Mobing devam ediyor...

Psikoloğa verdiğiniz para fazla gelip sizi daha çok geriyorsa vermeyin zaten. Fayda göremiyorum diyorsunuz- ki bence beklediğiniz şey bi psikoloğun hizmet alanı değil- gitmeyin o zaman.

Gevşetici, rahatlatıcı sinir ilaçları
O zaman insanları daha az takmaya başlarsınız. Daha mutlu olursunuz emin olun
bu çözüm mü?sinir bozucu bir durum var ve sinirlenmemeye çalışmak için psikiyatra gidip ilaç tedavisi alacam????benim durumumda kim olsa üzülür ve sinirlenir.doğal davrnaışlarım

Siz işinize ve kendinizi geliştirmeye odaklanın. Siz kendi önünüze baktıkça ve onları dikkate almayan bir tavır takındıkça yaptıklarından eninde sonunda vazgeçecekler. Her zamankinden mutlu 'görünün'... İş için muhatap olun fakat onun harici siz de onlar yokmuş gibi davranın. Psikologun ne kaybedersin konuş önerisine katılmıyorum. Onlar gelsin muhabbet kurmaya çalışsın. Onun harici diyalog kurmayın.

Psikoloğa verdiğiniz para fazla gelip sizi daha çok geriyorsa vermeyin zaten. Fayda göremiyorum diyorsunuz- ki bence beklediğiniz şey bi psikoloğun hizmet alanı değil- gitmeyin o zaman.
son iki seansı herşeyi tekrarladı.benimüzerimde çalışmıyoruz.muhabbetler aynı.benimiçin zaman kaybı.ama yol kat ettik.ama buraya kadar.daha ilerisi yok.benim sorunumun çözümüde yok

akıl mantık işi sizin dediğiniz.kendisi de benim yerimde olsa konuşmazdı bence.ama bana konuş diyor.

son iki seansı herşeyi tekrarladı.benimüzerimde çalışmıyoruz.muhabbetler aynı.benimiçin zaman kaybı.ama yol kat ettik.ama buraya kadar.daha ilerisi yok.benim sorunumun çözümüde yok
Sorununuzun çözülmeyeceğine inanıyorsanız size kimsenin faydası olmaz zaten.

Belki psikolog yerine psikiyatr a gidip ilaç kullanmalısınız. En azından daha rahat hissedersiniz kendinızı
O da işe yaramaz arkadaşım. Hanımın konularına bakın, gerçekten kördüğüm gibi. Ben gerçekten üzülüyorum etrafındakilere.

Kişi kendi istemezse kimse yardım edemez ona.

Bu hanımefendi sürekli başkasını suçlama derdinde.

Babasını sokak ortasında döven kocasını savunan, ailem suçlu diyen birisi.

Gerçekten standart tedaviler etki etmez bu üyeye. Gittiği psikoloğa çok üzüldüm vallahi…

Çok dil döktük, asla işe yaramadı.

Oğlunun altınlarından al. Ruh sağlığı yerinde bir anneye altından daha çok ihtiyacı olacak çünkü.
milletin aile desteği var, evi var arabası var.ben yalnız bir kadınım.tek güvencemiz kenara koyduklarımız.değse birikimi bozarım ama psikolog tedavim tıkandı.buraya kadar.verim alamıyorum

Şirket içi ilişkileriniz de sizin üzerinizde çalışmak demek farkında mısınız? Yani insanı ilişkileri de genelde kendimiz belirliyoruz. Deseniz ki 1 veya 2 kişi böyle, onların sorunu olabilir deriz. Burdaki böyle bir şey değil. Ve tekrae diyorum çözüm yok diye inanırsanız çözümsüz kalırsınız. Tayin istemek de geçici bir çözüm olur sadece. Çıldırmamak elde değil ya

bu çözüm mü?sinir bozucu bir durum var ve sinirlenmemeye çalışmak için psikiyatra gidip ilaç tedavisi alacam????benim durumumda kim olsa üzülür ve sinirlenir.doğal davrnaışlarım
Sinir stres insani kanser eder. Bir daha düşünün bakalım ilaç kullanmak çözüm mü?

Hayır siz normal değilsiniz ve aynı Görümcem gibi çalıştığınız ortamda insanları asıeı sekilde takıyorsunuz. İs yerınnizdeki insanlar sizin işyeri dışındaki bile konunuz oluyorsa evet ilaç tedavisine ihtiyacınız var demektir
Ve ilaç tedavisi kötü bişi degıldır . Psikolog sizin hicbir işinize yaramıyor
Boşuna gidiyorsunuz

milletin aile desteği var, evi var arabası var.ben yalnız bir kadınım.tek güvencemiz kenara koyduklarımız.değse birikimi bozarım ama psikolog tedavim tıkandı.buraya kadar.verim alamıyorum
Aileniz çocuğunuza bakıp bakici parasından ve gözünüzün arkanızda kalmasından kurtardı sizi. Babanızı o leş eşinize dövdurmeseniz çok daha fazlasını da yaparlardı. Sizin için daha doğrusu torunları için taşındı aileniz ya. Yemeyin bizi. Kendinizi kandırırsiniz anca

bana dışarıda hobi bulmazn ve o hobiye konsantre olmanlazım dedi.bunu da yapacam

Sizin evladınıza ve size defalarca sahip çıkan bir aileniz var. Size kaç kez kucak açtılar siz yine de eski eşinizi tercih ettiniz. Bazı şeyler hata değil, tercihtir. Ve sonuçlarına katlanılmalıdır.

Babanızı sokak ortasında döven bir adamdan bahsediyorum.

Valla senin de aile desteğin vardı sen bezdirdin insanları. Yalnız olman tamamen senin suçun. Maksimum 10 sene sonra oğlun da kaçacak senden böyle devam edersen. O yüzden birikim falan deme git doğru düzgün paikiyatrist ve psikolog bul ikisiyle birlikte ancak yol kat edersin. Yoksa yalnızlık kapında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…