İlişkide boy meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkekler genelde boylarını olduğundan uzun söyleme eğiliminde oluyor, 1.67 diyorsa en fazla 1.63tür. Sen dert etmesen bile kendisi sorun etmiş ki baştan söyleyip hayalkırıklığının önünü almış. Ki o adamın da boy konusunu hiç sorun etmeyecek biriyle olma hakkı var.

Aynı boyda bile kadın daha uzun duruyor. Kaldı ki ayakkabılar min 2cm ve fark ediyor 2 cm bile. Bence bir şans verebilirsin. İlk cümleleri kurma nedenim de üzüleceksen takacaksan haberin olsun diye. Bence önemli olan eğlenmek iyi zaman geçirmek ortak hayallerin olması. Boyu da onun elinde olan bir şey değil elinde olan şeylere göre değerlendirmeye al derim
Evet Allah boyle yaratmiş onun elinde olan bir sey değil, spor ayakkabi giydigimde bile iki cm fark ediyor. Birbirimizin yaninda kendimizi kotu hissetmessek, anlasilabilirse olabilir bilemiyorum kafam cok karisik

Daha yazmadım kendisine ama bilemiyorum baska konularda kafami karistiriyor yorumlarda yazdim
Adam kendisiyle barışık biri degil gibi. Kendisi ekstra topuk kullanıyormuş çünkü. Boyunu daha uzun gösterme derdinde. Siz takmasaniz da o boy konusunda takıntılı belli ki. Bi de hep ben ayrıldım falan o ne öyle. Çok itici bi konuşma. Minyon kadın kendiyle aynı boy biriyle olur ama sizin olmaz denmesine de katılmıyorum. Ben de minyonum. Kendimle aynı boy veya 2-3 cm farkla uzun olan biriyle tanıştım ve ısınamadım. Nedenlerim içinde boy da vardı. Ben de topuklu giymeyi severim ve en azından topukluyla aynı boy olalım, giyince benden kısa olmasın diye düşünürdüm. Sarılınca başımın göğsüne yaslanmasını romantik bulurum. Yani bu tamamen kişiye kalmış. Nasıl erkekler sarisin esmer zayıf balık etli vs severim yorumu yapabiliyorsa bir kadın da bunu yapabilir ne var bunda 😄 bizim göz zevkimiz yok mu😄 insanları dış görünüşüyle yargılamam, benim de birçok kişiye göre güzel değil denilecek şeylerim vardır muhakkak. Ama biriyle evlenirken sadece fikirlerin uyuşması yetmez. Fiziksel bi çekim de lazim. Olmayacak gibiyse daha şimdiden bu kadar takılıyorsaniz buluşmayın.

Bence görüşmeyin, ben de 180'im 167'lik çocukla istesem de olmazdı maalesef, aynı boyda olsa neyse de ben ortalamadan uzun o ortalamadan kısa yanimdakiyle absürt bir ikili olmak istemiyorum yani ister istemez.. feminen hissettirmiyor bana kısa erkekler, yanında iki katı olmak falan hiç hoşuma gitmiyor :') boyu boyunuza biri çıkar inşallah elbet bir gün
Hayy maşllah.

Bu konuların eğrisinin de doğrusunun da olduğunu düşünmüyorum çok göreceli. Bir görüş bak yanında rahat hissediyor musun, senin için her şey yolunda mı? Ona göre karar verirsin. Görüşmeden önce de sadece birbirimizi tanımak için görüşüyoruz düşüncesini empoze et umutlandırma o zaman. Ama illa da boyu takıntı yaparım ben ileride dersen hiç bulaşma sana da karşı tarafa da eziyet olur.

Ben olsam görüşmezdim. Boy önemsedigim bir konu. 1.67 olduğunu bile düşünmüyorum açıkçası. 1.67 olsa 1.70'im der kısa erkekler. 1.65 falandır. Ayağına tabanlık giydiğine göre öz güveni de yok. Öz güveni yoksa size de eksik bir adam gibi gelir. Baştan başlamaması gerek.

Ben olsam görüşmezdim. Boy önemsedigim bir konu. 1.67 olduğunu bile düşünmüyorum açıkçası. 1.67 olsa 1.70'im der kısa erkekler. 1.65 falandır. Ayağına tabanlık giydiğine göre öz güveni de yok. Öz güveni yoksa size de eksik bir adam gibi gelir. Baştan başlamaması gerek.
Bazi unlu erkeklerde topuklu ayakkabi giyiyor o zaman onlarinda mi ozguveni yok 🤷

Erkekler genelde boylarını olduğundan uzun söyleme eğiliminde oluyor, 1.67 diyorsa en fazla 1.63tür. Sen dert etmesen bile kendisi sorun etmiş ki baştan söyleyip hayalkırıklığının önünü almış. Ki o adamın da boy konusunu hiç sorun etmeyecek biriyle olma hakkı var.
Tabikide hakki var ama başinda ikimizde onaylarsak bu sekilde kabul etmesi gerekli ki kolay kolay bir erkegin kadina senin boyun uzun olma dedigini hiç duymadim, olabilir ama genelde kadinlar takinti yapiyor

Bu konuların eğrisinin de doğrusunun da olduğunu düşünmüyorum çok göreceli. Bir görüş bak yanında rahat hissediyor musun, senin için her şey yolunda mı? Ona göre karar verirsin. Görüşmeden önce de sadece birbirimizi tanımak için görüşüyoruz düşüncesini empoze et umutlandırma o zaman. Ama illa da boyu takıntı yaparım ben ileride dersen hiç bulaşma sana da karşı tarafa da eziyet olur.
Bu konuyu birazcik ben kendi icimde dusunucem kara veremedim hala

Bazi unlu erkeklerde topuklu ayakkabi giyiyor o zaman onlarinda mi ozguveni yok 🤷
Evet aynen öyle. Ünlü olmak ile özgüvenli olmanın ne alakası var? Onlar da insan. Kompleksleri, travmaları var ünlü olmayanlar gibi. Bakış açınız çok değişik. BU kadar savunacaksanız görüşün evlenin kendisiyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X