• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

Cnm mrb. kusura bakma görmemşm.. cnm bir de vücut tipini yazar mısn??? yani bel göğüs kalça şekline göre vücut tpin??? kumsaati.. armut tipi elma tipi??? yazarsan daha ii yardmcı olurum ttlm:34:

valla ne olduğunu bilmiyorum:D ölçülerim 83-61-90 canım

Cnm mrb. kusura bakma görmemşm.. cnm bir de vücut tipini yazar mısn??? yani bel göğüs kalça şekline göre vücut tpin??? kumsaati.. armut tipi elma tipi??? yazarsan daha ii yardmcı olurum ttlm:34:

Cnm anladığım kadarylla neredeyse vücudun kum saatini andırıyor.. Vücudunuzun en güzel yerlerini vurgulayın Yani göğüslerinizi, omuzlarınızı ve yüzünüzü… V ya da derin yuvarlak yakalı bluzları tercih edin. Belinizn kalçaya göre ince olması çok güzel..Belde incelen giysiler giyin. Renk kombinasyonları yaparken üstünz için açık altın için koyu renkleri terch edin.. Göğüslerinzi destekleyn tam üzrinize oturan sütyenler terch edn.. genş pantolonlardan uzak durun.. üzerinze oturan dar pantolonları terch edin… düşük belleri de rahatlıklar tercih edebilirsiniz. Sezonun trendi yüksek belli pantolonlardan giymek istiyorsanız dize kadar vücudunuzu sardığından emin olun. Öğrenci olduğun için üzerinize oturan dar paça düşük bel pantolonları rahatlkla giyeblrsnz. Boyunuz da ideal… üzerinize de oturan her şeyi günlük hayatta kullanablrsnz…. Bu ara da makyaj önerileri olarakta cnm buğday tene : Tozpembe, bebek mavisi, gri-mavi, lila, açık mor, açık yeşil ve nane yeşili renkleri yakışır.. gri, mavi ve lila renkli giysi ve aksesuarları hiç sorun yaşamadan kullanabilirsnz. Bu renkler buğday tenle oldukça iyi uyum sağlar.. özellkle buğday tenli olup koyu renkli saçlı bayanlara kırmızı ve yeşil tonları ile kavuniçi, kiremit rengi(özellkle bbu yıl çok moda), doreli bej, toprak sarısı ve turkuaz çok yakışır.. kaçınman gerekn renklerde cnm...Maviye çalan tonlar, fuşya, duman grisi gibi renkler içlerinde dore tonları barındırmadıkları için saç ve ten renkleriniz için fazla soğuk kalır.. göz rengini yazmaşsn sanırım kahve rengidir.. mavi bir far kullanarak kahverengi gözlerinzi ön plana çıkarabilrsnz.,lila,pudra pembesi tonlarında da göz makyajı olablr... daha doğal görnmk istersnz kahverengi,sarımtrak ve ya bej farlar terch edeblrsn cnm..
Yanaklar ve dudaklar içinse şeftali ya da gül renkleri son derece uygundur. :34:

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

Bu yardımcı olur belki ... Elma tip üst ince alt kalın.. Armut bel kalcaya oranla ince :34:Kalça bele oranla geniş :34:

cnm evet güzel bişi paylaşmşsn :34: vücut tipini bilemeyenler için güzel bir paylaşm.. arkadaşın vücut ölçüleri neredeyse 90-60-90 a yakın:40: göğüsleri biraz daha büyük olsaydı tam kum saati olacaktı... kumsaatyle armut arası bişey... omuzlrı hakkında da bilgi verse daha anlaşılır olurdu.... beli ince kalçası bele göre büyük olduğu için aynı sizn vücudunuz gi bi üzerine oturan herşey yakışır:34: sizler çok şanslısnzz:51: benm vücut tipim dik dörgene giriyor... :50: belim kalın malesef:17:

ahh canım göğüs deme cok dertliyim:D

kalçalarım küçük diye düşünüyodum bende aslında:)

omuz derken genişliğiyse 38 cm şimdi ölçtüm:D

Giyim durumu: Açık yada, kapalı

Saç rengi: belirtiniz

Yüz tipi: belirtiniz

Beden: belirtiniz

Boy: belirtiniz

Vucut tipi: belirtiniz

Ten rengi: belirtiniz

Mesleğinizi: belirtinz

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
GİYİM DURUMU:kapalı değilim ama çok açık da giyinemem mini falan .. kadınsı kıyafetleri böyle kalçayı saran diz altı eski tarz ne deniyor bilmiyorum tetkleri elbiseyi falan severim ama yakışmaz die giyinemiyorum ,rahat şeylerle geçiştiriyorum

SAÇ: kahverengi
YÜZ: oval
BEDEN: şu an 42 ama hamilelikten sonraki kilolarım duruyor normalde üst 36 alt 38 idi
BOY:1.70
TİP:valla öyle elma armut gibi bit şeklim yol ama kalıplıyımdır,omuzlarım geniş,belim çok ince değil ve bence bacaklarımda azcık uzun olabilirdi.. iyi yönlerim ise kalçalarım yuvarlak ve dik,gögüslerim ideal ve dik,saçlarım ve boynum uzun
TEN: BEYAZ ,YÜZ DE BUĞDAY RENGİ ÖZELLİKLE YAZIN
MESLEK: öğretmen

ahh canım göğüs deme cok dertliyim:D

kalçalarım küçük diye düşünüyodum bende aslında:)

omuz derken genişliğiyse 38 cm şimdi ölçtüm:D

cnm verdiğin ölçülere göre kalçan beline göre iyi.. 1cm fazlalık var o da kadı kızında da olur:34:.. 83-61-90 göğüslern birza küçük ewet aslında.. omuzlarda darmş cnm.. sen armut tipine giriyorsun.. ters üçgen... cnm üzerine aşırı oturan şeyler giyersen kalçanın beline göre büyük olduğu göz çarpar:34:

cnm evet güzel bişi paylaşmşsn :34: vücut tipini bilemeyenler için güzel bir paylaşm.. arkadaşın vücut ölçüleri neredeyse 90-60-90 a yakın:40: göğüsleri biraz daha büyük olsaydı tam kum saati olacaktı... kumsaatyle armut arası bişey... omuzlrı hakkında da bilgi verse daha anlaşılır olurdu.... beli ince kalçası bele göre büyük olduğu için aynı sizn vücudunuz gi bi üzerine oturan herşey yakışır:34: sizler çok şanslısnzz:51: benm vücut tipim dik dörgene giriyor... :50: belim kalın malesef:17:

Rica ederim canım ne demek :34:
Acaba benim ölçülerim kaç tam ölçmeyi bilmiyorum..
Teşekkürler canım benim formumu korumaya çalışıyorum alırsam toto büyür :1:

Rica ederim canım ne demek :34:
Acaba benim ölçülerim kaç tam ölçmeyi bilmiyorum..
Teşekkürler canım benim formumu korumaya çalışıyorum alırsam toto büyür :1:

cnm mezurayla ölçebirsn.. gögüs-bel-kalça:nazar::nazar::nazar::nazar: gögüs ve kalçayı en şişkin yerden alıyoruz:34: beli de en ince kısım var ya hani elimizi belimize koyarz ya işte ordan:34: kendin yapamazsan bir terziden ricaedeblrsn cnm...:34: her kadın ölçülerini bilmeli:34: ewet formunu kesnlkle korumalsn cnm:nazar::nazar:

cnm mezurayla ölçebirsn.. gögüs-bel-kalça:nazar::nazar::nazar::nazar: gögüs ve kalçayı en şişkin yerden alıyoruz:34: beli de en ince kısım var ya hani elimizi belimize koyarz ya işte ordan:34: kendin yapamazsan bir terziden ricaedeblrsn cnm...:34: her kadın ölçülerini bilmeli:34: ewet formunu kesnlkle korumalsn cnm:nazar::nazar:

Evet tatlım haklısın bilmem lazım en kısa zamanda öğreneceğim :34:

giyim durumu: acik ama bende fazla acik giyinmem mini tarzi vs.

sac rengi:kumral

yüz tipi:oval

beden:34-36

boy:161

vucut tipi:ince:43:

ten rengi:bugday

meslek:ev hanimi

yorumlarini bekliyorum canim:16:

GİYİM DURUMU:kapalı değilim ama çok açık da giyinemem mini falan .. kadınsı kıyafetleri böyle kalçayı saran diz altı eski tarz ne deniyor bilmiyorum tetkleri elbiseyi falan severim ama yakışmaz die giyinemiyorum ,rahat şeylerle geçiştiriyorum

SAÇ: kahverengi
YÜZ: oval
BEDEN: şu an 42 ama hamilelikten sonraki kilolarım duruyor normalde üst 36 alt 38 idi
BOY:1.70
TİP:valla öyle elma armut gibi bit şeklim yol ama kalıplıyımdır,omuzlarım geniş,belim çok ince değil ve bence bacaklarımda azcık uzun olabilirdi.. iyi yönlerim ise kalçalarım yuvarlak ve dik,gögüslerim ideal ve dik,saçlarım ve boynum uzun
TEN: BEYAZ ,YÜZ DE BUĞDAY RENGİ ÖZELLİKLE YAZIN
MESLEK: öğretmen

merhaba... inşallah fazla kilolarızı verrsnz.. moralinizi bozmayın çok fazla da değil 2 beden incelmek çok zor değil.. şu an ki fiziğinize göre yorum yapıcam... Hafif dökümlü kumaşlar, likralı materyallerin yanı sıra yerine göre, ipek veya şifon bol kesimli bluz ve elbiseler sizin için uygun olacaktır. Bu tarzda bluzları, her türlü pantolonla tamamlayabilirsiniz. Eğer üstünüze giydiğiniz bluz baseninizi kapatmıyorsa, yine mevsime uygun, uçuşan bir tunik ya da ceket de giyebilirsiniz. Çok belirgin olmayan çiçek desenleri de bu sezon çok moda. Daha zayıf görünmk için büyük çiçekli desenlerden kaçınmalısınız. mesleğnzden dolayı Çoğunlukla ceket giymeyi tercih ediyorsanız, altına giydiğiniz etek ve pantolonun ceketinizle uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Uzun bir ceket dizaltı bir etekle, kısa ceket ise düz kesim bir pantolon veya dizden yırtmaçlı asimetrik eteklerle güzel durur. Elbise ve eteklerde dökümlü kumaşları tercih edinz.. Belinizi ince göstermek için de,,, çok düşük bel giymeyin.. dar üstlerden kaçınn... Belinize kalın bir kemer takarak belinizi ince göstereblrsnz... göğüsten bolara inen ampir tarzı üstler ya da tunikler giyerek kemer takarak da belinizi kamufileedeblrsnz.. Ayrıca bele oturan bir blazer ceket, hem belinizi daha ince gösterir hem de fazlalıklarınızı saklamaya yardımcı olur. Buna diz boyunda ve ya biraz kapalı giydğnz için dizi geçeblr... biraz dar bir etek ekle daha ince görünürsünz.. Ayrıca açık olsun koyu olsun, tepeden tırnağa aynı renkten oluşan kombinasyonlar vücudu daha ince gösterir. Burada dikkat etmeniz gereken, eğer kemer takacaksanız bunun da aynı renk olmasıdır, yoksa inceltici etki bozulur. boynunuz uzun olduğu için şal taakablrsnz .. boyun şalları bu aralar çok moda.. makyajda .... Allık: Pembe tonları ya da şeftali de olablr(beyaz tenli olduğnz için)..Göz Kalemi: Siyah veya gri ... Rımel: Siyah .. Ruj: Pembe tonları.. yada dikkat çekmeyi sevmiyorsanz parlatıcı şeffaf likit rujlar... koyu şeftali tonlarında rujlar..

Katre_inur hocam bakın 38 bedene düşünce bu tarz bi kombin yapablrsnz... bi öğretmene en çok yakıştrdğm giyim tarzı.. biraz açık bulduysanz kolları uzun bi model de seçeblrsnz..

Eklentiler

• $19_93.webp
    $19_93.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 99
giyim durumu: acik ama bende fazla acik giyinmem mini tarzi vs.

sac rengi:kumral

yüz tipi:oval

beden:34-36

boy:161

vucut tipi:ince:43:

ten rengi:bugday

meslek:ev hanimi

yorumlarini bekliyorum canim:16:

merhaba cnm.. beden türünü yazarsan yardımcı olablrm.. ya da ölçülerini ver.. :28:

çok teşekkür ederim arkadaşım,spora başlayacağım zaten artık emzirmek problem değil oğlum ek gidaya geçti. inşallah forma girerim.. o kombini çok beğendim tam da bahsettiğim etek tipi..söylediklerini dikkate alıcam çok sağol..

merhaba cnm.. beden türünü yazarsan yardımcı olablrm.. ya da ölçülerini ver.. :28:

beden türü derken düz yani zayifim inceyim cilizim böyle dümdüz sayilirim tabiri caizse odun gibiyim :60: :27::27:

Son düzenleme:
1.70 im,zayıfım 38 beden giyiyorum belim basene göre daha ince..Yazlık pardesü için nasıl bişey tavsiye edersiniz?(tesettür)

Back
X