- 29 Mayıs 2021
- 3.105
- 6.099
- 108
- 40
45 iş günü olabilir mi oNisan ayında bilinen kurumsal bir markadan koltuk takımı sipariş ettim parası da ödendi. Kağıda 45 gün içinde teslim edileceği yazıldı ama max. bir ay içinde geleceği söylendi. Tabii ki ben de formaliteden yazılıyordur diye düşündüm pek önemsemedim ama bu tarih oldu hala yok iki ayda koltuk gelmez mi anlamıyorum. Her aradığımızda benzeri şeyleri söyleyip salladılar. Hatta 17 günlük kapanmayi bile bahane ettiler ki kapanma imalat sektorunu kapsamıyor. Yani bariz yalan söylüyorlar. En son bugün iyice tartistim en geç Cumartesi getireceklerini söylediler ama tabii ne kadar güvenilirse.
Şimdi ben bunları nereye şikayet etmeliyim ne yapmalıyım bayağı bir zor durumda bıraktılar açıkçası tam da evlilik arifesinde.
Olabilirse de öyle yazılmadı.45 iş günü olabilir mi o
MondiO kurumsal firma viv.... mi acaba
Benim arkadasimda aldi 4 ay bekledi koltuklarını da satmıştı evdekileri uzun süre minderle idare ettiler evde
ayyy o viv... den bir mobilya aldık.... reklamlarını görünce bile tüylerim diken diken oluyor. bir de çalıştıkları lojistik firma ce.. var ki evlere şenlik. aylar sonra nihayet teslim ettikleri mobilya kırık çıktı.... bir de değişim için bekledik. sonra teslim ettiklerini unutup biz teslimata gelcez diye aradılar, teslim ettiniz dedim tamam dedi. ama ertesi gün yine de bir daha geldiler, ama tabi teslim ettikleri için mobilya araçta yok. bi tutuşmuşlardı ki, kapıda bi şeyler geveliyor ama ne dediği belli değil... ayyy hatırlamak bile sinir bozucuO kurumsal firma viv.... mi acaba
Benim arkadasimda aldi 4 ay bekledi koltuklarını da satmıştı evdekileri uzun süre minderle idare ettiler evde
Pandemiden dolayı her şey gecikiyor. Bizim cam balkon 3 ayda mı ne yapıldı. İhraç ürün vs bunlar gecikiyor.Nisan ayında bilinen kurumsal bir markadan koltuk takımı sipariş ettim parası da ödendi. Kağıda 45 gün içinde teslim edileceği yazıldı ama max. bir ay içinde geleceği söylendi. Tabii ki ben de formaliteden yazılıyordur diye düşündüm pek önemsemedim ama bu tarih oldu hala yok iki ayda koltuk gelmez mi anlamıyorum. Her aradığımızda benzeri şeyleri söyleyip salladılar. Hatta 17 günlük kapanmayi bile bahane ettiler ki kapanma imalat sektorunu kapsamıyor. Yani bariz yalan söylüyorlar. En son bugün iyice tartistim en geç Cumartesi getireceklerini söylediler ama tabii ne kadar güvenilirse.
Şimdi ben bunları nereye şikayet etmeliyim ne yapmalıyım bayağı bir zor durumda bıraktılar açıkçası tam da evlilik arifesinde.
Bizim de başımıza böyle bir şey geldi. Aldığımız yere gidip karta iade yaptırdık parayı. Tabi size mobilya lazım ancak mobilya da gelmezse parayı kurtarmış olursunuz.Merkezine de instagramdan yazdım bakalım.
Istikbal ya da bellonadan aldıysanız en az 2 ayda teslim ediliyor .Nisan ayında bilinen kurumsal bir markadan koltuk takımı sipariş ettim parası da ödendi. Kağıda 45 gün içinde teslim edileceği yazıldı ama max. bir ay içinde geleceği söylendi. Tabii ki ben de formaliteden yazılıyordur diye düşündüm pek önemsemedim ama bu tarih oldu hala yok iki ayda koltuk gelmez mi anlamıyorum. Her aradığımızda benzeri şeyleri söyleyip salladılar. Hatta 17 günlük kapanmayi bile bahane ettiler ki kapanma imalat sektorunu kapsamıyor. Yani bariz yalan söylüyorlar. En son bugün iyice tartistim en geç Cumartesi getireceklerini söylediler ama tabii ne kadar güvenilirse.
aynisini yaşadık. sözleşmede 45 gun deniyor sanırım 43. gun gelmisti..Nisan ayında bilinen kurumsal bir markadan koltuk takımı sipariş ettim parası da ödendi. Kağıda 45 gün içinde teslim edileceği yazıldı ama max. bir ay içinde geleceği söylendi. Tabii ki ben de formaliteden yazılıyordur diye düşündüm pek önemsemedim ama bu tarih oldu hala yok iki ayda koltuk gelmez mi anlamıyorum. Her aradığımızda benzeri şeyleri söyleyip salladılar. Hatta 17 günlük kapanmayi bile bahane ettiler ki kapanma imalat sektorunu kapsamıyor. Yani bariz yalan söylüyorlar. En son bugün iyice tartistim en geç Cumartesi getireceklerini söylediler ama tabii ne kadar güvenilirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?