Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben daha bir iğne dahi almadım oğlumaArkadaslar mobilya besik hangi marka ve model aldiniz kafam cok karisti yardimci olur muaunuz
Arkadaslar mobilya besik hangi marka ve model aldiniz kafam cok karisti yardimci olur muaunuz
Ayni durumdayiz canm bn de daha dun ilk defa hastane cikiai aldim birde battaniye . Ins hayirlisyla yapariz alisverialerimizi bn mobilua besik duusnuyorum canimcanım ben daha bir iğne dahi almadım oğluma((
sağolsun hep dostlarımız hediyeler getiriyor da oğlumun birkaç eşyası oldu:))
yatak konusunda bizde çok kararsızdık ama birçok arkadaşımın tavsiyesiyle park yataklardan almaya karar verdik,çok güzel modeller var netten bakıp karar verebilirsin.sevgiler.
Saol canm.bn de ikea a baktim bir se agashi yeforumlarda agashi,tahterevalli,ikea,belis alanlar var..
agashiyi ebebek mağazasında inceledim bana ağır geldi mobilya..tekerlikli olup hafif olan tahterevalli var..
ikea sallanmıyordu tercih etmedim..
şu an belis ya da tahterevalli arasında gidip geliyorum..
Harikaymış!!!:)Bende doğal gürgen den yapılmış verniksiz anne yanına da uygun olabilecek bir beşik aldım çok ta memnun kaldım açıkçası ilerde istersen çocuk odasına koltuk oluyor :) 700 tl ye yatağı ve uyku seyi içeriiainde
Teşekkürler :) en azından bıyasız çocuk için de sağlıklı hayırlısı olut hakkımızda önü iniyor kademeli çocuk büyüdükçe aşağıya indirilebiliyorHarikaymış!!!:)
Çok güzel nerden aldınız?:) zevk meselesi tabiki
Ayyyyy çok ciciiiiiii güle güle kullansın güzel kuzu:):) zevk meselesi tabiki
Ben kocaeliden aldım ama bursada üretiliyot hakiki gürgenden yapılıyor verniksiz doğal bir ürün beğenmenize sevindim :)Çok güzel nerden aldınız?
Çokk teşekkürler:))Ayyyyy çok ciciiiiiii güle güle kullansın güzel kuzu:)
Güle güle kullansın bebeğiniz :) internet sitesi falan var mı acaba aldığınız yerin?Ben kocaeliden aldım ama bursada üretiliyot hakiki gürgenden yapılıyor verniksiz doğal bir ürün beğenmenize sevindim :)