İnşallah canım aslında o kendi uyandi. Bunlar çok acayip ilk kızım böyle değildi. Yatırıyorum 10 15 dk sonra ağlama sesiTüh uyandırması kötü olmuş, inşaallah çabuk uyurlar canım,
Neden ben çelikİzel = samdan
Çelik = Gülnihal
Ercan = ben
En uzun o çünküNeden ben çelik
Ben bakardım ezberledim
İzel = samdan
Çelik = Gülnihal
Ercan = ben
Gitsem gidemem kalsam kalamam şaştım bu işeHaa peki
Atesteyim ateşte ateşte
İzel her zaman naiftien iyisini yapmışsın
izleyim biraz izlemeden attiydim. inşallah sapitmamisimdir klipte
Hayır mı şer mi bilmem ama atesteyim ben ateşteGitsem gidemem kalsam kalamam şaştım bu işe
ben de içtiiim :) afiyet olsuunn :)Kahve yaptım var mı içen
iyi uykular şimdiden mehlika sultan :)Bizimkiler de yattı,ben mutfakta çaya devsm, iki bardak içtim gerçi,uyku hazırlığına başlıcm şimdi
yaaaa izel çelik ercan :) süper süüpeerrr :) pijama partisiyle de devam edermiyik
hadi bakalım kızlar partiye var mısınız
İzel her zaman naiftisen gibi samdanim . Ercan saatçi de her zaman karizmaydi. Çelik diyince de aklıma çıplak albüm kapağından başka bir şey gelmedi
Calcinin melekleri
ben de içtiiim :) afiyet olsuunn :)
iyi uykular şimdiden mehlika sultan :)
yaaaa izel çelik ercan :) süper süüpeerrr :) pijama partisiyle de devam edermiyik
İzel her zaman naiftisen gibi samdanim . Ercan saatçi de her zaman karizmaydi. Çelik diyince de aklıma çıplak albüm kapağından başka bir şey gelmedi
İyidir
Evet bunu hatırlıyorum ama daha çok eskileriseni yiyerim
çelik deyince benim aklıma direk bu şarkı gelir
Nasıl gitsin yavrum işte yuvarlanıp gidiyorum. Sen nasılsın görüşemiyoruzİyidirsenden naber? Nasıl gidiyor?
Evet bunu hatırlıyorum ama daha çok eskileri
İyiyim ben iş, güç, hakimlik savcılık sınavına hazırlık, japonca öğrenmeye çalışma, Kk da insanları kanser etme vs. Yuvarlanıp gidiyorum hahahaNasıl gitsin yavrum işte yuvarlanıp gidiyorum. Sen nasılsın görüşemiyoruz
Hahaha gel gel selam ver iki lafın belini kırarızİyiyim ben iş, güç, hakimlik savcılık sınavına hazırlık, japonca öğrenmeye çalışma, Kk da insanları kanser etme vs. Yuvarlanıp gidiyorum hahaha
Arada seni burda yazarken görüyorumda çok sevgi dolu bir topiksiniz benim gibi caniye yer yoktur diye dahil olmadım hiç yoksa çoktan bitmiştim ensende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?