- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
leoparı bende pek sevmem. Sevsemde tam anlamıyla doğru şekilde kullanamam herhalde..Leopardan ve sivri burun ayakkabılardan hiç hoşlanmıyorum.
Moda olsa da giymem :)
Leopara bayılıyorum ben 40 ımdan sonra kullanmayı düşünüyorum :) Şimdi giyince eleştiriye maruz kalıyorum o yüzden şimdilik vazgeçtim ama içimde sevdası çook büyük leopar desenin :)Leopardan ve sivri burun ayakkabılardan hiç hoşlanmıyorum.
Moda olsa da giymem :)
Neon renkleri partiler disinda kesinlikle kullanmam
Spor ayakabi mecbur olmadikca kullanmam
Sivri burun ayakkabıyı hiç sevmiyorum kullanmadım kullanmamda.
japon style dedikleri belden etek gibi olan bluzlar elbiseler yüzyılın modası olsa dahi asla kullanmam örnek şu gibi :
Eki Görüntüle 1326101
birde şu paça boyu bileğin hemen üstünde olan pantalonlar var onuda hiç sevmem.Çocukken kısa gelen pantolonlarımız öyle duruyorduHala alışamadım o görüntüye o yuzden :) Kendime yakıştıramıyorum
Asla turuncu renk bir şey kullanmam.
Evet ta kendisi :) Ne bileyim garipsiyorum denemedim değil belki ayaklarım büyük o rahatsız ediyordurBu yaz modaydı bilekte biten pantolonlardan bahsediyorsun demi ?
Asimetrik garip etekler.
Alti bezli çocuk gibi çok ilginç geliyor bana.Eki Görüntüle 1326117 Eki Görüntüle 1326118
Bunun arkası şort şeklinde miydi ?Asimetrik garip etekler.
Alti bezli çocuk gibi çok ilginç geliyor bana.Eki Görüntüle 1326117 Eki Görüntüle 1326118
Bundan bende hoşlanmıyorumVe leopar desenli şalvar.
Bi ara belediye dagitmis gibi herkeste vardi.
Ne kadar çirkin.
Ki bu manken de yine iyi durmuş.
Üstüne gömlek giyip düğünde giyen var..Eki Görüntüle 1326119
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?