Burada olan herkes dostun mu yaniEvet herkes dostum bu herkeste Zuhal de var. Ben herkesle olurum herkes gibi davranırım. Herkescikleri severim.
HerkeşlerHerkesler herkes değil
Herkesleri sevmek lazimBundan güzel ifade edilemezdi. İşte bence de böyle
Evet herkes benim dostum herkesi seviyorumBurada olan herkes dostun mu yani
Yaparak yaşayarak öğretiyor
Uygulamalı eğitim. Her yerde bulunmazYaparak yaşayarak öğretiyor
Ordinaryüs calciferden ders almak nasip oldu çok şükürUygulamalı eğitim. Her yerde bulunmaz
Neden çarpacak nedennOrdinaryüs calciferden ders almak nasip oldu çok şüküro değil de beni fena çarpacak kesin
Çünkü çok güldüm bu herkes olayına, onun ne zaman neye kizacagi belli olmaz kiNeden çarpacak nedenn
Hadi yaaaÇünkü çok güldüm bu herkes olayına, onun ne zaman neye kizacagi belli olmaz ki
Beni sen uydurdun kendine, yoksa ben yapmazdımHadi yaaaben bilmiyordum
Vayyy hani dosttukBeni sen uydurdun kendine, yoksa ben yapmazdımates cinisi bunu dikkate alacaktır belki de
Çünkü çok güldüm bu herkes olayına, onun ne zaman neye kizacagi belli olmaz ki
Reyyan bilmiyormuş. Sen bile isteye yaptınBeni sen uydurdun kendine, yoksa ben yapmazdımates cinisi bunu dikkate alacaktır belki de
Demi ya ben bilmemki daha çömezim benReyyan bilmiyormuş. Sen bile isteye yaptın
Dostuz şaka yaptımVayyy hani dosttuk
Reyyan bilmiyormuş. Sen bile isteye yaptın
şimşek mi. Seni direk trafoya bağlayacağımDostuz şaka yaptım
Mehfam ahin çıktı calci bana küsmüş herkes de nereye gitti ben gelmeden ne güzel sohbetler muhabbetler şimdi tüm şimşekler bende kaldı
Bence yağmurlu havada ağaç altına bağla olsun bitsinşimşek mi. Seni direk trafoya bağlayacağım
hımm bunu düşüneceğim. Şimdi gidiyorum görüşürüz yineBence yağmurlu havada ağaç altına bağla olsun bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?