Gülerek hatırlıyor insan yani ben öyle abla ama ben küçüktüm daha sen o kadar değilmişsin umarım güzel hatırlıyorsundur :)
Geçmiş olsun ya Reyyanım
Ya bu isim harikanişanlı olmasaydın düzenli olarak hayatına öküz çektiğini düşünmüştüm
+11111
Hahah çok tatlısınız yaGülerek hatırlıyor insan yani ben öyle abla ama ben küçüktüm daha sen o kadar değilmişsin umarım güzel hatırlıyorsundur :)
Geçmiş olsun ya Reyyanım
Ya bu isim harikanişanlı olmasaydın düzenli olarak hayatına öküz çektiğini düşünmüştüm
+11111
Teşekkür ederimHahah çok tatlısınız yageçmiş olsun reyyancım
Şamdanim rüyada bulunan sevgili anca bu kadar oluyor hep ilk adımı ondan bekledim uyuz atmadı işte....Sabahattin ali romanları gibi abla ya
hem okurken duygudan duyguya geçtim hem niye yarım kaldı ki dedim
ben şimdi buna kafamda beş sezon dizi çekerim
Çocuksu, saf güzel duygulardi Reyyanim.Sevmek çok güzel be abla.. Ve yarım kalanlar... Daha çok kıymetli.. İçim bi tuhaf oldu
Maşallah ...çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Müjde verenlerin çok olsun zuhalim
Allah analı babalı büyütsün inşallah
sagol ablacim senindeMaşallah ...çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Müjde verenlerin çok olsun zuhalim
O yaşlar hep öyle tertemiz oluyor ablam. Ama bizim eski zamanlarımızda özellikle... Şimdi o yaşlarda olan gençler öyle safça sevemiyor...Şamdanim rüyada bulunan sevgili anca bu kadar oluyor hep ilk adımı ondan bekledim uyuz atmadı işte....
Çocuksu, saf güzel duygulardi Reyyanim.
Benim çocuğum yokkiisagol ablacim seninde
Sanırım yanlış yere cevap yazdım kızlar kusura bakmayınn hala öğrenemedim buralarıı pek fazlasagol ablacim seninde
yok kiz onemli degil. uzulmek yok cabuk alisirsin :)Sanırım yanlış yere cevap yazdım kızlar kusura bakmayınn hala öğrenemedim buralarıı pek fazla
Estağfurullah bitanem bizim yillarda en fazla bir muhallebiciye gidilirdi...duygularımız yoğundu ...o tatlılığı yaşadık çok şükür...Ne güzelmis yarım kalmış olsa da
Abla olayi zirveye çektin her zamanki gibi
Şamdanim rüyada bulunan sevgili anca bu kadar oluyor hep ilk adımı ondan bekledim uyuz atmadı işte....
Çocuksu, saf güzel duygulardi Reyyanim.
kız kimde var
judy nin oğluna alırik o zaman
kız kimde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?