Mizahşörler Çıkmazı

Ne güzel neler aldım samdanim

oğlumla ıhlamur baskısı yaptık nihalim:) onu aldık. flama yaptık

masa örtüsü aldık anneme KV ye kendimize bı tane oğlana hediye ettiler mini sofra bezi

Beypazarı kurusu, havuç, köme, çiçek bamya, sebze kurusu falan aldık:)

Ihlamur baskısını hiç duymamıştım hemen araştıracağım
Çiçek bamyaya bayılırım tam kış için sıcacık limonlu of of

Ihlamur baskısını hiç duymamıştım hemen araştıracağım
Çiçek bamyaya bayılırım tam kış için sıcacık limonlu of of

bana bunu sevdiren konyalilar zaten nihalim

taş baskı sofrabezleri örtüler olur ya nihalim:)
bunu da ıhlamur ağacı yumuşak oluyo diye ıhlamur ağacına baskı deseni oyuyolarmis:)
akşam çekerim gösteririm sana sanat eserimizi

biraz hatırlatmak ister misin nihalim ben hatırlayamadim
Zaten bunu kimseyle paylasamadimgörümcemler de gelirdi biz yazın kalmaya gittigimizde. ben çamaşırlarımı koyardım makineye kv de ekleme yaparmış meğer sonra anladım hepimizin donu bir oh mis gibi yıkanmış

ben de ifrit olurum nihalim ya
yerinde olsam ben de kötü hissederdim
poşete koyup biriktiriyorum ben ya İstanbul'a götürüyorum ya anneme geçince yıkıyorum. annem karıştırmaz bizimkilerle kendilerininkini

Ayy buna takilrmisin ya ben takilmam sahsen hepsi yikanip temiz olmayacakmi sonucta

poşete koyup biriktiriyorum ben ya İstanbul'a götürüyorum ya anneme geçince yıkıyorum. annem karıştırmaz bizimkilerle kendilerininkini
Karissa noluyor
Beni taniyosunuz az cok oyle pasak biri degilim ama bunda bi beis gormuyorm ben ya

sen bana inanmıyor musun

sen olunca muhabbet daha romantik daha tatlıs oluyor
Sana inanamayabilmem mumkun olabilemez
Ne dedm bende blmiyorum
Pms cok fena vurdu beni bu ay gene durup durup agliyorum sabahta cok kotu bi ruyayla aglayarak uyandm aglamaya da devam ettm durup durup oyle moralsizim biraz
Sizinde modunuzu dusurmeyeym

Esimde tok gelmis sansa bugun gec kahvalti yapmislar aksama yeriz dedi aksama da yemek yok ne yapsamki dedm oda halszlgmi gordu disardan soyleriz dedi birazdan yatar uyurum belki biraz

Karissa noluyor
Beni taniyosunuz az cok oyle pasak biri degilim ama bunda bi beis gormuyorm ben ya

ben de hafiften bir OKB var çayım:)
ben nevresimle diğer çamaşırı da beraber atamam:) sofra bezlerini birlikte atarım başka bişeyle karıştıran. havluları da beraber yıkarım çamaşırla karıştıramam.

yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum:)

Benim annem de öyle kafasına silah dayasam yapmaz

hadi ya Allah kolaylık versin çayım. bitki çayı falan mı içsen. belki muhabbet iyi gelir kafan dağılır gitme

ne güzel esin de zora sokmamis seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…