- 2 Ekim 2010
- 1.770
- 78
- 363
- Konu Sahibi Balikcikurdu
-
kızlar 5 aya kadar mobilyalarımızı alıcaz.şu an nişanlım askerde 2 ay sonra dönücek inşallah.yaklaşık 1 senedir çok araştırdım ama bir türlü karar veremedim.sonunda 2 kombin oluşturdum.ama hayla kararsızım.sizce hangisi olmalı?yada ikiside olmasa mı :s
1.Eki Görüntüle 574081 Eki Görüntüle 574082 Eki Görüntüle 574083 Eki Görüntüle 574084
yemek takımı beyaz renk olucak sandalyelerinin kumaşıda koltuk takımıyla aynı renk olucak.sadece konsol ve yemek masasını almayı düşünüyorum.
2.Eki Görüntüle 574087 Eki Görüntüle 574088
yatak odasında gardolabın üzerinde motif olmucak sadece ayna olucak.koltuk takımınında rengini tay tüyü gibi bir renk istiyorum.daha buna uygun yemek takımı bulamadım malesef
Eki Görüntüle 574165 Eki Görüntüle 574163 Eki Görüntüle 574164 Eki Görüntüle 574165 Eki Görüntüle 574163 Eki Görüntüle 574164
kızlar bende kendim için araştırmıştım ama yinede sizin içinde fotoğraf ekledim, fikir olsun :)
evet yaa ben cıvıl cıvıl değilim hiç, bu tarz şeyleri seviyorum. modern mobilyadan nefret ediyorum :) avangardın hastasıyımbirde yatak odasını beyaz tonları istiyorum çünkü ben hep aynı mobilyadan sıkılırım. şöyle bişey düşündüm, eğer yatak odam beyaz olursa, bi yatak örtüsünü değiştiririm bi yerdeki halıyı değiştiririm sanki yeni mobilya almışım gibi olur, diyorum. beyazda her renge uyacağı için öyle istiyorum. bir tek yatak odası içinde değil tüm ev için aslında fikrim bu ama bakalım evdeki hesabı çarşıya uydurabilecek miyim.
ben sadece yatak odasının takımını beğendim üstteki canım ama daha cıvıl cıvıl mobilyalar var ağır modeller beğenmişsin tarzın mı öyle yoksa
Canım sanırım banaydı bu soru ama diğer arkadaşta cevaplamış nese anlamadım tam kime yinede cevaplıyımEvet biraz daha ağır olsun istiyorum çok fazla cıvıltıyı sevmiyorum.Çok çabuk sıkılıcam o cıvıltılı renklerden.O yüzden daha sade renklere yöneliyorum ki kombinleyerek durumu kurtarırım hiç değilse
evet sanaydı canım, senin seçtiğin mobilyaları görünce fikir olsun diye ben kendim için baktiğim modelleri ekledim. diğer arkadaşlarlada üzerinde konuştuk biraz :) bu arada mobilya sitelerinden zebrano ya bi bakmanı öneririm, fiyatlar biraz pahalı ama modeller şahane. belki model beğenip başka yerde ısmarlama yaptırabilirsin..
bütün yemek gruplarının görüntüsü geldi canım, sen hangisini beğendin ismini yazar mısın, ( gerçi hepsi süper ama :))
benim yatak odamda üstteki beyaz yatak odasının siyah rengi yatak örtüsü serilmiyo ama kullanışlı ben memnunum daha spor duruyo ama beyazını almadığıma pişmanım
yatak odasında ben de beyazı seviyorum :) oturma odasında kitaplık, sehpa beyaz olabilir ama koltuklar renkli olmalı diyorum :)
bu arada şuna da bi bak: Anasayfa | Rendi
Pizzi yemek grubu yazıyor canım :):)
SOFIA | Ürünler | Rendi bu çok hoşmuş :)
çok güzel bu da , zaten zebrano nun kötüsü yokkiama baya bi pahalı o ayrı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?