- 9 Aralık 2009
- 17.181
- 54.758
- 1.123
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Önceki işyenizdekiler de kötüydü. İnsan merak ediyor ister istemez bu kadar kötü insan hangi meslek grubunda toplanmış diyeay gel sen çalış bunlarla.hemen hemen...belki dişlibiriisn.sana bişi yapmazlar.ama özlerinde kötüler.kötüleirn arasında kal gel de
Senin kötü dediğinin dünya iyisi olduğuna yemin edebilirim manolya.ay gel sen çalış bunlarla.hemen hemen...belki dişlibiriisn.sana bişi yapmazlar.ama özlerinde kötüler.kötüleirn arasında kal gel de
Arkadaşım sen bi psikiyatr a git, ilacını al bak. Şeker gibi olursunbana dışarıda hobi bulmazn ve o hobiye konsantre olmanlazım dedi.bunu da yapacam
Konuşmak karlıdaki kişinin kendini önemsemesine yol açar. İşle ilgilenip, yok sayın. İş için usulen konuşun. Tabiki kinci bir tavır takınarak degil. Onlara selam bile verecek kadar önemsemediginizi göstererek. Bir söz vardı...akıl mantık işi sizin dediğiniz.kendisi de benim yerimde olsa konuşmazdı bence.ama bana konuş diyor.
Anne baba da kötü, komşular da kötü. Herkes kötü bi bu iyiÖnceki işyenizdekiler de kötüydü. İnsan merak ediyor ister istemez bu kadar kötü insan hangi meslek grubunda toplanmış diye
Bu kadar takmayın. Onlar sizi muhattap almıyorsa siz onları hiç almayın. Ortamda gerizekalı mı dediler, niye üzerinize alınıyorsunuz? Haa direkt size söylerler, o kelimeyi öğrendikleri güne pişman edersiniz. Daha da yaklaşamazlar. İş arkadaşı, arkadaş değildir. Kimseyle sohbet etmeseniz ne olur…Dün yine psikoloğumu aradım, aramadığımda da yazıyorum zaten.bu ay 500 lira psikoloğa vermişim.Sonuç hep aynı şeyleri söylüyor psikoloğum.diyaloğa geç, nedenini sor, hobi bul vs.
Dün ne oldu biliyormusunuz?Biz de 45 yaşlarında başka kurumdan geçici gelen ve biryıldır bizde olan birkadın var.öyle oturuyor...Geçen sene çalışıyordu.bu sene sürekli müdür değişince kıza işverilmedi.peki ne yapıyor.arşivden iki dosya çıkarır, gerisi bir orada bir burada muhabbet.Kız bizimkuurmda kalmak istiyor..o zaman tabi müdürlükteki dengelere göre hareket edecek.Benimle konuşmuyor.sebebi yok.iş soruyorum duymuyor.şimdi bağırsam bağırdı olacak.sessiz kalıyorum.günaydın demiyor.ya da yanımda biri daha var.günaydın ayşe aaaa yalnızmıydın vs diyor.kızı görmek istemiyorum.
Dün en son wc ye girecem.tam o çıkarken ben kapıdaydım girecektim.benim gireceğimi göre göre ışığı söndürdü.delirdim ama sustum.çünkü zaten acı çeksin diyeyapıyor.neden böyle yapıyorsun dersem bu çözüm olmayacak.sevinecek ciddiye aldı diyecek.psikoloğa söyledim.konuşmalıymışm.neyi konuşacağım.bana saygı duymuyor.neyi konuşabilirim.
bugün müdür dedi ki ayşeyi(kızın adıayşeolsunmesela) çağır.ben ayşe müdür seni çağırıyor demeden, hemen dışarıdan olayları yönlendiren sorun yaşadığım ali 'ayşe hanımmüdür bey siziçağırıyor' dedi.benim insnalarla diyaloğa girmemi engelliyor ve dedikodu yapıyorlar.neyse ben o ara mutfaktaydım.ayşe personelle sohbet ediyor.tam ne dediğini duymadım.sadece yüksek sesle geri zekalı diye birkelime geçticümleiçinde.sonu
neysekahvemi aldım çıkıyorum.erkek olan personel ali diyelim.ali diyor ki'inşallah üzerine alınmıştır.Yok yok bence laf yerine gitti.alınması gerekenler üzerine alındı.
kısacası bana deniliyor kızlar.ve ben hiçbişi yapmıyorum.müdüre daha değişik birimlerde iş öğreneyim dedim.çünkü mevzuat bilmemlazım.sağolsun farklı işler geliyor yapıyorum öğreniyorum.şu an bununla meşgulum.zihnim başka bişiye takamıyor kafayı ama üzülüyorum.ekmekparamın derdinde bunları yaşamak.sonuç personellerin yaptığı tüm işlerden bir kısım yapıyorum, danışmaya bakıyorum, resmi yazıları cevaplıyorum ve onlardan daha hızlı ve iyiyim.bu bana yetiyor.
dışarda zumba kursuna gidicem, oğlum voleybola gidecek yarın ben de izlemeye gidecem.böyle gidiyor hayat.
siz böyle bir mobbingte etkilenmemek için ne ypardınız.canımda bezdim ve sadece beddua okuyorum.
Biz de kötüyüz büyük ihtimalle konu sahibine göre. Bizleri unutmayalım.Anne baba da kötü, komşular da kötü. Herkes kötü bi bu iyi
keşke sen haklı olsan.neleri feda etmezdim.benim şanssızlığım yanlış birailede doğmak, yanlış akrabalara sahipolmak ve yanlış çevrede yetişmek.keşke bu ailenin içine doğmasaydım.adam benim kürtajla alınmamı isteyen bir baba.ölecek demişler hastanede gitmiş mezarlık araştırmış hemen.demek sevemedi beni.ben doğunca kavgalar başlamış çünkü annemçalışamamamış.mal mülk yapmakiçin beni km lerce uzakta anane ve üvey dede yanına bırakmışlar.vs vsAileniz çocuğunuza bakıp bakici parasından ve gözünüzün arkanızda kalmasından kurtardı sizi. Babanızı o leş eşinize dövdurmeseniz çok daha fazlasını da yaparlardı. Sizin için daha doğrusu torunları için taşındı aileniz ya. Yemeyin bizi. Kendinizi kandırırsiniz anca
Ben zaten kötüyüm de arada iyi gördükleri var ki hala konu açıyorBiz de kötüyüz büyük ihtimalle konu sahibine göre. Bizleri unutmayalım.
Kusura bakma ama şuna “hade len ordan” diyeceğim. Elini ayağını öpmen gereken bir baban var senin. Adamın sınavısın resmen.keşke sen haklı olsan.neleri feda etmezdim.benim şanssızlığım yanlış birailede doğmak, yanlış akrabalara sahipolmak ve yanlış çevrede yetişmek.keşke bu ailenin içine doğmasaydım.adam benim kürtajla alınmamı isteyen bir baba.ölecek demişler hastanede gitmiş mezarlık araştırmış hemen.demek sevemedi beni.ben doğunca kavgalar başlamış çünkü annemçalışamamamış.mal mülk yapmakiçin beni km lerce uzakta anane ve üvey dede yanına bırakmışlar.vs vs
evet işte bende iletişim sorunu var.belki insanlara antipatik mi geliyorum bilmiyorum.ama inan kötü insan değilim.iş hayatının dengeleri farklıÖnceki işyenizdekiler de kötüydü. İnsan merak ediyor ister istemez bu kadar kötü insan hangi meslek grubunda toplanmış diye
Sizin ablanız yok mu ya da kardeşiniz?keşke sen haklı olsan.neleri feda etmezdim.benim şanssızlığım yanlış birailede doğmak, yanlış akrabalara sahipolmak ve yanlış çevrede yetişmek.keşke bu ailenin içine doğmasaydım.adam benim kürtajla alınmamı isteyen bir baba.ölecek demişler hastanede gitmiş mezarlık araştırmış hemen.demek sevemedi beni.ben doğunca kavgalar başlamış çünkü annemçalışamamamış.mal mülk yapmakiçin beni km lerce uzakta anane ve üvey dede yanına bırakmışlar.vs vs
İş hayatını biliyorum ben de. Bazen 10 kişilik yerde bazen 50 bazen 80 kişilik yerde çalıştım. Genelde insanlar etliye, sütlüye karışmadan işini yapıp evine gidiyor.evet işte bende iletişim sorunu var.belki insanlara antipatik mi geliyorum bilmiyorum.ama inan kötü insan değilim.iş hayatının dengeleri farklı
Böyle anlattığıniz bir baba niye sizin için taşınıp torununa bakıyor. Neden arkanızda durup eşinizden dayak yiyor? Neden siz dayaktan sonra eşinizi tuttuğunuz halde sizle konuşmaya devam ediyor? Vs vs vskeşke sen haklı olsan.neleri feda etmezdim.benim şanssızlığım yanlış birailede doğmak, yanlış akrabalara sahipolmak ve yanlış çevrede yetişmek.keşke bu ailenin içine doğmasaydım.adam benim kürtajla alınmamı isteyen bir baba.ölecek demişler hastanede gitmiş mezarlık araştırmış hemen.demek sevemedi beni.ben doğunca kavgalar başlamış çünkü annemçalışamamamış.mal mülk yapmakiçin beni km lerce uzakta anane ve üvey dede yanına bırakmışlar.vs vs
sınavı mınavı değilim.o benimbişiyim değil.ben onun bişiyideğilim.hastane de aramadılar.merak etmediler.bitti.ben bu insanlarla yolumu ayırmışım.cenazelerine gitmeyeceğimi söyledim.beniunutsunlar ve benimle bir bağlantıları yok.ne sınavı ya.Kusura bakma ama şuna “hade len ordan” diyeceğim. Elini ayağını öpmen gereken bir baban var senin. Adamın sınavısın resmen.
Kimin neler yaşadığını kimse bilmez.keşke sen haklı olsan.neleri feda etmezdim.benim şanssızlığım yanlış birailede doğmak, yanlış akrabalara sahipolmak ve yanlış çevrede yetişmek.keşke bu ailenin içine doğmasaydım.adam benim kürtajla alınmamı isteyen bir baba.ölecek demişler hastanede gitmiş mezarlık araştırmış hemen.demek sevemedi beni.ben doğunca kavgalar başlamış çünkü annemçalışamamamış.mal mülk yapmakiçin beni km lerce uzakta anane ve üvey dede yanına bırakmışlar.vs vs
Geç bunlarıııı... Biz biliyoruz o adamcağızın senin yüzünden neler yaşadığını.sınavı mınavı değilim.o benimbişiyim değil.ben onun bişiyideğilim.hastane de aramadılar.merak etmediler.bitti.ben bu insanlarla yolumu ayırmışım.cenazelerine gitmeyeceğimi söyledim.beniunutsunlar ve benimle bir bağlantıları yok.ne sınavı ya.
nereden bakıyorsun bilmiyorum benim baktığım noktadan baksan.zamanında beni kötülüklerekarşı savunamayan, bana inanmayan, ve kötüleri elüstünde tutan berbat bir ailem var.berbatlar.bunları zaten kendi çevrelerinde de ifade ettim. ve artık en yakınları bile görüşmüyor onlarla.çünkü görüşülecek insanlar değiller.inan bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?