Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilya markası seçimi yardımm kızlar !! :/

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dimpledimdim

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
232
298
358
Merhabalar kızlar. Allah nasip ederse 2014 yazında bitanecik sevgilimle evlenmeyi planlıyoruz. :21:Yavaş yavaş hazırlıklar yapmaya başladık... Herşeyi ortak alalım dedik... Fakat mobilya konusunda hiç bir fikrimiz yok:50:Eğer araştırdıgığınız begendiğiniz hem modern hem de hesaplı tarzda internettenn modellerine bakabileceğimmm bir marka var mı acaba:30:ben bu konularda pak bir cahilim sanırım :17:şimdiden teşekkür ederm :31:

hayırlı olsun, ben de aynı sıkıntı ile forumda gezerken konuna rastladım :)

benim gözüme hoş gelen ider mobilya var fiyatlar uygun gibi görünüyor.

kendi sitesinden modellere de bakabiliyorsun. site adresi vermek yasak sanırım, yazmadım o yüzden.

başka bilmiyorum malesef, arıyorum senin gibi. :26:

Teşekkürler flores dediğin magazaya ben bi bakayim olmazsa;) bana da bir arkadaşım RApsodiyi onermisti ama şoyle bir goz gezdirdim sanirim forumda pek bu markayla ilgilenen olmamış :/

bende çok gezindim ama sonuçta karabağlarda kerem mobilyadan aldım,doğtaş ve kelebek çok pahalı geldi bana,memnun kaldım ben

Kızlar evimize yerleştik çok şükür modalife mobilyayı tercih etmiştim sebebi ucuz olmasıydı mobilya parasını kendim ödeyeceğim için gittim açıkçası ama hiç tavsiye etmem ahşapları dayanıksız ve montajı kötü yapmışlar (biz eşya geldiğinde yoktuk montaj sırasında bakamadık) ama koltuklarımı aynı firmanın biraz daha pahalı modelinden seçtim. o yüzden midir yoksa koltukları genel olarak mı iyi bilmiyorum ama rahat ve kullanışlı. yine de tekrar mobilya seçecek olsam kapısından bile geçmemmmm gardrop yıkılacak diye ödüm kopuyor :)

Kızlar evimize yerleştik çok şükür modalife mobilyayı tercih etmiştim sebebi ucuz olmasıydı mobilya parasını kendim ödeyeceğim için gittim açıkçası ama hiç tavsiye etmem ahşapları dayanıksız ve montajı kötü yapmışlar (biz eşya geldiğinde yoktuk montaj sırasında bakamadık) ama koltuklarımı aynı firmanın biraz daha pahalı modelinden seçtim. o yüzden midir yoksa koltukları genel olarak mı iyi bilmiyorum ama rahat ve kullanışlı. yine de tekrar mobilya seçecek olsam kapısından bile geçmemmmm gardrop yıkılacak diye ödüm kopuyor :)
Bilgiler için saol canım bende bi ara düşünmüştüm iuan vazgeçtim

Merhabalar kızlar. Allah nasip ederse 2014 yazında bitanecik sevgilimle evlenmeyi planlıyoruz. :21:Yavaş yavaş hazırlıklar yapmaya başladık... Herşeyi ortak alalım dedik... Fakat mobilya konusunda hiç bir fikrimiz yok:KK50:Eğer araştırdıgığınız begendiğiniz hem modern hem de hesaplı tarzda internettenn modellerine bakabileceğimmm bir marka var mı acaba:KK30:ben bu konularda pak bir cahilim sanırım :KK17:şimdiden teşekkür ederm :KK31:
Evlendiniz mi? ve mutlu musunuz ne düşünüyorsunuz evlilik hakkında merak ettim:)

Back
X