İlişkide boy meselesi

Tamamen seninle alakali bir durum. Sen karsindakinden etkileniyorsan -bir erkek olarak- bence olay bitmistir. Arkadaslarimiz var, erkek kadindan 2-3 cm kisadir sanirim. Yani 170-172 gibi dusunun. Bence onlar garip gorunmuyor. Ama kendi aralarinda muthis bir uyum var, bunu gorebiliyorsunuz. Yani onlar birbirlerini seviyorlarsa o gorsel de bir sekilde normallesiyor. Hic de garip ya da fiziksel uyumsuz bir cift gibi gorunmuyorlar. Ama su detayi da eklemeliyim, adam kisa boylu olsa da spor yapan kasli ve o boyuna gore genis omuzlu biri.

Yani bence sen “fiziksel olarak uyumlu muyuz” diye sorma ihtiyaci hissediyorsan zaten pek de icine sinmemis demektir. Sende bitiyor.
Sadece yanimda cok kucuk kalmasini istemiyorum, bilmiyorum bu içime sinmemek mi oluyor ama bir kere goruşup daha sonra karar vericem, belkide etkilenicem ve uyum saglicaz bunu göz ardi etmekte istemiyorum. Mesajda bazi şeyler yanliş anlaşilabilir yuz yuze gelip konuşarak daha iyi karar verebilirim.

Sadece yanimda cok kucuk kalmasini istemiyorum, bilmiyorum bu içime sinmemek mi oluyor ama bir kere goruşup daha sonra karar vericem, belkide etkilenicem ve uyum saglicaz bunu göz ardi etmekte istemiyorum. Mesajda bazi şeyler yanliş anlaşilabilir yuz yuze gelip konuşarak daha iyi karar verebilirim.
Bence de bi gorus bakalim. Zaten bir cekim olmazsa hemen anlarsin. Icinden opusmek gelmiyorsa, cekim yok demektir :)

Evet biliyorum cidden istegim 190 biri degil 190 olup ahlaki kotu biri olabilir kisa olup sadik ahlakli biride olabilir ama bu sekilde denk geliyor degerlendiriyorum ama hep bir sorun oluyor, sıkıldım cidden 😞😞
Bi şeylere mecbur hissederek, içine sinmeyene razı gelerek olacak işler değil gönül işleri. Kafaya yatmayan ilişki yerine bazen yalnızlık daha iyidir.

Aranızdaki fark sadece 5 (beş) cm çok da şey değil bence.
Görüşün, belki daha sinir bozan ya da cazip gelen şeyler olur

Back
X