mobilya

NMeltem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
385
13
48
kızlar 1 ay 9 gün var düğünlerimin bitmesine 2 düğünümüz olacak ve daha hiç eşya bakmadık acele etme diye diye bugüne getirdiler..... benim babam özellikle çarşamba günü mobilyacılar açık olur mu ? kayseriden bakcam bu arada bilen varsa yardımcı olursa çokkkkkkk sevinirim kızlar

Bunlarin aylar oncesinden halledilmesi gerekmezmi gelis sureside uzun olabiliyo benim bildigim yetisirmi dugununuze kadar ev daha onceden hazrlandgi icin hicmi esya almadiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kimse beni dinlemediği için çeyiz hariç hiç bir eşyam yok

Hallolur canim sen stres etme. Bayramda cogu yer acik. Hic acmayanlar ucuncu gun kesin aciyorlar. Bence gez ve icine sineni al icine sinmezse acele etme. Evlenince hersey dort dortluk tamam olacak die birsey yok. Cogu arkadasim evlendikten sonra tamamladi eksiklerini. Acil olmasi gerekenleri al once. Insallah herseyini tamamlarsin 40 gun az bi sure degil ama tamamlayamayacagim die stres yapma yeterki. Stres yapinca daha kotu oluyor insan saglikli dusunemiyor.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Teşekkürler Canımmm Bende öyle düşünüyorum zaten aceleler olsun yatak odası oturma odası beyaz eşya zaten 1 hafta evde dinlenip sonra da 1 hafta balayı var dönünce eksikleri tamamlarız heralde olmadı ne yapalım

Bilindik markaların ürünleri fabrikasyon olduğu için getirip kuruveriyorlar 1 haftada. Ama evin ölçüsüne göre filan mobilyacıya yaptırmak istiyorsan süre 1 ayı geçer. Yoğun sezon çünkü. Yine de acele etme derim, sağlam içine sinen bir şeyler al olmadı dediğin gibi ilk 2 hafta bir şekilde idare edersin.

Ben 1 haftada sifirdan ev duzmustum ki buna ev bulup tutmasi boyatmasi da dahil, hem de hic ogrenci evi gibi degildi, normal bir evde olan her sey vardi. Ama o kadar cok stresliydi ki hala hatirladikca tuylerim diken diken oluyor.
1 haftada yapildiysa 1 ayda cok rahat yapilir diye dusunuyorum. Yine de strese girmemek icin bayram sonrasi alisverise baslamak icin biraz agirliginizi koyun bence.

bayram sonrası düğün var düğünden hemen sonra gidiyoruz zaten başlanacak canım. teşekkürler inşallah yetişir.. eşyaları hazır alacağım çünkü evim kira olacak canım yaptırsamda evim değişeceği için..

Canım hayirli olsun...sakin ama sakın Titanic mobilyadan alma geçen sene önünden geçerken adamlar kapıyı açtı bizde girdik nasıl oldu bitti eşyaları aldık ama bunumuzdan geldi. ..mahkemeye verdik ancak bir sene sonunda sonuçlandı kazandık...Ama eşyaları kullanmadim bilindik yerden al , güya özel tasarım filan yalan dolan eşyayi satana kadar iyiler

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

teşekkürler canım önerin için Bizde çok bilindik olmasada Adı sani bilinir bir Yer olsun istiyoruz

Canım Allah kolaylık versin kaysediyerim dedin ama istikbal den alabilrsin mobilyalarını herkes çok memnun. Ben inegöl mobilya aldım ben ararken istikbalde bu kdr güzel mobilya yoktu.

sana yardımı dokunur mu bilemiyorum ama ben mobilyalarımı 10 dk da seçtim hem de internetten çok ta memnunum..fiyatı da uygun..bir haftada getirttik baskıyla..Gündoğdu mobilya titan maksi yemek odası ayn marka yatak odası..koltuk takımınıda kafana göre seç seçenekler bol..madem sona bıraktılar hazır internettesin seçimlerini yap..Gündoğdu mobilyalar nerdeyse bütün şehirlerde var..

Biz tr'de evimiz yoktu. Iki hafta içerisinde herşeyi seçmiştik. Birde kışti, cok soğuktu ama yinede çok eglenmistik. Bence bugün başlarsan rahatlıkla yetişir :) zaten mobilyacilarda yardımcı olmuştu. İstikbal'den almıştık herseyi. Bence birsürü mobilya bakıp arasından en iyisini bulmak için hemen başla ama stres yapma, çünkü yetişirsin :) biz birde herşeyi sıfırdan yapmıştik, tabak çanak falan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…