Çekimden öyle çıkmışafiyet olsun :) o bardak niye öyle kız totsu kucuk agzi buyuk
Çoğu kandırmaca zaten normal zamanda fiyatını bildiğimiz şeyleri almak lazımonunla kandiriyorlar mehlikam. ben indirimli sattiklarini dusunmuyorum. 100 tl olmasi gereken malı 300e satıp 50 tl indirim yapip indirim yaptik diyorlar. bana göre.
ama insanlar aliyor tabi yapcak birsey yok
değişik çıkmişÇekimden öyle çıkmış
Ben öyle değişik sanatsal çekerim iştedeğişik çıkmiş
aynen. yok kara cuma bilmem ne satiyorlar vallaÇoğu kandırmaca zaten normal zamanda fiyatını bildiğimiz şeyleri almak lazım
Bu da benden olsun şuan iciyore, rengi çok açık çıkmış ama orta demli aslında
Ben öyle değişik sanatsal çekerim işte
Afiyet olsuuuunn. Bardak çok güzelmişBu da benden olsun şuan iciyore, rengi çok açık çıkmış ama orta demli aslında
Sana da afiyyet olsun canım,senin bardağın da çok güzelAfiyet olsuuuunn. Bardak çok güzelmiş
İyi canım çıcugu uyutmaya çalışıyorum
afiyet olsun :) o bardak niye öyle kız totsu kucuk agzi buyuk
Tamam canım. İyi olmana sevindimİyi canım çıcugu uyutmaya çalışıyorum
İyi canım çıcugu uyutmaya çalışıyorum
havuç tipi vücutlu o bardak
İnşallah mehlikammm ne güzel olur zor ama Umut ediyorumSen ne tatlı bir öğretmen olursun şimdi
Samdanim su an sallıyorumbebeleri uyuttun mu bı tur atak mi
İnşallah mehlikammm ne güzel olur zor ama Umut ediyorum
Samdanim su an sallıyorumuyuyunca başlayacağım sen basla ben yetişitim
Geleceğim mutlakatamam nihalim ben devam ediyor o zamantez gel yarim tez gel tez gel
Afiyet olsun ince belli tatlı dillilerBu da benden olsun şuan iciyore, rengi çok açık çıkmış ama orta demli aslında
Ümidini yitirme , sen bir başlangıç yap,gerisi gelir inşaallah, Rabbim emeklerini zayi etmez inşaallahİnşallah mehlikammm ne güzel olur zor ama Umut ediyorum
Samdanim su an sallıyorumuyuyunca başlayacağım sen basla ben yetişitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?