- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Aminnn canım Allah razı olsunÜmidini yitirme , sen bir başlangıç yap,gerisi gelir inşaallah, Rabbim emeklerini zayi etmez inşaallah
Yaaa ben de bunu mırıldanarak yazmıştım inan ki
Yaaa ben de bunu mırıldanarak yazmıştım inan kihatta sabret yazmıştım sildim saçma gelir diye
Cümlemizden canım,Olursun inşaallah , Rabbim isterse her türlü olur, sen fiili ve kavli duanı yap yeterkiAminnn canım Allah razı olsun
İnşallah öyle olursizin gibi olabilirim inşallah
Kalp kalbe karsiymis samdanimben anladım ama bunu kastettigini nihal
Amin inşallah inşallah Mehlikam. Hayırlısıyla inşallahCümlemizden canım,Olursun inşaallah , Rabbim isterse her türlü olur, sen fiili ve kavli duanı yap yeterki
Kalp kalbe karsiymis samdanim
Amin inşallah inşallah Mehlikam. Hayırlısıyla inşallah
Uyuttum samdanim ama kitap elimde gezecegim oturup da çalışacağım süre kısıtlı olduğu için bu tarz bir çalışma yöntemi buldum kendimeNihalim ben ara verdim:)
birazdan devam etcem sen uyuttun mu bebeleri
Uyuttum samdanim ama kitap elimde gezecegim oturup da çalışacağım süre kısıtlı olduğu için bu tarz bir çalışma yöntemi buldum kendimeçünkü birazdan sağlayacaklar bir de büyük kızı uyutabilirsem tamamdır
Aslında çekmiştim ama yine kaydı saatlerioooo zor olcak yani biraz nihalim. inşallah verimli güzel bı çalışma olur
çocukların uyku saatini öne mi çeksen nihalim. sana da vakit daha çok kalır akşamları
baktın olmuyo telefonla kulaklıkla video dinle. kitapla mi daha iyi anlarsın izleyerek mi bilemedim ama:)
Aslında çekmiştim ama yine kaydı saatleriyemekten sonra bir şeyler yediriyorum sonra gece maması için biraz bekliyorum biberonlu bitirsinler diye. Ondan kayıyor zaman. Prematüre dogdukalri için bulundukları ayın sinirindalar kilo olarak ondan böyle yapiuorum. Kitapla çalışırsam daha iyi anlarım samdanim.
Aminnn canım inşallahne zamana kadar gece beslenmeleri lazım nihalim. Allah kolaylık versin tek başına üç çocuk bakıyosunAllah sana kalbinin ekmeğini yedirsin inşallah
o zaman zamanla daha iyi oturur sistemin nasılsa daha çok var sınava
uzaniyorum oyle :) yatarim birazdan. sen napiyon
Ben de ders calismaya çalışacağımuzaniyorum oyle :) yatarim birazdan. sen napiyon
kolay gelsin canim. iyi gecelerrrBen de ders calismaya çalışacağımiyi geceler şimdiden o zaman
Teşekkürler samdanimcanısı ben uzun karışık bı konuya geldimo yüzden bırakıyorum şimdilik çalışmayı.
kolay gelsin sana eski türk diliyleiyi çalışmalar yarın yine beraber çalışalım
Çay faslını kaçırdım malesef bensiz içtinizİveett ben de çayımın demlenmesini bekliyorum
İyi akşamlar efenim,iyiyiz siz nasılsınız, telefonun düzeldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?