Mobing devam ediyor...

Hayır hepsi iyi demiyorum senin baban iyi bir baba diyorum. Babam vefat etmeden önce de aynı şeyi söylüyordum sana. Senin baban iyi bir baba. Senin çevrendeki insanlar iyi insanlar. İş arkadaşların bile kötü değiller. Problem sende. Sorunlu olan sensin. Etrafında kimse kalmadı, oğlun da durmayacak. Aha buraya yazıyorum. 10 sene sonra hala burada olursam (sen kesin burada olacaksın) oğlum babasında kalmak istiyor diye konu(lar) açacaksın.
oğlum istiyorsa babasında kalabilir.ne yapabirim.çocuğum o benim malım değil.üzülmem.nasıl mutlu olacaksa öyleolsun.
tamam benim babam iyi bir baba.ben tartışmak istemiyorum.

sorunu ben başatmaıdm.ve sorun ne bilmiyorum.ama şu var haklısın, ben de istedim.kendimiçin. açıkça olmasa da daha yumuşak davrandım, ama yine sözel hakaretler devam ediyor.sorsam bişideğişmeyecek.ben küçülecem.ben buna ikna oldum.konuşamam ben.bunlar öyle insanlar ya da insanmı bilmiyorum.
Belki açıkça bir konuşma, tartışma gerekiyordur. Tayin isteyemiyorsunuz, konuşamıyorsunuz ve çözüm bekliyorsanız bu imkansız. Bir cinnet her şeyi halleder ama siz onu yapamazsınız. En azından az da olsa yakın gördüğünüz biri varsa onunla konuşun. O zaten diğerlerine anlatır. Ya da en kötüsüyle direkt ne derdiniz var diye tartışın

benim görünüşümle dalga geçildi.ben de onu öyle görüyorum.
durup dururken dalga geçmezler siz hiç bir şey yapmadığınızdan emin misiniz?sebepsiz dalga geçtilerse tüm kurumlara yazardınız şikayet ederdiniz gereğini yapardı müfettişler.sizin de var ki şikayet edemeyeceğiniz bir şeyler bunu yapmıyorsunuz

Belki açıkça bir konuşma, tartışma gerekiyordur. Tayin isteyemiyorsunuz, konuşamıyorsunuz ve çözüm bekliyorsanız bu imkansız. Bir cinnet her şeyi
Belki açıkça bir konuşma, tartışma gerekiyordur. Tayin isteyemiyorsunuz, konuşamıyorsunuz ve çözüm bekliyorsanız bu imkansız. Bir cinnet her şeyi halleder ama siz onu yapamazsınız. En azından az da olsa yakın gördüğünüz biri varsa onunla konuşun. O zaten diğerlerine anlatır. Ya da en kötüsüyle direkt ne derdiniz var diye tartışın

HADİKONUŞTUM DİYELİM EN FAZLA LAF SOKMAZLR.YİNE İŞ ÖĞRETMEZ YİNE YOK SAYARLAR..KONUŞMAK GERÇEKTEN ÇÖZÜM DEĞİL.MÜDÜRLÜĞE BİRİ GELİR. BUNLARIN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜR MÜDÜR BUNLARA SIRT DÖNER.O ZAMAN BİŞİLER DEĞİŞİR.

Evet en azından laf sokmazlar. Belki birbirleri gaza getirmeyi bırakıp insanlık yaparlar. Bunu denemeden bilemezsiniz.

Evet en azından laf sokmazlar. Belki birbirleri gaza getirmeyi bırakıp insanlık yaparlar. Bunu denemeden bilemezsiniz.
YAAA ÖYLE OLMAYACAĞINA KANAAT GETİRDİM.İNSANLIK VASIFLARI YOK ÇÜNKÜ

onlar benim hakkımda içinden geleni söylüyorsa ben de onu öyle görüyorum.bunu değiştiremem.ifade edince mi suç.
evet suç, saçma sapan bir ahlak anlayışınız, saçma sapan bir dünya görüşünüz var.

birisi malınızi çalsa gidip hırsızlık mı yapacaksınız? birilerinin kötülük yapması, sizin suçunuz hafifletmez, size kötü söz söylediler diye bir insanı aşağılamak sizi kötü bir insan yapar.

sizin kendinizle probleminiz var, kendinizi düzeltmedikce asla mutlu olamayacaksınız, değil şehir, ülke değiştirseniz yine herkesle kavgalı olacaksınız. ama bunu kavrayabilecek öz değerlendirme kapasiteniz yok. bu kadar insanın değerlendirmelerini de acaba doğru olabilir mi diye kaale almıyorsunuz. müthiş bir at gözlüğünuz var, bildiğinizden milim sasmiyorsunuz.

derdi torununa bakmak.derdi ben değilim.torun.onu çok seviyor.konuşmuyoruz.evinde barındırmadı beni.dayak olayı farklı...neler yaptı iş o noktaya gelinceye kadar...neler.neler çektirdi.öfffffffffffffff.ev sahibi bile dayanamadı.evden attı babalığı.eskieşim atılmadı evden.neden acaba

bir insanın iyilikölçeri evden atılmaması mı yani ?
babası yaşında adamı dövmek mi iyilik ?
söyleyelim de ev sahibi eski eşinizi de atsın evden.
hatta o semtten de atılması lazım.
yaşlı başlı adamı dövmenin bedeli yatacak klube bile bulamamak olmalı hatta.

ÇÖZÜM OLMAYACAK.ALIŞMAKLA NE ALAKA.

ÖĞRENDİĞİM KONULARDA ONLARDAN İYİYİYM.TARTIŞMMAMIZ.BİLMEDİĞİMKONULARI DAÖĞRENECEM
tmm pes ettim.herşeyde en haklı sensinn en doğru sensinn.eski eşin de mükemmel bir adam.babansa senin deyiminle anca babalık olur.oldu mu? :işsiz:

Back
X