İnşallah canım.Regl durumu. Bu sefer ağrı yaptı. Melisa içeceğim inşallah iyi gelir
Sen sınavdan barajın üzerinde bir puan al kutsişim gerisini her türlü halledersin, az kaldı biraz daha sık dişiniTeletabiiimmmm
Ya işte tam emek verdiğimi düşünmüyorum kendimi de çok veremiyorum sıkılıyorum hemen bakıyorum gene de çalışıyorum hani insallah olur istiyorum bilmiyorum karmaşık durumlar içerisindeyim
Bende sizi çok özledimsuan bile sayfalarca yazmam gereken notlarım var hala yazamadım
Yaa kapının önünden filan mı gitti ya Reyyanım üzüldümBende çok üzüldüm. Gelir diye çok bekledim ama gelmedi. İnşallah iyidir
Sürekli bahçede durmak istiyordu son zamanlarda. Ve yine bahçede iken aniden kaybolduSen sınavdan barajın üzerinde bir puan al kutsişim gerisini her türlü halledersin, az kaldı biraz daha sık dişini
Sonra rahat rahat gel buraya
Yaa kapının önünden filan mı gitti ya Reyyanım üzüldümbelki bulur gelir geri
Reyyanım arkadaşımın kedisi de öyle kaybolmuştu 4 5 gün gelmedi filan. Aramaya çıkıyorlardı etrafa yakın yerlere yani. Bir kadın evinde kedi besliyormuş bakımlı ev kedisi olduğunu anlayınca onların kedilerini de almış eve de öyle buldular. Belki öyle bir şeydir birisi bakıyordurSürekli bahçede durmak istiyordu son zamanlarda. Ve yine bahçede iken aniden kayboldu
kaba etimin üstünde oturuyom
Kahvemizi ictik çay içiyorum şimdi kocam da süt içiyorKahve yaptım var mı içen
Afiyet olsun canımKahvemizi ictik çay içiyorum şimdi kocam da süt içiyor
Biseycik olmaz bence,kilo yapacağını sanmamAfiyet olsun canım. Bu saatte 1 kase çiğ çekirdek citlersem kilo yapar mı ki
Bir uyutsam. Anında yiyeceğimBiseycik olmaz bence,kilo yapacağını sanmam
Şimdiden afiyyet şifa olsun canım, inşaallah uyur bir an önce minişlerBir uyutsam. Anında yiyeceğim
İnşallah canım biri direniyorŞimdiden afiyyet şifa olsun canım, inşaallah uyur bir an önce minişler
Afiyet olsun canım. Uykun kaçmıyor galiba caydanBizimkiler de yattı,ben mutfakta çaya devsm, iki bardak içtim gerçi,uyku hazırlığına başlıcm şimdi
Pek etkilemiyor iki bardak içtim zaten,kacirirsa belki kahve kaçırır,akşam üstü türk kahvesi içmiştim bardakla akşam da eşimle sütlü kahve içtik, inşaallah uyuyabilirim sabahın köründe kalkacağız çünkü,6,5 taAfiyet olsun canım. Uykun kaçmıyor galiba caydan
İnşallah uyursun canim bebiş çok uyanıyor mu gecePek etkilemiyor iki bardak içtim zaten,kacirirsa belki kahve kaçırır,akşam üstü türk kahvesi içmiştim bardakla akşam da eşimle sütlü kahve içtik, inşaallah uyuyabilirim sabahın köründe kalkacağız çünkü,6,5 ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?