- Konu Sahibi _sekerpare_
Ekran döndürme açık olmamasına ,başka sitelerde böyle bir şey yasamama rağmen kulüpte sayfa dönuyo yatay oluyo yazı puntosu küçülüyo sayfa ikiye bölünüyo garip bişeyler oluyo neden acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekran döndürme açık olmamasına ,başka sitelerde böyle bir şey yasamama rağmen kulüpte sayfa dönuyo yatay oluyo yazı puntosu küçülüyo sayfa ikiye bölünüyo garip bişeyler oluyo neden acaba
Videolu bir reklam geliyor araya, o sayfanın yapısını bozuyor diye düşünüyorum bende de öyle
Aynı durum bende de var telefonu hep dik tutmak zorundayım uzanirken bakayım dedim az önce yana dönünce sayfada döndü duzeltilmeli bence
Aynı durumdan muzdarip iz son guncellemeden sonra oldu.
Kazen abi bir baksan bu probleme
Bu bende de var, ekran dönüyor küçülüyor![]()
Bende uygulama olarak kullanmaya başlayınca oldu bu durum. Normal tarayıcıdan açınca olmuyor. Telefonum Xiaomi.Kullandığınız Tema hangisi ?
Kullandığınız telefon hangisi ?
Bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz ?
Bende şu an sorun yok, popup reklamlar bozuyordu sayfayı şu an öyle bir reklam yok sanırım.Kullandığınız Tema hangisi ?
Bende şu an sorun yok, popup reklamlar bozuyordu sayfayı şu an öyle bir reklam yok sanırım. Eki Görüntüle 3255522
Oppo reno 5 lite, tarayıcım Chrome 113.0.5672.162
Yok bende şöyle oluyorSizde de yan cevirdiğinizde sayfa dönüyor muydu ? Yoksa sizinki popup reklamlarla alakalı bir durum mu ?
Demek istediğim problem diğer üyelerin bahsettiği şekilde miydi ? Yani ekranı yan cevirince ekran dönüyor muydu ?
Siz de bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz ?Ekran döndürme açık olmamasına ,başka sitelerde böyle bir şey yasamama rağmen kulüpte sayfa dönuyo yatay oluyo yazı puntosu küçülüyo sayfa ikiye bölünüyo garip bişeyler oluyo neden acaba
Telefonunuzun marka modeli nedir ? Bir de uygulama mı kullanıyorsunuz ?Yok bende şöyle oluyor Eki Görüntüle 3255527
Sayfa web formatı gibi oluyor şimdi yine oldu
Oppo reno 5 lite, uygulama değil Chrome tarayıcı 113.0.5672.162Telefonunuzun marka modeli nedir ? Bir de uygulama mı kullanıyorsunuz ?
Siz uygulama mı kullanıyorsunuz ?Reklamla alakası yok bir süredir benim de aynı azıcık telefonu oynatsam ekran dönüyor, sayfa yapısı küçülüyor. Umarım çözüm bulursunuz. İşkence olmaya başladı yazabilmek.
Teşekkürler detaylı bilgi için.Oppo reno 5 lite, uygulama değil Chrome tarayıcı 113.0.5672.162
Samsung kullanıyorum. Uygulamadan giriyorumKullandığınız Tema hangisi ?