Çılgınız.com80 yaşına kadar yaşlılık moduna girmek yok anlaştık mı
Ablaa ya senin hikayen çok masum çok güzelmiş31 Mart gecesi ...ertesi gün kimlere 1 Nisan şakası planları yapayim derken uyumuş kalmışım.
Rüyamda aynı sınıftan bir öğrenci gelip bana basit bir yüzük hediye ediyor beni sevdiğini soyleyemeye çalışıyor ama bir şey demeden uzaklaşıyor. Sabah uyandım heyecandan ölmek üzereyim... Hazırlandım okula gittim sınıfın bir ucunda o bir ucunda ben çaktırmadan her baktığımda göz göze geliyor hemen başımızı ceviriyoruz.O gün rüyamı şiir haline getirdim en samimi arkadaşıma anlattım. Kimse ondan bahsettigimizi anlamasın diye de ismini prens koyduk.
Şiirin tamamını hatırlamıyorum ama birkac misrasi aklımda
....
Güzel berrak bir rüyaydı
Prensimin bana yüzük takişiyla başladı
Beraber yürüdük ıssız bucaksız derinliklere
Bir peri kanadiydi dokunan ellerime
.......
Bitmesin isterdim bu renkli saadet
Olmasın sabah daha nice sabahlar
Ta ki güneş bizi ayirana kadar
.........( Buraları hatırlamıyorum)
1 Nisan' da durduk yere hiç muhabbetimin paylaşimimin olmadigi birine aşık oldum. Aylarca bakıştık...sonra konuşmaya başladık ama sadece ders, öğretmenler, arkadaşlar hakkında...
Üç yıl sürdü hem platonik aşktı hem sosyal arkadaşlık... Lise bitti o yıl istediğim bölüme giremedim dersaneye yazıldım. Kış günü Antep'teyiz. Sınıftan başka bir arkadaşla aynı dersanedeyiz bir sabah bana çıkışta Mustafa gelecek eve gitme dedi...Aman Allah'ım o gün saatler bitmek bilmedi. Benimki geldi her zamanki tatliligiyla...Eve kadar yürüdük iki saatlik yolu...oradan buradan aşk adına hiçbir şey yok...
İçimde ukde kaldı bagirsaydim seviyorum uleynnn diye ahh ahhh...üniversiteye gittim sonra o beni aramadı daha doğrusu yazmadı ben ona..
En son beş yıl önce facede okul grubumuzda bulduk birbirimizi özelden konustuk ....eşime de anlattığım için okul yıllarımı onu ismen tanıyor fazla yazamıyorum. O da yazmıyor begenileşip duruyoruz ama...
Komiser olmuş bir kızı var Allah bağışlasın. Benim hikayem bu ve benim için çok değerli ve özel duygular bunlar...
Okumuş gelin istemiyor muymuuşşunutmuşsundur çayım çok yazdım ben bunu
ama yani kaynanam hep aynı
geçen ben oğlanı uyutuyom. onlar da beraber oturuyodu. ben okumuş gelin istemem demişkaynim için kız ariyolarmis
İçtin mii içtin mii mehlikam yetiştiimmmTünaydın bu arada ,azıcık kahvaltı yapıyor olabilirim ama,
HayatSevinceGuzel nerdesin tatliskom kahve içelim mi bugün karşılıklı
1 ay sonra 18 oliciimmmEvet hanımefendicigim siz de 17 olmalısınız
Adı Murat değil ki
Benden sonra kimse yazmayınca utandım anlattiğima...Ablaa ya senin hikayen çok masum çok güzelmiş
Okumuş gelin istemiyor muymuuşşsenin kv çok şahsına münhasır samdanım
İçtin mii içtin mii mehlikam yetiştiimmm
Abla diyecektim ama demeyim dedim de madem deyim :) bence şimdi geçmişe dönüp bakınca o da farkındadır yanii öyle hissettim :)Benden sonra kimse yazmayınca utandım anlattiğima...yaşlı nene olduğumda soracağım ama ...yok kız sen yanlış anlamışsın beni derse bayağı bozulurum genclik başımda duman ilk aşkım ilk heyecaaaan oldu gitti işte nurum...
Önümüze bakicik artik... göbekli kelimle çok şükür huzurluyum.
Benden sonra kimse yazmayınca utandım anlattiğima...yaşlı nene olduğumda soracağım ama ...yok kız sen yanlış anlamışsın beni derse bayağı bozulurum genclik başımda duman ilk aşkım ilk heyecaaaan oldu gitti işte nurum...
Önümüze bakicik artik... göbekli kelimle çok şükür huzurluyum.
insan ilk aşkıyla evlenir mi be Samdanabla ben anlatılırken çocuğu uyutunca kaynadı arada
ama ben ilk aşkımla evlendim zaten pek bı numarası yok o yüzden benim hikayenin
Evrenin güzel planları var kaynanana tatlım kendi kaşinmis yapacak bir şey yok...o gözü açılmamış okumamış gonca gülü seni mumla aratmazsa ben de nolayim...aha da buraya yazdım...unutmuşsundur çayım çok yazdım ben bunu
ama yani kaynanam hep aynı
geçen ben oğlanı uyutuyom. onlar da beraber oturuyodu. ben okumuş gelin istemem demişkaynim için kız ariyolarmis
insan ilk aşkıyla evlenir mi be Samdan
Tanışma hikayeni çok merak ediyorum anlatmış olabilirsin belki hatırlarım...abla ben anlatılırken çocuğu uyutunca kaynadı arada
ama ben ilk aşkımla evlendim zaten pek bı numarası yok o yüzden benim hikayenin
güzel rengi vardır amacahildim dünyanın rengine kandım calci
bı sofi de benim ondan mok atiyom kıza
Evrenin güzel planları var kaynanana tatlım kendi kaşinmis yapacak bir şey yok...o gözü açılmamış okumamış gonca gülü seni mumla aratmazsa ben de nolayim...aha da buraya yazdım...
Dolmuşta vardı bir tane...bozuk paraci ...iyi ki o olmamış çok şükürgüzel rengi vardır ama
Bak bana sor kaçıncıyla evlendiğim. Ya da sorma boşver hepsi aynı kapıya çıkıyor
Tanışma hikayeni çok merak ediyorum anlatmış olabilirsin belki hatırlarım...
güzel rengi vardır ama
Bak bana sor kaçıncıyla evlendiğim. Ya da sorma boşver hepsi aynı kapıya çıkıyor
Doğum günün şimdiden kutlu olsun çıtır hanım1 ay sonra 18 oliciimmm
İçmedim canım, arkadaş aradı 41 dk konuştukAblaa ya senin hikayen çok masum çok güzelmiş
Okumuş gelin istemiyor muymuuşşsenin kv çok şahsına münhasır samdanım
İçtin mii içtin mii mehlikam yetiştiimmm
Tamam mehlikam ben de nescafe içtim daha bir kahve hakkım var :)İçmedim canım, arkadaş aradı 41 dk konuştuk
Şimdi de oglusu uyutuyorum
Ben içtim ama içerim yineTamam mehlikam ben de nescafe içtim daha bir kahve hakkım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?