- 13 Şubat 2013
- 386
- 153
- 63
- Konu Sahibi lavantakesesi35
-
Beyaz eşyalar, servis kurulum yaptıktan sonra garanti kapsamına giriyor ama artı ekleme konusuna katılıyorum.beyaz eşyayı ne kadar erken almışşsınız garanti süresi sorunu yaşamayın. modelleri sürekli değişiyor bide sürekli + ekliyorlar
ben evlendikden sonra aldım eşyalarımı tamda kasım ayına denk geldi ve herşeyi çok ucuza aldım çünkü yeni modeller yılbaşında başladığı için,, eski modelleri temizlemek amacı ile çok büyük indirim yapılıyor,, eşyalarımı internetten aldım kimisini arçeliğin başka bir ilindeki bayisinden aldım ( arçelik in istediğin bayisinden satın al evine teslim ediliyor nisal ben izmirdn aldım, istanbula teslim edildi),,,Doğru yeremi açıyorum bilmiyorum ama en çok cevap gelecek yerde burası gibi duruyor.
Evlenmemize maximum 3 yıl var belki daha kısa.Şuan ikimizde çalışıyoruz.Eşyalarımızı kendimiz yapıcaz.Beyaz eşya bitti.
Çetmen mobilya kampanya yapmış.24 Ay 0 Faiz gittim görüştüm. Beğendiğim takımların maxiumum taksit miktarı 300 TL Peşin fiyatına bölmesi büyük bir olay.
Yetkili kişi orda kalabileceğini model değişse daha o farkın hallolabileceğini söyledi.
Kafama takılan bazı şeyler var
- Kenara para koymaya kalksam illaki bir şey çıkıyor
- Yetkili de peşinde alsam taksitlide alsam aynı fiyat olduğunu aksine 2 yıl sonra mobilya fiyatının değişebileceğini hatırlattı.
- Maxiumum 300 tl taksit aylık olarak bana bir zararı olmaz diye düşünüyorum.
Amacım en minimum borç ile evlenmek . Sizce matıklımı şimdiden alıp borcu bitirmek. Aynı eşyalar alacağın eve uyarmı diyenler olacaktır. Model değiştirme hakkım var.Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Doğru yeremi açıyorum bilmiyorum ama en çok cevap gelecek yerde burası gibi duruyor.
Evlenmemize maximum 3 yıl var belki daha kısa.Şuan ikimizde çalışıyoruz.Eşyalarımızı kendimiz yapıcaz.Beyaz eşya bitti.
Çetmen mobilya kampanya yapmış.24 Ay 0 Faiz gittim görüştüm. Beğendiğim takımların maxiumum taksit miktarı 300 TL Peşin fiyatına bölmesi büyük bir olay.
Yetkili kişi orda kalabileceğini model değişse daha o farkın hallolabileceğini söyledi.
Kafama takılan bazı şeyler var
- Kenara para koymaya kalksam illaki bir şey çıkıyor
- Yetkili de peşinde alsam taksitlide alsam aynı fiyat olduğunu aksine 2 yıl sonra mobilya fiyatının değişebileceğini hatırlattı.
- Maxiumum 300 tl taksit aylık olarak bana bir zararı olmaz diye düşünüyorum.
Amacım en minimum borç ile evlenmek . Sizce matıklımı şimdiden alıp borcu bitirmek. Aynı eşyalar alacağın eve uyarmı diyenler olacaktır. Model değiştirme hakkım var.Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?