Mobilyalara sihir yapn kaplayarak

Yok vermiyo heralde,

Video yu izle bak orda kadın renk renk yapıştırıyo,değiştiriyo,

Hiçbir şey olmuyo yüzeye,

Bu verdiğim adreste biraz pahalı ama kaliteliler var,

Arkadaş muşamba satanlarda 2 tl diyor onlar da olur bence,

Ben hemen Ankaraya gidip büyük marketlerden almayı düşünüyorum valla...

yillar once yatili okulda demir dolabin icini acan yurtdisindan gelmis arkadasimin dolabini gorunce inanamamistim.herkesinkinden farkli civil civildi ici.temiz ve duzenli.demirin soguklugu yok.meger gelirken yaninda getirmis ve kaplamis.o siralar benim gibi bazilarida turiyede buldugumuz kagit kaplarla bantlarla ugrasip yapardik ama oyle muntazam olmazdi.simdi bu kaplamalarla harikalar oluyor.turkiyede ilk ev ekonomisi okuyan arkadasin mutfak dolap kapaklarina uyguladigini duydum.sonra ben eskiden perdelerle kapatilan lavabo altina uyguladim cok guzel oldu.son olarak eltimin aygaz cevresi ve tezgah ve ust dolaplar arasinda kalan duvara uyguladigini gordum harika olmustu.az para ve zevkinize gore evler mumkun

paylaşımlar için çok sağolun arkadaşlar. süper yaa, hemen evimle ilgili değişik fikirler canlandı şimdiden gözümde:) sehpa takımımdan bir tanesinin renginde bozulma olmuştu ilk onu kaplamakla başlayacağım..

herşey çok güzel olmuş harikasınız
ama ki evınde yenilik yapan arkadaşlar
resimli anlatım yaparsa daha uygun olur

bana yardım edin yeni gelinim evimizi yapıyoruz ve çok güzel bişey olmasınız istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim iç mekan konusunda çok ii sayılmam yardımınza ihtiyacım var arkdaşlar bana cevap verenler lütfen özelden yazın çünkü çok konuya yazdım bazılarını göremeyebilirim

Canım çok beğendim,süper olmuş,nasıl yaptın ben de kitaplığımı kaplamak istiyorum ama becerem

gerçekten çok güzel olmuş emeğinize saglik. bende lojmana tassinicam ama mutfak dolaplari cok eski oraya busekilde bi tadilat cok guzel olur acaba nerde bulunur bu kaplama kagitlari, mutfak dolabina ne kadar gider ve maliyeti ne olur?

Biz de annemle çamaşır kirli sepetini ve evin girişindeki rengini sevmediğimiz ayakkabı dolabını kapladık bambaşka bir hava kattı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…