Mobing devam ediyor...

akıl mantık işi sizin dediğiniz.kendisi de benim yerimde olsa konuşmazdı bence.ama bana konuş diyor.
Konuşmak karlıdaki kişinin kendini önemsemesine yol açar. İşle ilgilenip, yok sayın. İş için usulen konuşun. Tabiki kinci bir tavır takınarak degil. Onlara selam bile verecek kadar önemsemediginizi göstererek. Bir söz vardı...
Dostunu gördüğünde
tebessüm et ki,
Sevdiğini anlasın.
Düşmanını gördüğünde de tebessüm et ki,
Gücünü anlasın.

Bu kadar takmayın. Onlar sizi muhattap almıyorsa siz onları hiç almayın. Ortamda gerizekalı mı dediler, niye üzerinize alınıyorsunuz? Haa direkt size söylerler, o kelimeyi öğrendikleri güne pişman edersiniz. Daha da yaklaşamazlar. İş arkadaşı, arkadaş değildir. Kimseyle sohbet etmeseniz ne olur…

keşke sen haklı olsan.neleri feda etmezdim.benim şanssızlığım yanlış birailede doğmak, yanlış akrabalara sahipolmak ve yanlış çevrede yetişmek.keşke bu ailenin içine doğmasaydım.adam benim kürtajla alınmamı isteyen bir baba.ölecek demişler hastanede gitmiş mezarlık araştırmış hemen.demek sevemedi beni.ben doğunca kavgalar başlamış çünkü annemçalışamamamış.mal mülk yapmakiçin beni km lerce uzakta anane ve üvey dede yanına bırakmışlar.vs vs

Kusura bakma ama şuna “hade len ordan” diyeceğim. Elini ayağını öpmen gereken bir baban var senin. Adamın sınavısın resmen.

iş yerindekilerle de konuşmayıp sormazdım ben olsam çoktan saygı sınırı aşılmış, sağlıklı bir iletişim kurulacağını düşünmüyorum. görmezden gelirseniz tepki alamayınca bir süre sonra yapmayı bırakırlar. anlamadığım iş yerindekiler neden böyle davranıyor?

Önceki işyenizdekiler de kötüydü. İnsan merak ediyor ister istemez bu kadar kötü insan hangi meslek grubunda toplanmış diye
evet işte bende iletişim sorunu var.belki insanlara antipatik mi geliyorum bilmiyorum.ama inan kötü insan değilim.iş hayatının dengeleri farklı

Sizin ablanız yok mu ya da kardeşiniz?

evet işte bende iletişim sorunu var.belki insanlara antipatik mi geliyorum bilmiyorum.ama inan kötü insan değilim.iş hayatının dengeleri farklı
İş hayatını biliyorum ben de. Bazen 10 kişilik yerde bazen 50 bazen 80 kişilik yerde çalıştım. Genelde insanlar etliye, sütlüye karışmadan işini yapıp evine gidiyor.

Böyle anlattığıniz bir baba niye sizin için taşınıp torununa bakıyor. Neden arkanızda durup eşinizden dayak yiyor? Neden siz dayaktan sonra eşinizi tuttuğunuz halde sizle konuşmaya devam ediyor? Vs vs vs

Kusura bakma ama şuna “hade len ordan” diyeceğim. Elini ayağını öpmen gereken bir baban var senin. Adamın sınavısın resmen.
sınavı mınavı değilim.o benimbişiyim değil.ben onun bişiyideğilim.hastane de aramadılar.merak etmediler.bitti.ben bu insanlarla yolumu ayırmışım.cenazelerine gitmeyeceğimi söyledim.beniunutsunlar ve benimle bir bağlantıları yok.ne sınavı ya.
nereden bakıyorsun bilmiyorum benim baktığım noktadan baksan.zamanında beni kötülüklerekarşı savunamayan, bana inanmayan, ve kötüleri elüstünde tutan berbat bir ailem var.berbatlar.bunları zaten kendi çevrelerinde de ifade ettim. ve artık en yakınları bile görüşmüyor onlarla.çünkü görüşülecek insanlar değiller.inan bana.

Kimin neler yaşadığını kimse bilmez.
Sadece acı çekmiş olan ya da çeken sen değilsin.
Bütün dünyanın acisi sende gibi konuşuyorsun sürekli..
Ama benim sen de gördüğüm şey şu ; geçmişe takılmış ve yaşadıklarından dolayı halen yakınan biri.

Farkında mısın, geçti gitti! Heyy arkadaşım
Geçmişte kalmışsın!
Çektiğin acıları anlatmak hoşuna gidiyor

" a dostlar ben neler yaşadım bir bılsenız" modundasın sürekli. Geçti yahu geçti
Gitti, bitti!!!
Şuan çocuğuna birlikte yaşıyorsun ve şükretmek gereken ayakların üzerinde durman. Ama sürekli bir yakınma, sürekli şikayet... Bu sana zarar verir
İşte bu yuzden psikiyatr a git ve sinirlerine bir iyilik yap ilaç kullan. Dene yahu en azından. Göreceksin daha sakin yaklaşımların olduğunu.

Geç bunlarıııı... Biz biliyoruz o adamcağızın senin yüzünden neler yaşadığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…