Doğuma Hazırlık Mobilya besik onerileriniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ladybug6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
109
38
28
Arkadaslar mobilya besik hangi marka ve model aldiniz kafam cok karisti yardimci olur muaunuz

Arkadaslar mobilya besik hangi marka ve model aldiniz kafam cok karisti yardimci olur muaunuz
canım ben daha bir iğne dahi almadım oğluma:(((
sağolsun hep dostlarımız hediyeler getiriyor da oğlumun birkaç eşyası oldu:))
yatak konusunda bizde çok kararsızdık ama birçok arkadaşımın tavsiyesiyle park yataklardan almaya karar verdik,çok güzel modeller var netten bakıp karar verebilirsin.sevgiler.

forumlarda agashi,tahterevalli,ikea,belis alanlar var..

agashiyi ebebek mağazasında inceledim bana ağır geldi mobilya..tekerlikli olup hafif olan tahterevalli var..
ikea sallanmıyordu tercih etmedim..
şu an belis ya da tahterevalli arasında gidip geliyorum..

canım ben daha bir iğne dahi almadım oğluma:KK43:((
sağolsun hep dostlarımız hediyeler getiriyor da oğlumun birkaç eşyası oldu:))
yatak konusunda bizde çok kararsızdık ama birçok arkadaşımın tavsiyesiyle park yataklardan almaya karar verdik,çok güzel modeller var netten bakıp karar verebilirsin.sevgiler.
Ayni durumdayiz canm bn de daha dun ilk defa hastane cikiai aldim birde battaniye . Ins hayirlisyla yapariz alisverialerimizi bn mobilua besik duusnuyorum canim

forumlarda agashi,tahterevalli,ikea,belis alanlar var..

agashiyi ebebek mağazasında inceledim bana ağır geldi mobilya..tekerlikli olup hafif olan tahterevalli var..
ikea sallanmıyordu tercih etmedim..
şu an belis ya da tahterevalli arasında gidip geliyorum..
Saol canm.bn de ikea a baktim bir se agashi ye

Ben Babymall den babyhope marka beyaz mobilya beşik aldım. Altı iki çekmeceli ve önü asansörlü. Henüz doğum yapmadığım için memnunum ya da değilim diyemycm. Yılbaşında Babymall ün kampanyası vardı her 250 TL ye 100 tl hediye çeki gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam . O kampanyayla aldık. Uyku seti ve yatağı dahil 500 tl ye geldi.

Biz ayrı oda yaptık büyüyebilen yatak odası var ama şuan orada yatıramayacağımız için tekrardan yatak yanı beşik olarak bunu aldık. Hem hafif benimle her yere gelebiliyor evin için de :) hem iç kısmı geniş kullanışlı 6 7 aya kadar yatabiliyormuş.
Sallanıyor da..

Eklentiler

• pr_01_791_min.webp
    pr_01_791_min.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 131
caploonba dan büyüyen beşik aldık oğluma memnunuz :)

Büyüyen karyola almanı tavsiye etmem. Hem bence şık değiller hemde okula başlarken zaten çalışma masası ve kitaplık ihtiyacın olacak. Bir genç odası alacaksın yani. Biz moby tasarım'dan 80*140 ölçülerinde kapitoneli beşik, dolap ve şifonyer aldık. 5-6 yaşına kadar kullanabileceğini söylediler. Yeni annelere de bu şekilde yapmalarını öneririm:))

Canım ben instagramda osb works e denk geldim, kız kardeşimin bebeği için hediye alcaktım herkes elinden geldiğince eksik tamamalayacaktı. Bünyelerinde bir pedagog barındırıyorlar, onunla beraber bebek yatakları üretiyorlarmış. Montesori model aldık yatağı. Hem uzunca zaman kullanacak hem de hayal dünyasını da geliştirebileceği şekilde bir odası oldu bebişimizin:)

Bende doğal gürgen den yapılmış verniksiz anne yanına da uygun olabilecek bir beşik aldım çok ta memnun kaldım açıkçası ilerde istersen çocuk odasına koltuk oluyor :) 700 tl ye yatağı ve uyku seyi içeriiainde

:) zevk meselesi tabiki

Eklentiler

• IMG_1764.webp
    IMG_1764.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 101
Back
X