Mizahşörler Çıkmazı

Sana hayirli isler canim Allah kurtarsin

Karissa noluyor
Beni taniyosunuz az cok oyle pasak biri degilim ama bunda bi beis gormuyorm ben ya
Annem de yikatmaz mesela çok titiz biri değildir. Ben de degilim. Sanırım ondan alıştım bilemiyorum. Kp gorumcemin cocukalri falan birsuru yetişkin insanın bir arada olmasi itici geliyor ama yıkandığı oldu mecbur olduğum zamanlar

hadi ya Allah kolaylık versin çayım. bitki çayı falan mı içsen. belki muhabbet iyi gelir kafan dağılır gitme

ne güzel esin de zora sokmamis seni
Evet sagolsun
Tok gelerek 1 aksam icinde 2 zordan kurtardi beni ha masallah mkarna yapsam koysamda bisey demez ama enerjim yok hic suan ona bile insallah yarina toparlarm 2 3 gune regl gelir dha iyi olurum . Insanlarin bi kismi koronadan oluyor bi kismida bence psikolojk savas veriyor saglgndan oluyor

tabi canım bizim iş yerinde tamamen hijyen maske ve mesafeye uyan bir kız corona oldu. büyük ihtimalle stresten bağışıklığı zayıfladı. yalnız yaşıyo çünkü.

inşallah biter artık bu hastalık

Ihlamur bsskisina benide etiketleyin kk birinci noteri merakimi 7 duvel bilir bilirsin

Kolay gelsin Mehfam canim

etiketlenen mi seniiii

ohooo ben Beypazarıni gezdim sen daha yeni gelmissin hatun

kışlık bı sürü şey aldım çayım:) gezdim dolaştım yedim içtim yola koyuldum

sen naparsin nasılsın
Beypazarı= maden suyu. 6lı rica edicim

Amiiin insallahh vallahi Rabbim yuzumuzu guldursun artk yok etsn bu illeti

Sağ ol burcum...demiştin abla içime doğuyor olacak diye
Tatlı isini bana tatile geldiğinde çözeriz.
Neden olmasın ablacım daha bugün demiştim olsa da oralarda bi büyük gitsek diye :))
Slm kös kös oturuyorum. Sen?
Hoşgeldin buket :) tanışalım Naparsın evli misin :)
Arada olur neden olmasın
Hoşgeldin Nevreste abla :)) mm yemek koktu buralar, bekleriz,
Geldim canim napiyosunuz
Ben de şimdi geldim çayım bugün arkadaşlarla bir şeyler yaptık öyle işte :)
Bitti mi Reyyanım eline sağlık :)
Bu bende de var bide sadece kendi kıyafetlerimi atarım

Çayım takıntı bu bendeki de C Cay6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…