İlişkide boy meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bir kac gun oldu birisiyle tanisma asamasindayim,yazisiyoruz simdilik. Kendimizi tanittik bir sure neyse konuya geliyim benim boyum172 spor ayakkabi bile giysem 174 oluyorum. Gorustugum kiside 167 boyu. Ayakkabisinin içine topuk koydugunu aoyledi benim boylarima geliyormuş. Kadin kisa olsa erkek uzun olsa bu cok sıkıntı olmuyor ama bizde tam tersi. Fikir olarak uyuştum sayilir iyi birine benziyor, boyu kısa diyede reddetmek istemiyorum. Gercek hayatta bir gorusme yapsamda sonra mi karar versem, gercek hayattada gorusunce bu sefer ona umit vermiş olucam gibi kafam çok karisti birisi bir sey desin????
İçinize sinmeyen konuları görmezden gelip, kendinizi ikna etmeye çabalamayın. Sonra içinizde kalanlar patlayabiliyor. Beraber yolda yürürken hayal edin kendinizi. El ele tutuşuyorsunuz sevinçli, rahat mısınız yoksa tedirgin, huzursuz keşke düşüncelerinde mi? Bu şekilde boyuna takıp takmadığınızı bir nebze de olsa anlayabilirsiniz.

Olmaz canım. Bu soruyu sormak bile içine sinmedigini gösteriyo.Zamanla alismicaksin, zamanla daha çok gözüne batacak.

Normalde 1.67 bence normal. Daha kısa erkekler de gördüm. Kendinden kısa erkekle evlenip çok mutlu olan da gördüm. Ama mutlu olanlar buna zaten hiç takılmamış insanlar. Anormal olduğunu bir kere bile dusunmemisler. Ama sen düşünüyorsun ki soruyorsun.

Benim için fiziksel hicbisey özelliğin önemi yok mesela. Aşk varsa bitmiştir. İnsanlar tekerlekli sandalyede ya da işte kolu bacağı olmayan VS insanlarla evleniyorlar aşık oldukları için. Çok da mutlu oluyorlar. Ama burda anahtar kelime aşık olmak.o zaman gözün hicbiseyi görmez. Görüyorsa aşık değilsin demektir.

Merhaba bir kac gun oldu birisiyle tanisma asamasindayim,yazisiyoruz simdilik. Kendimizi tanittik bir sure neyse konuya geliyim benim boyum172 spor ayakkabi bile giysem 174 oluyorum. Gorustugum kiside 167 boyu. Ayakkabisinin içine topuk koydugunu aoyledi benim boylarima geliyormuş. Kadin kisa olsa erkek uzun olsa bu cok sıkıntı olmuyor ama bizde tam tersi. Fikir olarak uyuştum sayilir iyi birine benziyor, boyu kısa diyede reddetmek istemiyorum. Gercek hayatta bir gorusme yapsamda sonra mi karar versem, gercek hayattada gorusunce bu sefer ona umit vermiş olucam gibi kafam çok karisti birisi bir sey desin????
Seyy nerelisin sen meraktan sadece 😅

benimde boyum 172 ve zamanında çok iyi anlaştığım erkekleri boyu kısaysa yada aynı boydaysak bile reddettim malesef. benim boy takıntım vardı topuklu giyen biri değilim ama uzun ve zayıf olunca aynı boyda olsakta ben hep uzun duruyordum. valla kadın uzunsa isteklerine bir kriter daha eklenmiş oluyor hep minyon olmak isterdim o yüzden. neyse ki eşim 183 😀 demem o ki bir görüş tanış ama bence senden çok daha kısa duruyordur 167 boyunca biri hep tabanlı ayakkabı giyecek değil ileride denize vs bir yere gittiğinde sorun olursa ona göre değerlendir

Asla boy takıntım hiç olmadı ben 170 im. Hatta uzun adamlar biraz avarel geliyor ne yaşan söyleyeyim itiyorlar bile. Ancak yine de eşim benden uzun olsun isterdim. Siz sizin için ne derece önemli buna karar vermelisiniz en başta. Bana göre benden kısa oluru yok mesela.

Bu aralar boy ile ilgili konular sık açılıyor gibi. Geçenlerde de birisi açmıştı hatta erkekler siteyi inceleyip burdaki konuları okuyup ss alarak farklı platformda paylaşıyormuş. Kısacası her yerden gözetleniyoruz gibi bir his var artık bende 👀👀

Göze hitap etmeyen, ruha kalbe hitap etse bile eğer boy takıntınız varsa anlaşmanız zor. Eninde sonunda bunu sorun yaparsınız. O yüzden görüşmeyin bence. İnsan yanına yakışacak birisi olsun ister. Karakteri de önemli tabi ama nasıl ki bir kitabı alırken önce kapağını inceliyoruz insan da öyle diye düşünüyorum.

Seyy nerelisin sen meraktan sadece 😅
Konumuzla ne alakasi var
Ona gore yorum yapacagim ondan sordum 🤭

Boy farkı bence fazla. Aynı boyda olunca bile erkek kadından kısa görünüyor. Bunu takmıyor olsanız konu açmazdınız. Boş verin bence; iki tarafın da iyiliği için.

Acikcasi hic kendimden uzun birileri denk gelmiyor nasip işi bu diyorum kabul ediyorum konuşmaya ısınmaya calisiyorum ama yanimda benden kucuk kalsin istemiyorum siz beni daha iyi anlarsiniz ellerimiz ayaklarimiz kol, bacak boyumuz 155 160 bir kadinla ayni degil cok cok onemli bir kriter degil ahlakli birisini istiyorum ama ayni boyda olsaydik dahada olumlu bakicaktim, bu yuzden kafam cok karisti
Çok da önemli bir kriter valla. Uzun boylu biriyle olmak istiyorsunuz diye kısa erkekleri küçümsüyor değilsiniz veya asla kısa boylu biriyle olmaz diye büyük konuşuyor değilsiniz, ahlakı geri plana atıyor da değilsiniz, kriterleriniz olabilir, rahat olun, bunda bi şey yok. Denk gelir veya gelmez, orası ayrı, nasip işi ama baştan kafanızı karıştıran, içinize sinmeyen ve aşılamayacak durumlar varsa uzatmaya gerek yok.
Elbette karakter, insanlık, kalp hepsinden önemli ama baktığında beğeneceğin biriyle olmak da çok önemli. Dünya yakışıklısı, selvi boylu olmasına gerek yok; size yakışıklı, çekici, hoş gelmeli.

Ben kendi adıma söyleyeyim benden kısa bir erkekle yapamıyorum. Çok net .. en azından aynı boy olması daha iyi olur

benimde boyum 172 ve zamanında çok iyi anlaştığım erkekleri boyu kısaysa yada aynı boydaysak bile reddettim malesef. benim boy takıntım vardı topuklu giyen biri değilim ama uzun ve zayıf olunca aynı boyda olsakta ben hep uzun duruyordum. valla kadın uzunsa isteklerine bir kriter daha eklenmiş oluyor hep minyon olmak isterdim o yüzden. neyse ki eşim 183 😀 demem o ki bir görüş tanış ama bence senden çok daha kısa duruyordur 167 boyunca biri hep tabanlı ayakkabı giyecek değil ileride denize vs bir yere gittiğinde sorun olursa ona göre değerlendir
Çok zor bu işler ya ben evlenmekten vazgecicem

Çok da önemli bir kriter valla. Uzun boylu biriyle olmak istiyorsunuz diye kısa erkekleri küçümsüyor değilsiniz veya asla kısa boylu biriyle olmaz diye büyük konuşuyor değilsiniz, ahlakı geri plana atıyor da değilsiniz, kriterleriniz olabilir, rahat olun, bunda bi şey yok. Denk gelir veya gelmez, orası ayrı, nasip işi ama baştan kafanızı karıştıran, içinize sinmeyen ve aşılamayacak durumlar varsa uzatmaya gerek yok.
Elbette karakter, insanlık, kalp hepsinden önemli ama baktığında beğeneceğin biriyle olmak da çok önemli. Dünya yakışıklısı, selvi boylu olmasına gerek yok; size yakışıklı, çekici, hoş gelmeli.
Evet biliyorum cidden istegim 190 biri degil 190 olup ahlaki kotu biri olabilir kisa olup sadik ahlakli biride olabilir ama bu sekilde denk geliyor degerlendiriyorum ama hep bir sorun oluyor, sıkıldım cidden 😞😞

Tamamen seninle alakali bir durum. Sen karsindakinden etkileniyorsan -bir erkek olarak- bence olay bitmistir. Arkadaslarimiz var, erkek kadindan 2-3 cm kisadir sanirim. Yani 170-172 gibi dusunun. Bence onlar garip gorunmuyor. Ama kendi aralarinda muthis bir uyum var, bunu gorebiliyorsunuz. Yani onlar birbirlerini seviyorlarsa o gorsel de bir sekilde normallesiyor. Hic de garip ya da fiziksel uyumsuz bir cift gibi gorunmuyorlar. Ama su detayi da eklemeliyim, adam kisa boylu olsa da spor yapan kasli ve o boyuna gore genis omuzlu biri.

Yani bence sen “fiziksel olarak uyumlu muyuz” diye sorma ihtiyaci hissediyorsan zaten pek de icine sinmemis demektir. Sende bitiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X