Mobilyalarım

Gelir sen düğüne hazırlan no stres eşya araç amaç mutluluk sevdiğin kişiyle birlikte olmak

Bizim mobilya takımlarını da geç getirdiler.. Eşimle gidip mobilyacida stres atıp geliyorduk Her iki günde bir giriyorduk Mobilyacida 😂 arada eşimle karşılaştığımız oluyordu Onun arkasindannben gitmiş oluyordum Yada ben çıktıktan sonra o gelmiş oluyordu 😃 en son Her şey tamamken birtek yatak odası dolabı kaldı eşim düğünden bir hafta önce arayıp yarın düğününümuz var diye bastı yaygarayı bir saat sonra dolap gelmişti 😂 bu sayede tüm stresi mobilyacida atıp hiç kavga etmedik sizde öyle yapın Sonra da gelse kafaya takmayi n Eninde sonunda gel8yor herşey tam olmasa da olur dünya malı taktiğine değmez 🤗🤗

Keske bir sozlesme yapsaydiniz.Biz izmir ,karabaglardan bilinmedik bir marka/dukkandan aldik.Bursaya getirdiler.Babam 1 gun gecikirse esyalar kurus para vermem,kaporayi alirim diye yazi yazdirip imzalatti fatura mi sozlesmeye mi ne.1ay boyunca kendini 4-5 gunde bir hatirlatti.Internette 4-5 olumsuz yorum vardi.Korkumuzdan boyle yaptik.Adamlar soz verdikleri sabahin 8inde telefon edip biz sehre girmek uzereyiz dediler.Keske boyle bir onlem alsaydiniz siz de.
He artik olmadiysa da bu kadar strese gerek yok ne dugununun tadini cikartabilirsin ne bisey.Sonsuza dek esyasiz kalacak degilsiniz ya.
Bilindik firma diyip güvendik bizde dogtastan yatak odam. Koltuk takımı da telesetten onunda kendi verdiği tarihte gelmesini beklemiyorum da doğtaş çok canımı sıktı. Onca vaad ver sonra haftaya haftaya diye ertele. Ilk aldığımız dada baza eksikti. Bunca zaman hazır olmazmi bir baza ya ?

Ben Enza Home’dan almıştım ve dedikleri tarihten tam 20 gün geç geldi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Toplamda 40 gün bekledik yani. Evin perdeleri hemen yapıldı zaten, perdeler takıldı. Balayından döndük evde sadece beyaz eşya, TV, perdeler ve çeyiz var 😂 Eşim çok takıntılı biridir, o çok taktı üzüldü ama ben rahattım. Boşver ya şişme bi yatak alırız, iki de tabure yeter dedimm cidden de öyle yaptık 🤪 üç gün sonra da geldi eşyalar ama çok da kafaya takmamak lazım. Eninde sonunda gelcek eşyalar, anı oluyor, keyifli oluyor. Mutluluklar 🌸
Şişme yatak çok iyi fikirmiş ❤

Arkadaşlar selamlar belki sizin için ufak bir dert gibi gelecektir ama şu kulunuzu nelur az rahatlatın.

Evlilik arifesindeyim. Evi geç tuttuk kurbandan sonra. Ekimin 2. Haftası düğün var. Ev tutulduğu hafta yatak odasını ertesi hafta da geri kalan mobilyaları aldık. 18 -20 eylül yatak odası gelecekti ama ilk bu hafta geleceğini söylediler daha sonrada haftaya ertelediler. Bazası hazır değilmiş hala ki satarkende baza hemen hazır olur sadece bazası yok vs vs diye satmışlardı. 1,5 aydır baza hazırlanmadı.Diger mobilyalarda 30 eylül ile 4 ekim arasında gelecek gelebilirse.. bu arada koltuk takımı farkli firmadan 30 eylüle kadar gelmezse geçici takım göndereceklermiş. (Yatak odam, koltuk takımı /yemek masası ve tv konsolu farklı yerlerden.) Tv konsolu zaten allaha emanet sanırım evlendikten sonra anca gelir..

Stres içindeyim. Evde bir tane eşyamız yok ve gelmiyecek diye çok stres yapıyorum. Mutlaka evlenip benzer sorunlar yaşayanınız olmuştur. Benzer durumla karşılaşanlar ne gibi bir yol izlemeliyim ? Haftaya kadar beklemelimiyim yoksa şikayet etmelimiyim ?
Oturma odamdaki L koltukta olmuşta oyaladı,sonra mutfak masamı beyaz secmiştik kahve göndermiş biz öyle seçmedik deyınce iddaa etti öyle diye çok üstüne gidince beyazda sizin istediğiniz ölçülerden yok dedi e o zaman alırken söyleseydin.Mobilyada hala gelmeyince kayınpederim kayınvalidem magazaya gidip çekiştiler istediğimiz tarihte elimizde oldu yoksa hala gelmezdi :)

Keske bir sozlesme yapsaydiniz.Biz izmir ,karabaglardan bilinmedik bir marka/dukkandan aldik.Bursaya getirdiler.Babam 1 gun gecikirse esyalar kurus para vermem,kaporayi alirim diye yazi yazdirip imzalatti fatura mi sozlesmeye mi ne.1ay boyunca kendini 4-5 gunde bir hatirlatti.Internette 4-5 olumsuz yorum vardi.Korkumuzdan boyle yaptik.Adamlar soz verdikleri sabahin 8inde telefon edip biz sehre girmek uzereyiz dediler.Keske boyle bir onlem alsaydiniz siz de.
He artik olmadiysa da bu kadar strese gerek yok ne dugununun tadini cikartabilirsin ne bisey.Sonsuza dek esyasiz kalacak degilsiniz ya.
Benimde doğalgazım bağlanmamıştı 7 ay kayınvalide evinde kaldım

Geç gelsin, fazla stres yapmayın. Eşya sonuçta. Hatta gelirken emin ol onların sağı solu da çizilmiş olacak :D
Sonuçta stres yapınca erkenden gelmeyecekler...

Biz evlendiğimizde 4 beyaz eşyamız gelmemişti:)
Evlendikten sonraki hafta geldi takıldı:)
O ev artık hayatınız boyunca sizin, düğün akşamına yetiştirmek zorunda değilsiniz ki bu bir yarışma değil sonuçta:)
Biraz sakin, rahat olun bunların hepsi anı olacak

Biz düğünden kaç ay önce evi tuttuk. Bekarken oturduğum evimden taşındım. O eşyaları bir süre kullandık sonra o eve sığamam dedim evi taşıdım. Bu sefer yeni eşyalarımız geldi onları yerleştirdik biraz da öyle kullandık derken bizim düğün öncesi hep böyle eşya topla yerleştir telaşla geçti. Eşimle ikimiz tek başımıza uğraştık bunlarla. Dönüp bakıyorum o eski kanepede uyuduğumuz günler, tek kişilik bazaya sığmaya çalıştığımız günler çok güzeldi. Tatlı telaşlar yani eşyanız yetişmese de yer yatağı yapın yemeği dışarıdan yiyin en güzel günler. Herkes gibi beş takım tencerem , üç yemek takımım, çeyiz sermem bilmem neyim olmadı, kardeşimi düşünüyorum günlerce sülale boyu evi temizlendi eşyası yerleştirildi. Biz de eşim cam sildi ben koli yerleştirdim ama mutluyduk yani kendi evimizi kurmaktan

Genelde bu gibi yerler aman düğüne daha var diye erteletebildikleri kadar erteliyorlar. Hem başkalarına da örnek olaun diye yazayım: düğünümüz şu zaman diye doğru tarihi vermeyin en başta. Bir arkadaşımın başına gelmişti. Her şeyi son dakikaya bırakmamak gerektiği için önceden gelecekti ama biliyorlar ya düğün tarihini, erteleyip durmuşlardı. En son biz düğün tarihi değiştirdik, öne aldık tarihi demişlerdi de son ana sıkışmadan gelmişti eşyaları. Siz de öyle yapabilirsiniz.

Genelde bu gibi yerler aman düğüne daha var diye erteletebildikleri kadar erteliyorlar. Hem başkalarına da örnek olaun diye yazayım: düğünümüz şu zaman diye doğru tarihi vermeyin en başta. Bir arkadaşımın başına gelmişti. Her şeyi son dakikaya bırakmamak gerektiği için önceden gelecekti ama biliyorlar ya düğün tarihini, erteleyip durmuşlardı. En son biz düğün tarihi değiştirdik, öne aldık tarihi demişlerdi de son ana sıkışmadan gelmişti eşyaları. Siz de öyle yapabilirsiniz.
Tam tarih vermedik ama ekim başı falan dedik belki hatamız bu oldu. Şimdi bize 50 gün diyen ve benim umudu kestigim tv ünitesi teslim edilecekmis. Nasıl mutluyum anlatamam😂

Tatile geç çıkacağız

Bizim ev maalesef yetişmedi düğüne kadar bizde balayına kaçtık :D ev sahibi mecbur mobilyalar gelince kapıyi açıp, mobilyalarin kurulmasını bekledi. Sonuçta onun hatasıydı. Ama hakkını yemiyim çok iyi bir ev sahibi aslında

Back
X