Mizahşörler Çıkmazı

Nihalim ben ara verdim:)
birazdan devam etcem sen uyuttun mu bebeleri
Uyuttum samdanim ama kitap elimde gezecegim oturup da çalışacağım süre kısıtlı olduğu için bu tarz bir çalışma yöntemi buldum kendime çünkü birazdan ağlayacaklar bir de büyük kızı uyutabilirsem tamamdır

oooo zor olcak yani biraz nihalim. inşallah verimli güzel bı çalışma olur

çocukların uyku saatini öne mi çeksen nihalim. sana da vakit daha çok kalır akşamları
baktın olmuyo telefonla kulaklıkla video dinle. kitapla mi daha iyi anlarsın izleyerek mi bilemedim ama:)

Aslında çekmiştim ama yine kaydı saatleri yemekten sonra bir şeyler yediriyorum sonra gece maması için biraz bekliyorum biberonlu bitirsinler diye. Ondan kayıyor zaman. Prematüre dogdukalri için bulundukları ayın sinirindalar kilo olarak ondan böyle yapiuorum. Kitapla çalışırsam daha iyi anlarım samdanim.

ne zamana kadar gece beslenmeleri lazım nihalim. Allah kolaylık versin tek başına üç çocuk bakıyosun Allah sana kalbinin ekmeğini yedirsin inşallah

o zaman zamanla daha iyi oturur sistemin nasılsa daha çok var sınava

Aminnn canım inşallah. Ben 1.5 yaşlarına kadar bu şekil gitmek istiyorum samdanim.
Evet daha var aslında sınırda başladım daha geç baslansa yetişmesi zor olurdu dünyanın dersi var

İveett ben de çayımın demlenmesini bekliyorum

İyi akşamlar efenim,iyiyiz siz nasılsınız, telefonun düzeldi mi
Çay faslını kaçırdım malesef bensiz içtiniz çok şükür iyiyim canım ☺ telefon buldum geçici olarak. Şimdi de zamanım olmuyor girmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…