Bence konuşma başlat ve konuştur video çek dava aç yeterli diye düşünüyorumHerkese merhaba
Gebelik ve doğum içinmobbing için dava açan varmı? Hamileyken bölümüm değiştirildi sonrasında doğum izninden döndükten 7 ay sonra zam ayıydı, diye tüm departmana zam yapılırken bana yapılmadı üstüne işle ilgilide bir dolu sorun cıkartıldı hatta bir toplantıda açıkca yöneticim doğum iznini hiç sevmediğini soyleyerek beni azarladı:/dava açsam nasıl kanıtlar gerekir? illaki davada şahit istiyorlarmı?
bilgisi olan arkadaşlar acil yardım edermisiniz
su an herseyi o kadar profesyonel yapıyorlarki bir bilsen caktırmadan caktırmadan sürec ilerliyor maaşıma zam alamadığımı bölümümün değiştiğini kanıtlayabilirim tabiki ama yeterli olurmu bilemedimBence konuşma başlat ve konuştur video çek dava aç yeterli diye düşünüyorum
Bence konuşma başlat ve konuştur video çek dava aç yeterli diye düşünüyorum
Ama nasıl kanıtlayacak ki başka iyi de böyle çok dava kazanan gördüm ben müdafa anlamında ama doğrudurinsanların seslerini ve görüntülerini gizlice kaydetmek suçtur. akıl vereyim derken suç işlemesine neden olacaksınız.
o zaman hiç şansım yok çünkü bölümde korku cumhuriyeti hakim kimse evet mobbing yaptılar demez korkularındanDaha önce böyle bir şey yapmadım ama eski şirketimde böyle bir şikayeti olan arkadaşım vardı. Çalışma bakanlığından geldiler , herkesi tek tek odaya alıp çalışma arkadaşları bunlar tabi mobbing uygulanıyor mu diye sordular. Bu durumda cevap verecek olan iş arkadaşlarınız önemli
evet iş arkadaşlarım asla destek olmaz şahitte olmazlar ben işten çıkartılacağımı düşünüyorum acıkcası hatta ilk dogumizninden dondugumde buna niyetlenmişler fakat mobbing korkusundan yapamamışlar ama yakın zamanda tekrar gündeme gelicek diye düşünüyorum.eğer çıkartırlarsa mobbing davası acmayı dusunuyorumMobbing davalarında siz davayı açarsınız karşı taraf mobbing yapmadığını kanıtlar diye biliyorum. Atılmış mailler, iş arkadaşlarınızın şahitliği önemlidir. Ancak geri dönüşsüzdür onu da bilin. Davaı kazanınca orada rahat rahat çalışmaya devam edemeyeceksiniz. İlla ki işten atacaklardır sizi ve tahmin ediyorum iş arkadaşlarınız da destek olmaz.
maalesef durum boyle değil çünkü belirli bir bütçe var benim hakkımı alıp yine doğum yapan bir arkadaşa vermişler sebepte ben fazladan bikaç hafta daha izin yaptım hemen dönmedim diyeZam için aktif çalışılan bir süre istiyorlardır belki, belki sizin zammınızı da doğum izni kadar süre çalıştıktan sonra yapacaklardır
ben işten çıkartılacağımı düşünüyorum acıkcası,çıkartılırsam dava açacağım çıkmadan da delil toplamak istiyorum şahit bulmam mümkün değil kimse olmaz korkusundan haklı olarakAvukata danışın ama tek amacı sizden para koparmak olmayan güvenilir biri olsun. Kesin kazanırız gazına girmesin. Çalışırken dava açmak zor kimse sahit de olmaz mobbing iş hukukunda en muallak konulardan biri zor ispatlanır şahit bulunamaz işiniz zor yani
ben işten çıkartılacağımı hissediyorum hatta daha önce niyetlenmişler korkularından yapmamışlar ama zaman geçince bir şekilde cıkartacaklarını düşünüyorum.eğer çıkartırlarsa dava açacağım çıkmadan delil toplamak istiyorumSiz hem dava açıp hem de orada çalışmaya devam mı etmek istiyorsunuz önce onu sorayım?
Işe iade açarsınız öyleyse. Ben açtım şahit falan istemedi hakim. Haklı gördü davayı kazandimben işten çıkartılacağımı düşünüyorum acıkcası,çıkartılırsam dava açacağım çıkmadan da delil toplamak istiyorum şahit bulmam mümkün değil kimse olmaz korkusundan haklı olarak
ben işten çıkartılacağımı hissediyorum hatta daha önce niyetlenmişler korkularından yapmamışlar ama zaman geçince bir şekilde cıkartacaklarını düşünüyorum.eğer çıkartırlarsa dava açacağım çıkmadan delil toplamak istiyorum
ben işten çıkartılacağımı hissediyorum hatta daha önce niyetlenmişler korkularından yapmamışlar ama zaman geçince bir şekilde cıkartacaklarını düşünüyorum.eğer çıkartırlarsa dava açacağım çıkmadan delil toplamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?