MnKS nin Kıymetlileri (:

ViolettaM

Pfff çokTa TıNN:p
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
634
196
323
Sonunda bende çeyiz topiğimi açmış bulunmaktayım.Aslında pek yorum yazamasam da bu formun sessiz ve sıkı takipçilerindendim çeyiz alma hevesim sevgili Duygulu'nun (gamzelim:) den sonra başladı bende kendi zevkime göre bi, uyum yakalamaya çalıştım daha çok avangard tarzı sevgiğim için o çizgide.. Ben çok beğenerek ve uzun aramalarla oluşturdum umarım sizde beğenirsiniz kızlar ve bana olduğu gibi size de ilham verebilir :116: Bismillahirrahmanirrahim
Eki Görüntüle 652027 Eki Görüntüle 652028 Eki Görüntüle 652035 Eki Görüntüle 652039 Eki Görüntüle 652059 Eki Görüntüle 652064 Eki Görüntüle 652074 Eki Görüntüle 652078 Eki Görüntüle 652086 Eki Görüntüle 652091 Eki Görüntüle 652095

Son düzenleme:
Maşallah
Çeyizlerin çok güzel Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Canım hepsi çok güzeller...ve birçok parçamız (tencere takımı,çatal bıçak takımı, nevresimlerden bazıları vb)aynı..sağlıkla mutlulukla kullan inşallah..

güle güle kullan canım hepside çok güzel mutfak için aldığın tencere baharatlık renk uyumlarını çok sevdim nevresimlerini bitirmişsin ne güzel

çeyizlerin çok güzel canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş

Hepinize güzel dilekleriniz için çooooooookkkk teşekkür ederimm kızlar Daha güzelleri sizlerin olsun İnşşallah evet herşeyi gold seçmeye çalıştım biraz uğraştırdı ama bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…