maalesef durum boyle değil çünkü belirli bir bütçe var benim hakkımı alıp yine doğum yapan bir arkadaşa vermişler sebepte ben fazladan bikaç hafta daha izin yaptım hemen dönmedim diyeama bu bir sebep olamaz cunku zamn hakediş olan yılın cogunlugunda bende calısıyordum zaten
yukarıda yazdıgımı okumadınız sanırım fazladan birkaç hafta izin aldım diye benim zam hakkım yine aynı dönemde dogum yapan arkadasıma verildi.sebepse fazladan bikaç hafta ücretsiz izin kullanmışım.ayrıca gelir gelmez çıkartılmaya niyetlenildi sırf mobbing korkusundan gerçekleşmedi ve şu an zaman gectiği için bunu yapacaklarını dusunuyorum ayrıca sizce herkesin onunde toplantıda dogum izni kullandım diye azarlanmak sorun değil ve normal öylemi???? doguma 2 ay kala bölümü değiştirip hadi tüm işi öğren demekte cok normal gelmiyor bana acıkcası hiç profesyonel değil.ayrıca hiçbir patron sevmez fikrinize de katılmıyorum dünya kadar şirket çalışan annelere ekstra kolaylıkları seve seve sağlıyor sonuna kadar ücretsiz izin yarım gün çalışma gibi ve hiçbir imada bulunulmuyor.tbirçok arkadşım bu konuda cok rahat tabiki kendimi gözünüzde aklamak gibi çabam yok gerekte yok ama şunuda soyluyim iş konusundada sıkıntılar yaşadım uzun süre fazladan iş verme yada bilgilerimi görmezden gelme gibi....Aktif çalışmadığınız için zam yapılmamış olabilir bunu neden patrona sormadınız? ayrıca hamileyken bölüm değiştirilemez diye bir kural mı var bunun neresi mobing oluyor, sizi işten çıkın diye zorlayan yok, ortada bir sorun da yok çalışma şartlarınız çok ağırlaşmamış. Sırf toplantıda doğum izinlerini sevmiyorum dedi diye mobbing davası olmaz. Hiçbir patron sevmez ki zaten izini ama sizi işten çıkarmamış sonuçta gelmiş başlamışsınız.
tabiki beyan ettim hatta kızıma bakacak kişi sorunum vardı ekstradan aradım durumu anlattım ama müdürm işe ihtiyacın var dışarısı soguk gibi üstü kapalı tehditte etti telefonda ama yasal hakkım olduğu içinde pek bişey diyemedilerO bir kaç haftayı dilekçe ile beyan etmedim mi şirkete? Kafana göre mi kullandın?
kamu ve özel kişilere mahsuben açılmış 220 bin mobing davasının 200 ü anca kanıtlanmış .Bilmiyorum mobingi kanıtlamak inanılmaz zor.Herkese merhaba
Gebelik ve doğum içinmobbing için dava açan varmı? Hamileyken bölümüm değiştirildi sonrasında doğum izninden döndükten 7 ay sonra zam ayıydı, diye tüm departmana zam yapılırken bana yapılmadı üstüne işle ilgilide bir dolu sorun cıkartıldı hatta bir toplantıda açıkca yöneticim doğum iznini hiç sevmediğini soyleyerek beni azarladı:/dava açsam nasıl kanıtlar gerekir? illaki davada şahit istiyorlarmı?
bilgisi olan arkadaşlar acil yardım edermisiniz
muhtemelen kötü niyetle açılmışta çok dava vardır ama yinede sayı azmışkamu ve özel kişilere mahsuben açılmış 220 bin mobing davasının 200 ü anca kanıtlanmış .Bilmiyorum mobingi kanıtlamak inanılmaz zor.
Aktif çalışmadığınız için zam yapılmamış olabilir bunu neden patrona sormadınız? ayrıca hamileyken bölüm değiştirilemez diye bir kural mı var bunun neresi mobing oluyor, sizi işten çıkın diye zorlayan yok, ortada bir sorun da yok çalışma şartlarınız çok ağırlaşmamış. Sırf toplantıda doğum izinlerini sevmiyorum dedi diye mobbing davası olmaz. Hiçbir patron sevmez ki zaten izini ama sizi işten çıkarmamış sonuçta gelmiş başlamışsınız.
yaşamayan bilmez gercekten ve çok kolay yargılayarak yorum yapar şu an çalışıyormusunuz peki? sizde zor zamanlardan geçmişsinizYapmayın Allah aşkına. Sanki bilmiyoruz hamile veya küçük bebeği olan kadınlara nasıl zorluk çıkarıldığını, verimli olamazlar diye ilk önce bezdirilmeye çalışıldığını. Bu bir gerçek..
Ben 16 hafta iznim bitince 6 aylık yasal ücretsiz izin hakkımın 1/3'ünü kullanmak için dilekçe verdim de genel müdür yardımcısı (bu kişi bir kadın) dönüşümde çıkışımı vermeyi planlıyordu kulağıma gelmişti. Benim müdürüm izin vermemiş buna.
Bana kalsa tazminat+işsizlik maaşım ile 1 sene evde çocuğuma bakardım ama uzun vadede olan işi bırakmak da istemezdim.
Belki özel sektör çalışanı değilsiniz bilmezsiniz ama daha ne insanlık dışı muameleler var bir bilseniz..
öncelikle size şahitlik edecek kişiler bulmanız gerekir ki bu çook zor herkes ekmek derdinde en yakın arkadaşınız bile beni karıştırma diyebilir,ikincisi her şeyi geçtim ne olursa olsun karşınızdaki kişilerin yetkileri sizden çooook ama çoook fazla olduğundan o iş yerindeki hayat size daha da zehir olur.zira mobing bir yönetim biçimidir.acı ama gerçek.sistem mobingi teşvik ediyor zaten.muhtemelen kötü niyetle açılmışta çok dava vardır ama yinede sayı azmış
tabiki beyan ettim hatta kızıma bakacak kişi sorunum vardı ekstradan aradım durumu anlattım ama müdürm işe ihtiyacın var dışarısı soguk gibi üstü kapalı tehditte etti telefonda ama yasal hakkım olduğu içinde pek bişey diyemediler
yaşamayan bilmez gercekten ve çok kolay yargılayarak yorum yapar şu an çalışıyormusunuz peki? sizde zor zamanlardan geçmişsiniz
Ben sizi çok iyi anlıyorum ve sizin de belirttiğiniz gibi bizim ülkemiz hariç tüm dünyada çok iyi davranılıyoryukarıda yazdıgımı okumadınız sanırım fazladan birkaç hafta izin aldım diye benim zam hakkım yine aynı dönemde dogum yapan arkadasıma verildi.sebepse fazladan bikaç hafta ücretsiz izin kullanmışım.ayrıca gelir gelmez çıkartılmaya niyetlenildi sırf mobbing korkusundan gerçekleşmedi ve şu an zaman gectiği için bunu yapacaklarını dusunuyorum ayrıca sizce herkesin onunde toplantıda dogum izni kullandım diye azarlanmak sorun değil ve normal öylemi???? doguma 2 ay kala bölümü değiştirip hadi tüm işi öğren demekte cok normal gelmiyor bana acıkcası hiç profesyonel değil.ayrıca hiçbir patron sevmez fikrinize de katılmıyorum dünya kadar şirket çalışan annelere ekstra kolaylıkları seve seve sağlıyor sonuna kadar ücretsiz izin yarım gün çalışma gibi ve hiçbir imada bulunulmuyor.tbirçok arkadşım bu konuda cok rahat tabiki kendimi gözünüzde aklamak gibi çabam yok gerekte yok ama şunuda soyluyim iş konusundada sıkıntılar yaşadım uzun süre fazladan iş verme yada bilgilerimi görmezden gelme gibi....
Herkese merhaba
Gebelik ve doğum içinmobbing için dava açan varmı? Hamileyken bölümüm değiştirildi sonrasında doğum izninden döndükten 7 ay sonra zam ayıydı, diye tüm departmana zam yapılırken bana yapılmadı üstüne işle ilgilide bir dolu sorun cıkartıldı hatta bir toplantıda açıkca yöneticim doğum iznini hiç sevmediğini soyleyerek beni azarladı:/dava açsam nasıl kanıtlar gerekir? illaki davada şahit istiyorlarmı?
bilgisi olan arkadaşlar acil yardım edermisiniz
Bence konuşma başlat ve konuştur video çek dava aç yeterli diye düşünüyorum
Ama diger dogum izninden gelen arkadas gayet zam aldi ben ucretsiz kullandim diye mimlendimDepartman değişikliği için bişey diyemicem de zam performansa göre yapılır siz o senenin en azından büyük bölümünde fiili olarak çalışmadığınız için doğru dürüst bi zam alamamanız normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?