Mizahşörler Çıkmazı

Canım geçmiş olsun.
Dualarimdasin. Rabbim şifa versin.

Offf inşallah hemencec iyileşirsn

Mehfam geçmiş olsun canım inşallah çabuk geçer sıkıntıların

Çok geçmiş olsun canım,Rabbim acil şifalar versin,habersiz bırakma, inşaallah önemli bir şey çıkmaz canım çok basit tedavisi olan bir şeydir inşaallah

Geçmiş olsun ya Reyyanım
Hepinize çooookkkk teşekkür ederimmm. İyiki varsınız. Sizleri çoookk seviyorum

31 Mart gecesi ...ertesi gün kimlere 1 Nisan şakası planları yapayim derken uyumuş kalmışım.
Rüyamda aynı sınıftan bir öğrenci gelip bana basit bir yüzük hediye ediyor beni sevdiğini soyleyemeye çalışıyor ama bir şey demeden uzaklaşıyor. Sabah uyandım heyecandan ölmek üzereyim... Hazırlandım okula gittim sınıfın bir ucunda o bir ucunda ben çaktırmadan her baktığımda göz göze geliyor hemen başımızı ceviriyoruz. O gün rüyamı şiir haline getirdim en samimi arkadaşıma anlattım. Kimse ondan bahsettigimizi anlamasın diye de ismini prens koyduk.
Şiirin tamamını hatırlamıyorum ama birkac misrasi aklımda
....
Güzel berrak bir rüyaydı
Prensimin bana yüzük takişiyla başladı
Beraber yürüdük ıssız bucaksız derinliklere
Bir peri kanadiydi dokunan ellerime
.......
Bitmesin isterdim bu renkli saadet
Olmasın sabah daha nice sabahlar
Ta ki güneş bizi ayirana kadar
.........( Buraları hatırlamıyorum)
1 Nisan' da durduk yere hiç muhabbetimin paylaşimimin olmadigi birine aşık oldum. Aylarca bakıştık...sonra konuşmaya başladık ama sadece ders, öğretmenler, arkadaşlar hakkında...
Üç yıl sürdü hem platonik aşktı hem sosyal arkadaşlık... Lise bitti o yıl istediğim bölüme giremedim dersaneye yazıldım. Kış günü Antep'teyiz. Sınıftan başka bir arkadaşla aynı dersanedeyiz bir sabah bana çıkışta Mustafa gelecek eve gitme dedi...Aman Allah'ım o gün saatler bitmek bilmedi. Benimki geldi her zamanki tatliligiyla...Eve kadar yürüdük iki saatlik yolu...oradan buradan aşk adına hiçbir şey yok...
İçimde ukde kaldı bagirsaydim seviyorum uleynnn diye ahh ahhh...üniversiteye gittim sonra o beni aramadı daha doğrusu yazmadı ben ona..
En son beş yıl önce facede okul grubumuzda bulduk birbirimizi özelden konustuk ....eşime de anlattığım için okul yıllarımı onu ismen tanıyor fazla yazamıyorum. O da yazmıyor begenileşip duruyoruz ama...
Komiser olmuş bir kızı var Allah bağışlasın. Benim hikayem bu ve benim için çok değerli ve özel duygular bunlar...

Sabahattin ali romanları gibi abla ya
hem okurken duygudan duyguya geçtim hem niye yarım kaldı ki dedim

ben şimdi buna kafamda beş sezon dizi çekerim

Sevmek çok güzel be abla.. Ve yarım kalanlar... Daha çok kıymetli.. İçim bi tuhaf oldu

Ne güzelmis yarım kalmış olsa da
Abla olayi zirveye çektin her zamanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…