Doğuma Hazırlık mobilya alisverisi icin erken mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ttuba86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
248
144
73
19+2 haftalik hamileyim... biran once mobilya alisverisi falan yapmak istiyorum ama cevremdekiler(annem, esim...) niye acele ediyorsun diyor.. ben heveslendigim icin hemen almak istiyorum birde karnim agirlasinca gezmek zor olur diye dusunuyorum. Sizce de erken mi mobilya icin kizlar... siz ne zaman yaptiniz alisverisi..

bizde gecen cumartesi aldık yatagımızı bide gardolap aldım yani 27. haftamda ama tam alısverişi bi ay sonra yapacagım

bende 19.-20.hf larda baktım. ve şuan karar verdik. siparişimizide verdik. bu ayın sonu gibi gelecek. Bence acele değil çünkü internette okuduğum yorumlara göre teslimatta sorun yaşayanlar olabiliyor. Birde aldığımız şeyler ortada kaldı. Ve mobilyanında havalanması şart kokusu için. Daha sonra ağırlaşacağız zaten.

Öyle ağırlaştım gezmesi zor olur filan sadece dizilerde oluyor emin ol. Hani sanki bebek düşecek gibi bide göbeğinin altından tutarlar ya yürürken :)ben doğum için hastaneye , avm den gittim düşün artık. Son güne kadar gezersin ..
Acele etme 2 ay kala alsan olur hem cila kokusu çıkması için yeterli bir zaman olur.
Çok heycanlıysqn bi kaç hafta sonu gezin mobilyacıları eşinle fikir edinmiş olursun..

canım ben de 20. haftamda sipariş vermiştim zaten böyle bilindik bir marka mobilyacıdan aldıysan 1 ayda gelio, marangoza felan yaptırcaksan 1,5 ayı bulabilio.. dolayısıyla 24. hafta civarı gelmiş olur.. sonra da yavaş yavaş yerleştirirsin aldıklarını dağınıklık olmaz aldığın ciciler derli toplu durur bir an önce..

canım ben de 20. haftamda sipariş vermiştim zaten böyle bilindik bir marka mobilyacıdan aldıysan 1 ayda gelio, marangoza felan yerleştirirsin aldıklarını dağınıklık olmaz aldığın ciciler derli toplu durur bir an önce..
Cuma gunu siparisi verdik, cilek mobilyadan aldik.. hemen teslim edebiliriz dediler ama ben istemedim, cunku odasinin tadilati var, duvar kagidi falan yapicam.. 31 ocakta gelecek.. dedigin gibi 24. Hafta gibi olacak.. zaten simdiden basladim biseyler almaya.ortada duruyor hepsi. en azindan yerlestirirm, duzenli durur..

Cuma gunu siparisi verdik, cilek mobilyadan aldik.. hemen teslim edebiliriz dediler ama ben istemedim, cunku odasinin tadilati var, duvar kagidi falan yapicam.. 31 ocakta gelecek.. dedigin gibi 24. Hafta gibi olacak.. zaten simdiden basladim biseyler almaya.ortada duruyor hepsi. en azindan yerlestirirm, duzenli durur..

ben de çilek.ten aldım.. baby cotton modelini.. büyüyebilen beşik, çamaşırlık ve 2 kapılı gardrop.. çok şirin oldu.. rabbim bebeklerimizi içinde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

ben de çilek.ten aldım.. baby cotton modelini.. büyüyebilen beşik, çamaşırlık ve 2 kapılı gardrop.. çok şirin oldu.. rabbim bebeklerimizi içinde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Aynen bende cotton modelini aldim.. camasirlik dedigin sey sifonyer mi.. ben onu alamadim cunku odamiz kucuk.. sadece buyuyen besikle 2 kapili gardrobunu aldim

Aynen bende cotton modelini aldim.. camasirlik dedigin sey sifonyer mi.. ben onu alamadim cunku odamiz kucuk.. sadece buyuyen besikle 2 kapili gardrobunu aldim

evet canım 4 katlı şifonyer.. benim bebek odam da çok büyük değil ama büyüyen beşikle en kötü ihtimal 7-8 yaşına getirmeyi düşündüğüm için o zamana kadar çok eşyası olur hepsi derli toplu dursun die aldım ben de.. gardrop zaten küçük gibi görünse de içi kocaman nevresimleridir oyuncaklarıdır hepsini alır..

kızlar bende çilek mobılyadan almayı dusunuyorum ama sallanan beşiği yok sanırım?sizin aldıklarınız sallanıyor mu?

19+2 haftalik hamileyim... biran once mobilya alisverisi falan yapmak istiyorum ama cevremdekiler(annem, esim...) niye acele ediyorsun diyor.. ben heveslendigim icin hemen almak istiyorum birde karnim agirlasinca gezmek zor olur diye dusunuyorum. Sizce de erken mi mobilya icin kizlar... siz ne zaman yaptiniz alisverisi..
ben 7 aylıktım gezemedım bıle rahatca bır an once olsun bıtsın dıyorsun sımdıden baksan daha ıyı anca uyku setı ıvır zıvır anca toplanıyor ve zaten mobılyacılarda anca getırıyorlar

kızlar bende çilek mobılyadan almayı dusunuyorum ama sallanan beşiği yok sanırım?sizin aldıklarınız sallanıyor mu?
Hayir cilek mobilya sallanir yapmiyor.. ben de sormustum.. avrupa standartlarinda uretim yaptigimiz icin sallanan modeli yapmiyoruz dediler. Guvenlik gerekcesiyleymis. Banada konustugumuzda mantikli geldi.. zaten cok fazla sallamaya alistirmayi dusunmuyorum, o yuzden once guvenlik bence..

Bizde Alfemo Kids and Teens ten aldık. Bonny baby mavi rengi. Hem avizesi,perdesi,halısı,cibinliği,uyku seti, herşeyi takım olarak var. Tavsiye ederim gayette kaliteli mobilyası.

Bizde simdiden bakmaya başladık yavastan fikir edinmek icin bursada yasiyorum mobilya cenneti cok fazla cesit var bebeginle ilgili biseler yapmak inanilmaz guzel geliyo :)

Ben çalışmalara başladığım zaman sen de gebelik iin uğraşıyordun, şimdi 5 aylık olmuşsun bile maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini:)

sizi çok iyi anlıyorum bende çok hevesleniyorum .banada hep aynı şeyi söylüyorlar 6.ayı bitir alırız diye .ama bi arkadaşım 7.ayda çok ağırlaştı ayakları şişiyordu yürüyemiyordu .kendi çıkamadı bile alışverişe .bence 5.-6. ay almalı ya :( hevesimi kaçırıyorlar ama:KK46::110:
neyse Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde ,:nazar::anneadayı::nazar:

Canım bencede erken değil :) Benim bebişimin kesesi gözükmedi daha ben her şeyini seçtim bir blogta topladım :-):-):-):-):-)

Cinsiyeti belli olsun hemen hemen herşeyini almaya başlıycam para biriktiriyorum şimdiden :KK68:

Back
X