nasılsın canımmmGünaydın
İyiyim gitti gitsin de zaten bir hjafta da ne uyku kaldı çocukta ne düzen.nasılsın canımmm
senin kuzu gitti mi kreşine
anaokullarınn açılmasına tepki çığ gibi büyüyor şimdide
ağzına geleni saydın mı yoksaİyiyim gitti gitsin de zaten bir hjafta da ne uyku kaldı çocukta ne düzen.
Geçen bir arkadaş doğru bulmuyorum dedi kendisi bekar. Bende film koptu orda gerisini hatırlamıyorum
gelmeyeni de saydımağzına geleni saydın mı yoksa
iyi yapmşıssn canım çenene sağlık vallagelmeyeni de saydımTuzu kuru olan konuşuyor. Dedim maden sen niye işe gidiyorsun çocuklar yayıyorsa bu hastalığı. Daha kreşten bir çocuk korona olup gitmedi dedim. Dedim de dedim
iyi yapmşıssn canım çenene sağlık valla
bu boş boş konuşanların agzına kürekle vurasım gelir benim de hep
gelmeyeni de saydımTuzu kuru olan konuşuyor. Dedim maden sen niye işe gidiyorsun çocuklar yayıyorsa bu hastalığı. Daha kreşten bir çocuk korona olup gitmedi dedim. Dedim de dedim
Yaş alınabilir ama yaşlanmak hislerle alakalı tamamen
+ Bir milyonKesinlikle katılıyorum. 30una giren biri bile kendini yaşlı sıfatına sokabiliyor. O yüzen şu yaşa geldim artık yaşlandım bitti gitti gibi söylemler geçerili değil benim için.
Ben de kahvaltı yapıyorum bugün çok geç kaldımTünaydın bu arada ,azıcık kahvaltı yapıyor olabilirim ama,
HayatSevinceGuzel nerdesin tatliskom kahve içelim mi bugün karşılıklı
Oh sedan olsun afiyyet olsun canımBen de kahvaltı yapıyorum bugün çok geç kaldım
Sag ol canımmOh sedan olsun afiyyet olsun canım
Evet iki hafta evdeyim inşaallahSag ol canımmsen evde misin bu hafta?
Oooo hayırlı olsun canım 2 hafta büyük nimet şu dönemde.Evet iki hafta evdeyim inşaallah
Aynen, dönüşümlü çalışıyoruz 4 haftalık bir program yapıldı iki hafta çalıştım iki hafta izin sırası bana geldi, sonrasında nolacagi henüz belli değilOooo hayırlı olsun canım 2 hafta büyük nimet şu dönemde.
yoksa siz hanım efendi 21 yaşında mısınız
+ Bir milyon
Hislerime tercüman oldunuz hanımlar
ki neler çekecektik insanlar sadece kendini düşünüyor. Empati yoksunu insanlara asla tahammülüm yokkürek timi kuruyosaniz ben de varım kızlar
Tatlım benimki züğürt tesellisi olabilir
+ Bir milyon
Hislerime tercüman oldunuz hanımlar
80 yaşına kadar yaşlılık moduna girmek yok anlaştık mıTatlım benimki züğürt tesellisi olabilir
Evet hanımefendicigim siz de 17 olmalısınızyoksa siz hanım efendi 21 yaşında mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?