Kurumsal firma olduğunu söylemişsin sikayetvar’a yaz kurumsal firmalar çok ciddiye alıyor. Bir de iptal edicem paramı geri istiycem de. Mobilyaları sipariş üzerine baştan ürettikleri için iade istenmesi onlar için büyük sıkıntı.Nisan ayında bilinen kurumsal bir markadan koltuk takımı sipariş ettim parası da ödendi. Kağıda 45 gün içinde teslim edileceği yazıldı ama max. bir ay içinde geleceği söylendi. Tabii ki ben de formaliteden yazılıyordur diye düşündüm pek önemsemedim ama bu tarih oldu hala yok iki ayda koltuk gelmez mi anlamıyorum. Her aradığımızda benzeri şeyleri söyleyip salladılar. Hatta 17 günlük kapanmayi bile bahane ettiler ki kapanma imalat sektorunu kapsamıyor. Yani bariz yalan söylüyorlar. En son bugün iyice tartistim en geç Cumartesi getireceklerini söylediler ama tabii ne kadar güvenilirse.
Şimdi ben bunları nereye şikayet etmeliyim ne yapmalıyım bayağı bir zor durumda bıraktılar açıkçası tam da evlilik arifesinde.
İlk kez böyle bir şey başıma geldi aldığima alacağıma pişman oldum zaten.Kurumsal firma olduğunu söylemişsin sikayetvar’a yaz kurumsal firmalar çok ciddiye alıyor. Bir de iptal edicem paramı geri istiycem de. Mobilyaları sipariş üzerine baştan ürettikleri için iade istenmesi onlar için büyük sıkıntı.
45 iş günü yazar yani resmî tatil ve haftasonu sayılmaz bu durumlarda. Ona göre aldığınız tarihten itibaren hesaplayıp şikayet edebilirsinizNisan ayında bilinen kurumsal bir markadan koltuk takımı sipariş ettim parası da ödendi. Kağıda 45 gün içinde teslim edileceği yazıldı ama max. bir ay içinde geleceği söylendi. Tabii ki ben de formaliteden yazılıyordur diye düşündüm pek önemsemedim ama bu tarih oldu hala yok iki ayda koltuk gelmez mi anlamıyorum. Her aradığımızda benzeri şeyleri söyleyip salladılar. Hatta 17 günlük kapanmayi bile bahane ettiler ki kapanma imalat sektorunu kapsamıyor. Yani bariz yalan söylüyorlar. En son bugün iyice tartistim en geç Cumartesi getireceklerini söylediler ama tabii ne kadar güvenilirse.
Şimdi ben bunları nereye şikayet etmeliyim ne yapmalıyım bayağı bir zor durumda bıraktılar açıkçası tam da evlilik arifesinde.
İş günü diye belirtilmemişti zaten adam bir ay bile surmeyebilir dedi alırken.45 iş günü yazar yani resmî tatil ve haftasonu sayılmaz bu durumlarda. Ona göre aldığınız tarihten itibaren hesaplayıp şikayet edebilirsiniz
Sözleşme yok mu elinizde?İş günü diye belirtilmemişti zaten adam bir ay bile surmeyebilir dedi alırken.
Baska çözümü yok ciddenTüketici hakem heyetine başvurun. Anında çözülüyor.
Fatura vs var.Sözleşme yok mu elinizde?
Fatura işe yaramaz. Şu tarihte ya da şu kadar gün (iş günü) içinde teslim edilecek vs. gibi bir sürü maddesi olan bir sözleşme olması gerek elinizde. Hatta aldığınız ürünler marka model renk vs tek tek yazılır. Kurumsal bir firma diyorsunuz muhakkak sözleşme yapılmıştır.Fatura vs var.
O dedikleriniz yazıldı. Demek ki evrakların içinde o da vardır muhakkak. Cumartesiye kadar kesin dediler yine olmazsa bir girişimde bulunacagim artık.Fatura işe yaramaz. Şu tarihte ya da şu kadar gün (iş günü) içinde teslim edilecek vs. gibi bir sürü maddesi olan bir sözleşme olması gerek elinizde. Hatta aldığınız ürünler marka model renk vs tek tek yazılır. Kurumsal bir firma diyorsunuz muhakkak sözleşme yapılmıştır.
Bundan sonra aklınızda bulunsun. Hiç bir şey için ödemeyi peşin yapmayın. En az yarısını teslimattan sonraya bırakın.O dedikleriniz yazıldı. Demek ki evrakların içinde o da vardır muhakkak. Cumartesiye kadar kesin dediler yine olmazsa bir girişimde bulunacagim artık.
Firmayı merak ettim, hangisi?Nisan ayında bilinen kurumsal bir markadan koltuk takımı sipariş ettim parası da ödendi. Kağıda 45 gün içinde teslim edileceği yazıldı ama max. bir ay içinde geleceği söylendi. Tabii ki ben de formaliteden yazılıyordur diye düşündüm pek önemsemedim ama bu tarih oldu hala yok iki ayda koltuk gelmez mi anlamıyorum. Her aradığımızda benzeri şeyleri söyleyip salladılar. Hatta 17 günlük kapanmayi bile bahane ettiler ki kapanma imalat sektorunu kapsamıyor. Yani bariz yalan söylüyorlar. En son bugün iyice tartistim en geç Cumartesi getireceklerini söylediler ama tabii ne kadar güvenilirse.
Mondi homeFirmayı merak ettim, hangisi?
Kurumsal firmalarda genel olarak bir sıkıntı var sanırım. Bende çocuk için karyola aldım ama çok alakasız bir şey geldi, memnun kalmayıp iade etmek istediğimde verdiğim paranın yüzde otuzunu keserek iade alacaklarını söylediler. Tüketici hakem heyetine şikayette bulundum bakalım ne olacak.Mondi home
Çeşitli bahaneler sunup duruyorlar ama benim yakın zamanda evlilik işlerim vardı bunun yüzünden baya aksadı aklıma geldikçe sinirden saç diplerim uyuşuyor resmen.Kurumsal firmalarda genel olarak bir sıkıntı var sanırım. Bende çocuk için karyola aldım ama çok alakasız bir şey geldi, memnun kalmayıp iade etmek istediğimde verdiğim paranın yüzde otuzunu keserek iade alacaklarını söylediler. Tüketici hakem heyetine şikayette bulundum bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?