Mizahşörler Çıkmazı

Bebişi uyuttum İki dk oturup çay içecektim koca bebek halıya süt döktü, yatmadan koca bir bardak süt içmeden yatamıyor sevgili kocam
Kıza kıza sildim artik
Çaydan bir yudum aldım sonra da küçük bebeğim uyandı sanki uyuyali çok olmuş gibi, onu uyutuyorum şimdi

Ya süper özetlemişsin

Kalsifirim çok şükür iyiyim. Bu sabah seninle biraz dertleşmek istiyorum. Bunu yazmak zorundayım belki yazarsam rahatlarim. İnşallah pişman etmem seni nasılsın dediğin için
Her insan gibi zaman zaman baş etmem gereken bazı sorunlar yaşıyorum akraba, eş , çocuk , arkadaş , komşu veya iş hayatı öğrenci resmi işler, sağlık ....
Her neyse bunlari çok fazla dillendirmedigimden midir nedir yakın çevremde senin hayatın dört dörtlük sen ne anlarsın bizim halimizden benzeri durumlar oluşmaya başladı. Param yok, borcum çok muhabbetini hiç sevmem bu şükür haline bile farklı anlamlar yükleniyor. Kalsifirim her şeyden şikayetçi olup huzursuz mu olayım, olmadığım için de bir elim yağda bir elim balda kocam dünyanın en iyi eşi gibi bir algı oluşmuş... kuantum enerjiye ters davranmak da istemiyorum.
Reel hayatımda iki kişiyi tamamen hayatımdan çıkardım bu kadar sarsilacağimi bilmiyordum ...işin kötüsü ben dertli olup dertsiz göründüğüm sürece sorun yaşamaya devam edeceğim...

Abla noldu

Başta öğretmen olman onların hasetlenmesine yetiyor zaten abla. Dertlensen de aynı şeyler olacak. "Hem memur hem de ağlıyor şuna bak" diyecekler. Yani bu elalem çetesinden kurtuluş yok. O yüzden az insan çoook huzur be ablam
Bu arada her zaman dertleşebiliriz tabi ki aşkolsun lafı mı olur

Yazdım yazdim sildim. Benim ablam da senin gibidir ama onun hayatına bakınca hangi zorlukları yaşadığını görüyorum. Dernek ki onlar seni görmemiş ablacım iyi etmişsin.

İmtihansız insan mı olur abla. İllaki herkes geçiyor bi sınavdan. Sadece sen pozitif birisin ve yansıtmıyosun bildiğim kadarı ile. Ama yine de iyi ol öyle kişilere karşı. Çünkü senin küçücük bir üzüntünden mutlu olacak insanlar var demekki etrafında. Hayatında neler yaşadın bilmiyorum ama bu kadar güçlü ve pozitif olman, yaşadığın sıkıntıların seni güçlü yapmasından geliyor bence . O seni üzen insanlardan da uzak olman en güzeli. Keşke bizde bazılarını çıkarabilsek hayatımızdan..
Sen yine hep gülümse

Benimle işi biten biri benimle ilgili biriktirdiği aklında kurduğu ne var ne yoksa kustu şok içinde kaldım...
Çok ağır olmuş ablam. Çok yaralanmışsın. Ama ben böyle şeyler yaşayınca sevinirim biliyor musun? Ki çok da yaşadım. En yakınımdan bile. Gülümserim o zaman. Teşekkür ederim Rabbime. Öğrendim derim çok şükür ki öğrendim.
Düşün hep böyle etrafımızda dursalardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…