- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
siyahada boyamam , zaten benim ki pembe cıkıyorSiyahta bir renk ama
Ben bi kere bi kismini yesile boyatmistmo senin tatlılığın canım..
Bu arada moda olsa bile saçlarıma renkli çıtçıt takmam
Margacim bi taraflarini kaşı hemen nazar degmesin(oyle derler ya
Cok guzelsin canm Allah nazardan saklasin tahmin ettigim gibi ciktin
Ciddi misin , saçını mı yoksa koltuk altı kıllarını mıBen bi kere bi kismini yesile boyatmistm
Sacimi ya oteki modaya uyamam olmaz şişlerlerCiddi misin , saçını mı yoksa koltuk altı kıllarını mı
siyahada boyamam , zaten benim ki pembe cıkıyor
Sacimi ya oteki modaya uyamam olmaz şişlerler
Eki Görüntüle 1326449 Boyle mavi yesil kizil dolaniyodum
Ama kizil sana cok yakisir bebegmUç kısımlarına mı yaptırdım..
Mesela ben kızıl olmak çok istiyorum ama ben kızıl olursam tüm dolabımı tekrar yenilerim..
Kızıl saçla pembe giyecek halim yok ya
Yok kuzum.renkli citcit kullanmadm normal citcit kullandim ondan da skildim duruyo bi kosedeBence güzel , ama seninki boya.. Ben çıtçıt diyorummmm
Ama kizil sana cok yakisir bebegm
Evet pembe pek uymayabilir kizil zor bi renk aman sen boyle cok guzelsinTeşekkür eguzelsonım ama kızıl yaparsam farklı renkli giyemem yani en sevdiğim rengi giyemem ben..
Pembe ..
Siyah , beyaz ve koyu lacivert takılırdım giysi konusunda saçlarımı boyatsa idim..
Yok kuzum.renkli citcit kullanmadm normal citcit kullandim ondan da skildim duruyo bi kosede
Evet pembe pek uymayabilir kizil zor bi renk aman sen boyle cok guzelsin
Hahahahİyi yapmışsın
Bak bir şey diyeceğim
Hani şu ayak parmakların her biri için özel bölme yapılmış çoraplar varya , bir ara modaydı sanırım..
Giymedim, giymemde =)
Ben çorap giymeyi çok seviyorum ama parmaklarımla yırtardım ben onu giysem rahat edemezler :)Hahahahben cocukken hatirliyorum onu rengarenk vardi hosuma giderdi giyerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?