yasmin çok teşekkürler beğendiğine sevindim. farklı olan şeyleri seviyorum. uğraşmak ve değişik şeyler yapmaktan hoşlanıyorum. yapışkanlı kağıtları ben milyonculardan plastik eşya satan yerlerden alıyorum. genelde ilginç desenler bulduğumda göz kararı alıyorum daha sonra kullanırım diye saklıyorum. birde bu yapışkan kağıtları plastik yoğurt kaplarını kaplıyorum. içine bakliyat koyabilirsiniz çiçek saksıları yapabilirsiniz. ben birde ayakkbıcıların attığı ayakkabı kutularını alıp bu kağıtlarla kaplıyorum çok güzel hediye kutusu oluyorlar üzeirinide kalın kurdele ile bağladınızmı çok şeker oluyor. ayrıca ben kullanmadığım ayakkabılarımıda bu şekilde saklıyorum. banyomdaki klozet takımımda bunula kaplı ıslandığındada bir şey olmuyor. tavsiye ederim.
bende istiyorum bende orta sehpam çok çizildi bu şekilde kaplasam nasıl olur yapabilirmiyimki acaba
hadi üstünü kapladık ayakları köşeleri nasıl denk getiricez ki:sinifsinif:
aylincim çok hoş yaa, walla tebrik ederim.. ama bunu bu kadar profesyonelce kaplamakta maharet, nasıl yapıyosunuz yaa, düz yerler okey de o kıvrımlar köşeler? zor gibii yaa.. bişiyi güsel yapim derken berbat etmiyim :sinifsinif:
merhaba modemo köşeler evet bazen zorluyor ama biraz çalışırsan güzel oluyor birde yapışkanlı folyolorun yapıştırılması ile ilgili püf noktalarını anlatan siteler var araştırırsan bulursun. düzgün yapıştırmak için azim istiyor biraz kollar ağrıyor ama sonuç mükemmel evime gelen mobilyacılar boya sanıyorlar önce ben olmadığını söyleyince şaşırıyorlar. benim mesleğim gereği biraz ellerim takım taklavat tutuyor bununda faydasını çok görüyorum birde korkmayın ne olacak güzel olmazsa 3-5 tl ye mal oluyor söker atarsın sonuçta mobilyana bir şey olmuyor. hiç bir şey çalışılmadan öğrenilmiyor eminimki başaracaksın.
evet aynen katılıyorum.bende denedim ve çok memnun kaldım. çamaşır makinemiz eski ve hiçbir şekilde ailem yenilemek istemiyordu kenarlarıda pas olmuştu bende yapışkanlı çiçek desenli banyomuzun fayanslarına uygun bir kagıt aldım ve kapladım. şimdi gören oyuncak gibi olmuş çok tatlı diyor. Şimdi de buzdolabını kaplamayı düşünüyorum.:)zemuszemus
Ya ben bayıldım çok güzeller özellikle kutuların kaplanması fikri çok güzel çünkü ben bayılıyorum renkli güzel kutulara böylece daha uyguna mal edebiliriz hemen oğlumun odasında ve mutfakta deneyeceğim.teşekkürler bu güzel fikir için.
kızlar size tavsiyem herkesde olan renkler yada modelleri kullanmayın biraz yaratıcılığınızı kullanın birde yenilikten çekinmeyin renklerle oynayın nasıl yapacağınızı bilemiyorsanız biraz dekorasyon sitelerinden ilham alın birde odanızda renkleriyle oynayamayacağınız eşyalar varsa onlarıda yeni uygulamanızın içine kombine etmeyi unutmayın yada kaldırın yerine diğer odalarda kullandığınız başka şeylerle yer değiştirin.