Mobilyalara karar veremiyorum...

oturma odasında kesinlikle koltukları beyaz almıycam. çoluk çocuk misafir derken renk falan kalmaz valla. açık renk olabilir, mesela turkuaz :) hatta süs yastıklarını da renkli alırım değişik olur :) ama asla krem ve beyaz almayı düşünmüyorum...

Eki Görüntüle 574164 Eki Görüntüle 574164

kızlar bende kendim için araştırmıştım ama yinede sizin içinde fotoğraf ekledim, fikir olsun :)

evet bnde dolaplarda ayna olmasından yana değilim, parmak izi açısından. onun yerine bir boy aynası olsa bihterciğiminki gibi ( aşkı memnu ) :) daha iyi olur diye düşünüyorum.

ben sadece yatak odasının takımını beğendim üstteki canım ama daha cıvıl cıvıl mobilyalar var ağır modeller beğenmişsin tarzın mı öyle yoksa

evet yaa ben cıvıl cıvıl değilim hiç, bu tarz şeyleri seviyorum. modern mobilyadan nefret ediyorum :) avangardın hastasıyım birde yatak odasını beyaz tonları istiyorum çünkü ben hep aynı mobilyadan sıkılırım. şöyle bişey düşündüm, eğer yatak odam beyaz olursa, bi yatak örtüsünü değiştiririm bi yerdeki halıyı değiştiririm sanki yeni mobilya almışım gibi olur, diyorum. beyazda her renge uyacağı için öyle istiyorum. bir tek yatak odası içinde değil tüm ev için aslında fikrim bu ama bakalım evdeki hesabı çarşıya uydurabilecek miyim.

ben ezelden beri beyaz yatak odası istiyorum zaten
salonum beyaz ağırlıklı kırmızı detaylar oturma odam kahve yada mor olabilir
ne güzel olur her oda cıvıl cıvıl oh mis gibi

ben sadece yatak odasının takımını beğendim üstteki canım ama daha cıvıl cıvıl mobilyalar var ağır modeller beğenmişsin tarzın mı öyle yoksa

Canım sanırım banaydı bu soru ama diğer arkadaşta cevaplamış nese anlamadım tam kime yinede cevaplıyım Evet biraz daha ağır olsun istiyorum çok fazla cıvıltıyı sevmiyorum.Çok çabuk sıkılıcam o cıvıltılı renklerden.O yüzden daha sade renklere yöneliyorum ki kombinleyerek durumu kurtarırım hiç değilse

evet sanaydı canım, senin seçtiğin mobilyaları görünce fikir olsun diye ben kendim için baktiğim modelleri ekledim. diğer arkadaşlarlada üzerinde konuştuk biraz :) bu arada mobilya sitelerinden zebrano ya bi bakmanı öneririm, fiyatlar biraz pahalı ama modeller şahane. belki model beğenip başka yerde ısmarlama yaptırabilirsin..

Çok sağol canım baktım o siteye :) hatta şu model hoşuma gitti sanki
Yemek Grupları - Modern Mobilya, Klasik Mobilya, Avangard Mobilya, Zebrano Mobilya

bütün yemek gruplarının görüntüsü geldi canım, sen hangisini beğendin ismini yazar mısın, ( gerçi hepsi süper ama :))

benim yatak odamda üstteki beyaz yatak odasının siyah rengi yatak örtüsü serilmiyo ama kullanışlı ben memnunum daha spor duruyo ama beyazını almadığıma pişmanım

benim yatak odamda üstteki beyaz yatak odasının siyah rengi yatak örtüsü serilmiyo ama kullanışlı ben memnunum daha spor duruyo ama beyazını almadığıma pişmanım

Aynı model mi.Sİz nerden ve ne kadara aldınız öğrenebilirmiyim?Benim baktığım sitede 6000 küsür TL yazıyordu çok yüksek aslında bu rakam

kızlar zebrano mobilyadaki yemek odası takımlarından pavlo modelinin sandalyelerınin ayakları ne kadar muhtesem we cok değişik rengide cok güzel bayıldım. ahttp://www.zebranomobilya.com.tr/tr/?page_id=3179

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…