- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ne guzel annenlere mi geciyosunuz artik
Ne güzel neler aldım samdanimohooo ben Beypazarıni gezdim sen daha yeni gelmissin hatun
kışlık bı sürü şey aldım çayım:) gezdim dolaştım yedim içtim yola koyuldum
sen naparsin nasılsın
Gelin zeytin kıralım Eki Görüntüle 2720940
Eski günlerim geldi aklıma. Ah ah kayinvalidemin çamaşır makinesi ahyok çayım yarın gitcez annemlere:)
eşimle atismamak için ses etmiyorum
Kolay gelsin canımGelin zeytin kıralım Eki Görüntüle 2720940
Ne güzel neler aldım samdanim
Eski günlerim geldi aklıma. Ah ah kayinvalidemin çamaşır makinesi ah
Ihlamur baskısını hiç duymamıştım hemen araştıracağımoğlumla ıhlamur baskısı yaptık nihalim:) onu aldık. flama yaptık
masa örtüsü aldık anneme KV ye kendimize bı tane oğlana hediye ettiler mini sofra bezi
Beypazarı kurusu, havuç, köme, çiçek bamya, sebze kurusu falan aldık:)
Ihlamur baskısını hiç duymamıştım hemen araştıracağım
Çiçek bamyaya bayılırım tam kış için sıcacık limonlu of of
Zaten bunu kimseyle paylasamadimbiraz hatırlatmak ister misin nihalim ben hatırlayamadim
Merakla bekliycimmmmmbana bunu sevdiren konyalilar zaten nihalim
taş baskı sofrabezleri örtüler olur ya nihalim:)
bunu da ıhlamur ağacı yumuşak oluyo diye ıhlamur ağacına baskı deseni oyuyolarmis:)
akşam çekerim gösteririm sana sanat eserimizi
Hadi yaa inanmamnasılsın çayım
senin yokluğun çok belli oluyo ama
Zaten bunu kimseyle paylasamadimgörümcemler de gelirdi biz yazın kalmaya gittigimizde. ben çamaşırlarımı koyardım makineye kv de ekleme yaparmış meğer sonra anladım hepimizin donu bir oh mis gibi yıkanmış
Ayy buna takilrmisin ya ben takilmam sahsen hepsi yikanip temiz olmayacakmi sonuctaZaten bunu kimseyle paylasamadimgörümcemler de gelirdi biz yazın kalmaya gittigimizde. ben çamaşırlarımı koyardım makineye kv de ekleme yaparmış meğer sonra anladım hepimizin donu bir oh mis gibi yıkanmış
Hadi yaa inanmam
Karissa noluyorben de ifrit olurum nihalim ya
yerinde olsam ben de kötü hissederdim
poşete koyup biriktiriyorum ben ya İstanbul'a götürüyorum ya anneme geçince yıkıyorum. annem karıştırmaz bizimkilerle kendilerininkini
Sana inanamayabilmem mumkun olabilemezsen bana inanmıyor musun
sen olunca muhabbet daha romantik daha tatlıs oluyor
Karissa noluyor
Beni taniyosunuz az cok oyle pasak biri degilim ama bunda bi beis gormuyorm ben ya
Benim annem de öyle kafasına silah dayasam yapmazben de ifrit olurum nihalim ya
yerinde olsam ben de kötü hissederdim
poşete koyup biriktiriyorum ben ya İstanbul'a götürüyorum ya anneme geçince yıkıyorum. annem karıştırmaz bizimkilerle kendilerininkini
Sana inanamayabilmem mumkun olabilemez
Ne dedm bende blmiyorum
Pms cok fena vurdu beni bu ay gene durup durup agliyorum sabahta cok kotu bi ruyayla aglayarak uyandm aglamaya da devam ettm durup durup oyle moralsizim biraz
Sizinde modunuzu dusurmeyeym
Esimde tok gelmis sansa bugun gec kahvalti yapmislar aksama yeriz dedi aksama da yemek yok ne yapsamki dedm oda halszlgmi gordu disardan soyleriz dedi birazdan yatar uyurum belki biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?