Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilyamdaki renk sorunu

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

L koltukta renk ayırımı varmı ?

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .

HaNDe__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
263
26
118
35
Selam

Mobilyamızı aldık ben temizlik esnasında L koltuğumda delik vardi kumaş değişti fakat renk ayırıyor ama bir servis kumaşın yön farkı var diyor bir servis ısrarla ayni diyor sizce var mı misafirlerim falanda fark ediyor aslında renk aynı ama kumaşın biri parlak diğerinden ??

Eklentiler

• 15911_10204234618038231_7678148792491654624_n (1).webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 343
  • 15911_10204234618038231_7678148792491654624_n.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 334
  • 10818575_10204234506875452_230314685_n.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 326
benfark göremedim ama bu kumaşlar ışığa görede değişiyor bu arada renk genel olarak çok güzel

bu renk koltuğa pasaklı kadın rengi derler : ) ahah neyse bariz renk farkı var diğeri daha parlak öbürü daha koyu duruyor.

teşekkürler ısık farkı yok gecede gunduzde boyle gözüküyor istersenız gunduzde cekerım fotosunu

Bence kumaşın yönüyle alakalı o yüzden ışıkta farklı görünüyor. Ama bence kötü durmuyor

heheh neden oyle dedın canım beyaz evımın geneli ama cok burda zaman gecırdıgımız ıcın leke gostermesın dedık

Bu koltuğun füme rengi var bende de kumaşın cinsi böyle el değince değişiyor.

Bence kumaş farklı. Işık yönüyle ilgili olsa iki koltuğunda sirtin dayandığı kısımları aynı yine bakıyor o kısımlar en azından aynı renk görünmez mi. Hem bu koltuğun aynısı benim evimde var ve aynen resimdeki konumda duruyor. Ama renk farkı yok. Şimdi kocam uyuyor yarın resmini çeker koyarim

banada biraz fark var gibi geldi tatlim.. isiktanda kaynaklanabilir ama kumas degisikliklerinde birebir ayni kumas olmayabiliyomus gecen koltuk takimi bakmistik anneme, mobilyaci adam oyle soylemisti..

renkte sorun yok parlaklık farkı var...renk bırebır aynı haklısınız ama ışıklada alakası yok

Parlaklık farkı var renk farkı değil ama özellikle görmek için bakmasam anlamazdım ben

adam bu bırebır aynı kalıbımı basarım diyor cok iddali bende bı fark var dıyorum anlamıyor

Işık farki yoksa kesinlikle farkli.ayni renk ama ton farki var ve biri daha parlak duruyor.yon farki oldugundan da olabilir.madem oyle niye degistirmiyorlar ki..diger servisin de farkli oldugunu kabul etmemeleri normal.tuketici haklarina sikayet edeceginizi soyleseniz

Bu arada rengi guzelmis

kumasın yapısından da öyle gözüküyo olabilir.. bizim koltuklarda mürdüm gibi ama kimi kısımları biraz daha açık duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…