sanada gunaydın
yok ama var bende. Tahsin yücel ilk kez okuyacağım. Çok güzel olduğunu söylüyorlar.
Tamam eşin gelince biraz git ama öyle banlanıp da gitme bi dahaHerifim yarın akşam geliyorrrrr
Kulaklarım çınladıda geldimmmm
Birde hepinizi cok seviyorum
Herifim yarın akşam geliyorrrrr
Dün başlayıp bitirdim. Öyle güzel işteyok ama var bende. Tahsin yücel ilk kez okuyacağım. Çok güzel olduğunu söylüyorlar.
10 gündür okumuyorum ben
yeaa banlansa ne olacak bir günde geri dönüyorTamam eşin gelince biraz git ama öyle banlanıp da gitme bi daha
bu ara nefes almaya zaman bulabiliyorum sadece. Örgüm bile kaldıDün başlayıp bitirdim. Öyle güzel işte
Çekemeyen cok reyyanım ne edemTamam eşin gelince biraz git ama öyle banlanıp da gitme bi daha
hayrlı işler
3oldu artk 4te geri dönememmmmyeaa banlansa ne olacak bir günde geri dönüyor
yok hacı hüsamın kızı gülo olabilir mesela ama onunda başı pencereye sıkıştığından beri gözümden düştü
Herifim yarın akşam geliyorrrrr
Doğru doğru neyse az kaldı inşallah rahatlıcan. Demi?bu ara nefes almaya zaman bulabiliyorum sadece. Örgüm bile kaldı
Elimi bile sürememahaha çok tatlısınbiz de seni seviyoz
çok bı hazırlık yapma kocan gelince yapsın
Dedim ya herkeslere günaydındı o. Tamam o zaman sana özel güüüüüüünaaaaaayyyyyydııııııınnnnnsanada gunaydın
Kimmiş onlarÇekemeyen cok reyyanım ne edem
Yavyuuu
3oldu artk 4te geri dönememmmm
Doğru doğru neyse az kaldı inşallah rahatlıcan. Demi?
Hakkaten öyle ama doğru. O yüzden akışına bırakalım en iyisi demiben ne zaman işler bitince rahaticam desem daha çoğu geliyo Reyyancalciden yana da çok emin olma bence
Hakkaten öyle ama doğru. O yüzden akışına bırakalım en iyisi demi
hiç bilmiyorum tam bitiyor derken yenisi geliyorDoğru doğru neyse az kaldı inşallah rahatlıcan. Demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?