Mobilyalara sihir yapn kaplayarak

1yasmin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
25
0
86
42
İstanbul
arkadaşlar aklınızda bulunsun eminim birgün lazım olacak :dance:şöle başlayayım anlatmaya evdeki herhangi bir mobilyanızdan sıkıldınız değiştirmeyi düşünüyosunuz ama olaki değiştiremediniz hiç üzmeyin kendinizi çünkü az masraf çok hünerle mobilyanızı kendiniz yenileyebilirsiniz artık hemen heryerde bulunan kendinden yapışkanlı kaplamalar var onlardan alıyosunuz ve kolları sıvıyosunuz kaplıyosunuz istediğiniz mobilyayı. valla gelip gören yeni almışsınız sanıyo ne zaman değiştirdin falan diyolar yani değişmediğimi söylüyorum dalga geçiyorum sanıyolar anlatıyorum böle böle diye şaşırıp kalıyolar ve tabi kendileride yapıyolarrrrr alkisalkisalkishem masrafı az hemde inanılmaz yenileniyosunuz isteğin rengi deseni sen seçiyosun ama sölim biraz uğraştırıyo eğer kaplamayı düşündüğünüz şey oymalı ise onuda hayal gücünüzü kullanıp sadece oymaların içini kaplıyosunuz oda çok güzel oluyo düzse tamamını kaplıyosunuz ama kaplamalrın iki çaşidi var benim anladığım kaliteli olanı istemeye özen gösterin aman kaplanan mobilya nasıl olur demeyin deneyin ufacık bir mobilyada ben mutfak dolaplarımı kapladım çok güzel oldu bide yatak odama deneyeyim dedim biraz değişiklik olsun diye o dahada güzel oldu yani düzgün yapabilirseniz çok güzel oluyo bide aklınıza sonuçta kağıt dayanıklı olmaz gelmesin hiçbişey olmuyo tıpkı mobilya gibi kullanışı kaplama diye daha fazla özende istemiyo temizlik olarakta daynıklı opuyorumnanaktan bilginize sevgiler

Aa keske resım ekelseydın bızde yaptık banyo dolabımız degıŞtırıdk kaplamayla :)

selam arkadaşlar bende evimi bu şekilde yenileyenlerdenim hatta klozet takımımıda bu şekilde yaptım kağıdın desenlerinden şekiller çıkararak ayaklı lavobamın ayaklarınada serpiştirdim takım gibi oldu. banyo dolabımıda aynı şekilde kapladım. görenler inanamıyor. ben cıvıl cıvıl evlerden hoşlanıyorum mobilyalarım çok yönlü kullanabilecek gibi dolaplardan oluşuyor ister mutfakta ister yatak odasında istersem çocuk odasında ufak değişikliklerle kullanabiliyorum. şiddetle tavsiye ederim hem çok güzel oluyor hemde kendinin başardığı bir şey çok zevk veriyor insana. resim eklemeye çalışacağım nasıl eklenir bilemiyorum deneyeceğim.

ben yıllar önce mutfak dolaplarını kapladım . gayet de şık oldu . hem de mutfakta olmasına rağmen çok dayanıklı.
şimdi yatak odası içimi gıcıklıyor ama tam ortalarında oyma gibi girintileri var ve içleri tam düz değil. bir yolunu bulursam hemen deniyeceğim.

akannehir bayııııııııııııııııııldım:asigim: woooooooooooow aylincim o nasıl bir ev öyle rengarenk ya ayyyy çooooook şeker.. evin tamamını göremeyi çook isterim..delikafadulden evim evim güzel evim bölümünde bizlerle paylaşırmısın canım..??? artı bu kaplamaları nerde bulabilirim..! cvp bekliyorum cnm..! hoşçakalyerimseniben

Evet Çok gÜzel olmuŞ bende mutfak dolabımı dÜŞÜnÜyorum bırmutfak dolabının malıyetı ne olur bu konuda benı bılgılendırırsen Çok sevınırım arkadaŞım eĞer uygun olursa koŞa koŞa koÇtaŞa gıdecem:)

arkadaşım ben seneler önce yaptım , o yüzden tam doğru hatırlamayabilirim.
benim mutfak dolaplarıma yanılmıyorsam 2 rulo az gelmişti. o zaman için de 20-25 tl gibi bişey tutmuştu. ama şimdi bu rulolar daha ucuz sanırım . Dolaplarının büyüklüğüne bağlı.
:sm_confused:

ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.merak ettiğim kullandıkların yapışkanlı folyomu yoksa duvar kağıdımı,yazarsan çok sevinirim.

sevgili kızlar ben becerebilirmiyim bilmiyom resim koymayı ama deneyecem keşke kaplamadan önce ve sonra resimleri yapsaymışım ayrıca duvar kağıdı değil canım kendinden yapışkanlı kaplama diye almıştım ben fiyat olarakta öle pahallı bişey değil yani ben mutfağı ve yatak odasını yaptım bide yeni gördüm ve dayanamayım aldım tabi deri olanı çıkmış yavvv onunlada fortmantoyu kaplayı vedrdim oda süper emin uğraşırsanız güzel olcak ha bide bir püf noktası verim size kaplarken özen göstermeniz gereken önemli şey hava baloncukları bırakmamak olakiş inatla kaldı iyne azcık batırın tamammı şekerler .istedikten sonra herşeyi başarabiliriz

aylincim çok güzel olmuş bide ben bayadadır bu köşeye bakmamıştım o yüzden cevap veremedim evin çoook şirinmiş güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…