• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Mobilya beşiğe ihtiyacım var !

muntazaman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
365
151
103
Artık kullanmayan ya da az kullanılmış temiz bir mobilye beşiğe ihtiyacım var. Kızım için. Maddi durumum hiç iyi değil, o yüzden alamayacağım. Kargo ödenirse ya da ambarla gönderilirse ödemek koşulu ile alabilirim. çok pahalı olmaması dileği ile...

sanırım sızın oyun parkınız var zaten oyun parkları 2 yasına kadar kullanılıyor sonrası ıcın 3 yasından sonra hatta dah aufakken bıle tek kısılık yaatak yada genc odası tarzı bırsey yapabılırsın ıllada alıcaksan buyuuyebılen besıklerden almanı onerırım..daha kullanıslı

sanırım sızın oyun parkınız var zaten oyun parkları 2 yasına kadar kullanılıyor sonrası ıcın 3 yasından sonra hatta dah aufakken bıle tek kısılık yaatak yada genc odası tarzı bırsey yapabılırsın ıllada alıcaksan buyuuyebılen besıklerden almanı onerırım..daha kullanıslı

sevgili arkadaşlarım kraft park yatağım var hatta burda satılık ilanı.. ama benim bebeğim anne yatağına bitişik uyumaya alışkın ve kışın park yatak aşağıda kalıp soğuk olacağından aynı zmanda odamda müsait olmadığından benim için kullanışlı değil. bu yüzden park yatağımı satıp mobilya beşik alıcam ki, bir yanını açıp anne yatağına yapışık yerleştiricem... ama ben burada yine de ilan hakkımı kullanıp, ihtiyacım olduğunu anlatmaya çalıştım. sıfır mobilya beşikler en aşağı 250 tl ye var ya da uzak illerde var ama kargo parası beşik parasını geçiyor. bu nedenle bir şekilde bana yardımcı olabilecek birileri vardır belki diye düşündüm ve bunu paylaştım. maddi durum, daha sonradan kötü olduğundan şimdilik bu şekilde hareket edebilmek zorundayım.

yani bir şekilde anlatamasam da kendimizce önemli ve gerekli bir sebep var. teşekkür ederiiim her entry için.

Back
X