- Konu Sahibi _sekerpare_
Ekran döndürme açık olmamasına ,başka sitelerde böyle bir şey yasamama rağmen kulüpte sayfa dönuyo yatay oluyo yazı puntosu küçülüyo sayfa ikiye bölünüyo garip bişeyler oluyo neden acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Samsung kullanıyorum. Uygulamadan giriyorum
Açtığınız zaman değil doğru mu ? Kapalyken de ekran dönüyor doğru anlamış mıyım ?Kapalı, açmıyorum. Ufacık bir harekette ekran dönüyor ve kayiyor küçülüyor .
Eki Görüntüle 3255537
Evet aynen doğru anladınız. Güncellemeden sonra oldu. Ufacık harekette dönüyor.Açtığınız zaman değil doğru mu ? Kapalyken de ekran dönüyor doğru anlamış mıyım ?
Uygulamada aynı chrome da diğerlerini denemedim. Ekran döndürme kapalı.Siz uygulama mı kullanıyorsunuz ?
Ekran döndürme kiliti açık mı? Kapalı mı ?
Chrome uygulamanızın güncellemesi var mı acaba ? Ben bu sorunu yaşayamadım.Uygulamada aynı chrome da diğerlerini denemedim. Ekran döndürme kapalı.
Kapalı, açmıyorum. Ufacık bir harekette ekran dönüyor ve kayiyor küçülüyor .
Eki Görüntüle 3255537
Evet ben de uygulamasını kullaniyorum. Döndürme kapalı iken bile en ufak bir yan harekette ekran dönüyor , küçülüyor falan.Açtığınız zaman değil doğru mu ? Kapalyken de ekran dönüyor doğru anlamış mıyım ?
Chrome güncel Opera indiriyorum şimdi onu deneyeceğimChrome uygulamanızın güncellemesi var mı acaba ? Ben bu sorunu yaşayamadım.
Mümkünse güncelleme yapabilir misiniz ?
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ekran döndürme kapalı olduğu halde dönüp duruyor ve yazılar küçülüyor. Bu yüzden ekranı sabit tutmaya çalışıyorum umarım en kısa zamanda çözülürEkran döndürme açık olmamasına ,başka sitelerde böyle bir şey yasamama rağmen kulüpte sayfa dönuyo yatay oluyo yazı puntosu küçülüyo sayfa ikiye bölünüyo garip bişeyler oluyo neden acaba
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ekran döndürme kapalı olduğu halde dönüp duruyor ve yazılar küçülüyor. Bu yüzden ekranı sabit tutmaya çalışıyorum umarım en kısa zamanda çözülür
Telefonum samsung galaksy a04Sizde de yan cevirdiğinizde sayfa dönüyor muydu ? Yoksa sizinki popup reklamlarla alakalı bir durum mu ?
Demek istediğim problem diğer üyelerin bahsettiği şekilde miydi ? Yani ekranı yan cevirince ekran dönüyor muydu ?
Sorun çözüldü bende, çok teşekkür ederimMerhaba,
- Telefonunuzdaki tarayıcınızda https://www.kadinlarkulubu.com/webmanifest.php sayfasını açıp, ardından sayfayı yenileyin (bu, önbelleğe alınmış bir bildiriminizin olmamasını sağlar) Bu işlemi 1-2 kere yapabilirsiniz.
- Uygulamanızı ana ekrandan kaldırıp yeniden ekleyin (Kısa yolu değil uygulamanın kendisini kaldırmalısınız.)
Ben denedim çalıştı.
Lütfen ban sonuç bildirir misiniz.
Kazen ,
_sekerpare_ ,
Angiedare , O Orangegreysky ,
crn_21 ,
ElizabethHarmon ,
ASSOSyal ,
MaHlass
Etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlarınız varsa siz etiketler misiniz.
Bende hala aynıMerhaba,
- Telefonunuzdaki tarayıcınızda https://www.kadinlarkulubu.com/webmanifest.php sayfasını açıp, ardından sayfayı yenileyin (bu, önbelleğe alınmış bir bildiriminizin olmamasını sağlar) Bu işlemi 1-2 kere yapabilirsiniz.
- Uygulamanızı ana ekrandan kaldırıp yeniden ekleyin (Kısa yolu değil uygulamanın kendisini kaldırmalısınız.)
Ben denedim çalıştı.
Lütfen ban sonuç bildirir misiniz.
Kazen ,
_sekerpare_ ,
Angiedare , O Orangegreysky ,
crn_21 ,
ElizabethHarmon ,
ASSOSyal ,
MaHlass
Etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlarınız varsa siz etiketler misiniz.
Merhaba,Bende hala aynıEki Görüntüle 3258218
Yok adminim bende sayfa yan çevrilmiyor sadece video çıkan sayfalar, tarayıcıyı desktop gibi algılıyor sayfanın yapısı değişiyor. Yine SS iletirim video çıkınca ekranı yan çeviripMerhaba,
Sizin ekranı yan çevirme probleminiz de devam ediyor mu ?
Yani ekranınızı yan çevirdiğinizde nasıl bir görüntü var paylaşır mısınız ?
Anladım sizin probleminiz başka. Yan çevirme ile ilgili değil.Yok adminim bende sayfa yan çevrilmiyor sadece video çıkan sayfalar, tarayıcıyı desktop gibi algılıyor sayfanın yapısı değişiyor. Yine SS iletirim video çıkınca ekranı yan çevirip