Mizahşörler Çıkmazı

Benimle işi biten biri benimle ilgili biriktirdiği aklında kurduğu ne var ne yoksa kustu şok içinde kaldım...
bu hazımsızlıktır sadece. Canı yanmış ve ayni şekilde senin canın yansın biye belaltı vurarak canını yakmaya çalışmış Biraz da başarılı olmuş sanırım. Ama bu tür insanların ne konuştuğu değil senin ne yaşadığın önemli. Gerisi fasa fiso

Günaydın mehlika nasılsın?
Günaydın calciferim, iyiyim sen nasılsın,
Aynı birimde çalıştığımız 5 arkadaştan biri ve eşi Corona olmuş, iki haftadır dönüşümden dolayı izinliydi, onun şoku içerisindeyiz

Günaydın calciferim, iyiyim sen nasılsın,
Aynı birimde çalıştığımız 5 arkadaştan biri ve eşi Corona olmuş, iki haftadır dönüşümden dolayı izinliydi, onun şoku içerisindeyiz
iyi en azından aynı ortamda değilmişsiniz. Valla çember daralıyorum artık

ben 15 gündür soba yaklıyorum iş yerinde. Buz gibi valla keşke kar yağsa
Bugün bayağı soğuk ya, evin sıcaklığına aldanıp üstümü ince giyindim öğlen gelirken terlemeyeyim diye, üşüdüm, doğalgaz yanıyor ama klimalari açamıyorz coronadan

Elhan abla ne deyim bilemedim anlattığın duruma.
ben artık öyle insanlara tepki vermiyorum. görüşmeyi kesiyorum. hiç birşeyi de takmıyorum kafama napayim. ben onun beni kafasında koyduğu yerde değilim diyorum.

sen de aldırma. duygusal olduğun için daha da fazla etkilenmissindir ama değmez abla öyleleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…