bu hazımsızlıktır sadece. Canı yanmış ve ayni şekilde senin canın yansın biye belaltı vurarak canını yakmaya çalışmış Biraz da başarılı olmuş sanırım. Ama bu tür insanların ne konuştuğu değil senin ne yaşadığın önemli. Gerisi fasa fisoBenimle işi biten biri benimle ilgili biriktirdiği aklında kurduğu ne var ne yoksa kustu şok içinde kaldım...
Günaydın mehlika nasılsın?Günaydıın
Günaydın bal böcüümm
napiyon canim :)Günaydın bal böcüümm
napim canım çalışıyoru. İşler bitmiyor iştenapiyon canim :)
Günaydın
Günaydın calciferim, iyiyim sen nasılsın,Günaydın mehlika nasılsın?
iyi en azından aynı ortamda değilmişsiniz. Valla çember daralıyorum artıkGünaydın calciferim, iyiyim sen nasılsın,
Aynı birimde çalıştığımız 5 arkadaştan biri ve eşi Corona olmuş, iki haftadır dönüşümden dolayı izinliydi, onun şoku içerisindeyiz
Bende çok korkmaya başladım. Evden ben çıkmıyorum ama eşim çıkıyor işteiyi en azından aynı ortamda değilmişsiniz. Valla çember daralıyorum artık
ben 15 gündür soba yaklıyorum iş yerinde. Buz gibi valla keşke kar yağsa
Aynen bir de çok dikkat eden kişilerdi,iyi ki izinde olduğu dönemde oldu yoksa hepimiz karantinada olacaktıkiyi en azından aynı ortamda değilmişsiniz. Valla çember daralıyorum artık
Bugün bayağı soğuk ya, evin sıcaklığına aldanıp üstümü ince giyindim öğlen gelirken terlemeyeyim diye, üşüdüm, doğalgaz yanıyor ama klimalari açamıyorz coronadanben 15 gündür soba yaklıyorum iş yerinde. Buz gibi valla keşke kar yağsa
Abinlerden bulaşmıştı galiba değil miBende çok korkmaya başladım. Evden ben çıkmıyorum ama eşim çıkıyor iştegerçi ben çıkmadan da bulaştı da. Allah sizleri korusun. Mecbur gidiyorsunuz
Yok canım değil galiba, Bilemedik nerden geldiğini hâlâAbinlerden bulaşmıştı galiba değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?