- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Benim annem de öyle kafasına silah dayasam yapmaz
Sana hayirli isler canimben de hafiften bir OKB var çayım:)
ben nevresimle diğer çamaşırı da beraber atamam:) sofra bezlerini birlikte atarım başka bişeyle karıştıran. havluları da beraber yıkarım çamaşırla karıştıramam.
yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum:)
Annem de yikatmaz mesela çok titiz biri değildir. Ben de degilim. Sanırım ondan alıştım bilemiyorum. Kp gorumcemin cocukalri falan birsuru yetişkin insanın bir arada olmasi itici geliyor ama yıkandığı oldu mecbur olduğum zamanlarKarissa noluyor
Beni taniyosunuz az cok oyle pasak biri degilim ama bunda bi beis gormuyorm ben ya
Aynen samdanim sonra ben de biriktirdim anneme götürdüm kiyafette sorun etmezdim pek de iç çamaşırı olayne varsa analarimizda var ya
kolay gelsin reyyanimben de niyetlenmistim ama yapamicam galiba
SağolunKolay gelsin canım
Evet sagolsunhadi yaAllah kolaylık versin çayım. bitki çayı falan mı içsen. belki muhabbet iyi gelir kafan dağılır gitme
ne güzel esin de zora sokmamis seni
Aynen samdanim sonra ben de biriktirdim anneme götürdüm kiyafette sorun etmezdim pek de iç çamaşırı olay
Evet sagolsun
Tok gelerek 1 aksam icinde 2 zordan kurtardi beni ha masallah mkarna yapsam koysamda bisey demez ama enerjim yok hic suan ona bile insallah yarina toparlarm 2 3 gune regl gelir dha iyi olurum . Insanlarin bi kismi koronadan oluyor bi kismida bence psikolojk savas veriyor saglgndan oluyor
Ihlamur bsskisina benide etiketleyinkk birinci noteri merakimi 7 duvel bilir bilirsin
Kolay gelsinMehfam canim
Beypazarı= maden suyu. 6lı rica edicimohooo ben Beypazarıni gezdim sen daha yeni gelmissin hatun
kışlık bı sürü şey aldım çayım:) gezdim dolaştım yedim içtim yola koyuldum
sen naparsin nasılsın
Beypazarı= maden suyu. 6lı rica edicim
Benimkiler oldu bile. Ağız tadıyla yiyin inşallahGelin zeytin kıralım Eki Görüntüle 2720940
Olgun bir kadın olarak çoluk çocukla uğraşmıyorumresmen kavga çıksın istiyorsun sen Zuhal
Olgun bir kadın olarak çoluk çocukla uğraşmıyorum
Veremem o onu parçalarbiz kahve içelim calciferr zuhale de ördüğün amigurumilerden birini ver oynasın
Amiiin insallahh vallahi Rabbim yuzumuzu guldursun artk yok etsn bu illetitabi canım bizim iş yerinde tamamen hijyen maske ve mesafeye uyan bir kız corona oldu. büyük ihtimalle stresten bağışıklığı zayıfladı. yalnız yaşıyo çünkü.
inşallah biter artık bu hastalık
etiketlenen mi seniiii
seni kiblerim bak. surekli begenmedim yapiyor diye. sen 10 gun gidersin ben 1 gün. kart calciVeremem o onu parçalar
kiziyorsan yapmim şakaVeremem o onu parçalar
Neden olmasın ablacım daha bugün demiştim olsa da oralarda bi büyük gitsek diye :))Sağ ol burcum...demiştin abla içime doğuyor olacak diye
Tatlı isini bana tatile geldiğinde çözeriz.
Hoşgeldin buket :) tanışalım Naparsın evli misin :)Slm kös kös oturuyorum. Sen?
Hoşgeldin Nevreste abla :)) mm yemek koktu buralar, bekleriz,Arada olur neden olmasın
Ben de şimdi geldim çayım bugün arkadaşlarla bir şeyler yaptık öyle işte :)Geldim canim napiyosunuz
Bitti mi Reyyanım eline sağlık :)Gelin zeytin kıralım Eki Görüntüle 2720940
Bu bende de varben de hafiften bir OKB var çayım:)
ben nevresimle diğer çamaşırı da beraber atamam:) sofra bezlerini birlikte atarım başka bişeyle karıştıran. havluları da beraber yıkarım çamaşırla karıştıramam.
yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?