bizde evlenirken tüm mobilyalarımızı ordan almıştık gerçekten çok kaliteli zaten ağırliğindanda belli oluyor allah kullanmayı nasip etsin inş.
tekrardan her şeyin hayırlı olsun günnurum, allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, sağlıkla mutlulukla huzurla inş.
ay senin koltukları görünce kendi kendime dedim ki "bak kız akıllı koltukları koyu aldı bebeği olunca kafası rahat olacak sen de elinde bezle dolanırsın artık oraya bu döküldü şuraya şu döküldü diye." aynen içimden bu geçtibenim köşe çok açık renk ya çok beğenerek aldım evet ama şimdiden düşünceler sardı temizliğyle ilgili
misafircilik de oynarız evlerimize yerleşelim istanbul'a alışalım da pastalar börekler yapar yapar yeriz birlikte
Ayy koltuaru alirken is yerinden ustamizla gittik o da oyle demistiAslinda farkli renk dusunebilirdim amam diger.secenekleri o kadar hosuma gitmedi cok fazla alternatifi yoktu. Kenan da begendi benim de boyle icime sindi. Ayy o bebegimiz olacagi gunler gelecek mi acaba tabi erkenn cokk hem de Swnin evin cok tatli huzurlu ve tarzli gorunuyor. Insallah cok isterim misafircilik oynamayi Siz hangi semtte.oturuyorsunuz?
yok canım bu çok şık mobilyalarınla başka bir renk de olmazdı bence ahşabın o tonuyla yeşilin bu tonu harika oluyor.
allah izin verirse bi seneyi atlatıp bebek çalışmalarına başlamak istiyoruz ama bakalım tabii nasip kısmet
fatih'teyiz biz canım, çok isterim ben de görüşmeyi. ya günnurum var ya ben 2 hafta kaldım evimde ve sadece kahveye kayınvalidem, görümcem bir de kaanın halası geldi misafir namına ama o eşyaları kullanmak insanlara özenle aldığın bardaklarla çay vermek peçeteleri bile kullanmak o kadar zevkli ki Allah hepimize nasip etsin.
alırken bir zevk kullanırken ayrı zevk, seni de ağırlarım inşallah o meşhuuuur çay setimle
çok gzel bi seçim yapmıssınz gunnurm o markadan almakla, güle güle oturun cnm benm, bnde izinden geliorm kii:)))
yatak odanın sadeliğine bayıldm bu aradane kdra aldn yatak odasını
mobilyaların çok güzel tepe home olmasına ragmen fiyatlarınıda çok uygun almışsınız güle güle oturun :)
mobilyalarınız çok güzel tülüde beğendim ama sanki perde biraz odayı daraltır gibime geldi..güle güle kullanın..
mobilyalarını çok beğendim benim de aklımda tepe home var. kaç sefer gittim baktım. takımları çok modern çok beğeniyorum fiyatlarıda umduğum gibi çok pahalı deilmiş.umarım ben evlenene kadar kampanyaları devam edergerçi kalitesi konusunda bir fikrim yok ama sonuçta bizimle yaşıcak deilller ya iyi günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?