Cnm mrb. kusura bakma görmemşm.. cnm bir de vücut tipini yazar mısn??? yani bel göğüs kalça şekline göre vücut tpin??? kumsaati.. armut tipi elma tipi??? yazarsan daha ii yardmcı olurum ttlm![]()
valla ne olduğunu bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm mrb. kusura bakma görmemşm.. cnm bir de vücut tipini yazar mısn??? yani bel göğüs kalça şekline göre vücut tpin??? kumsaati.. armut tipi elma tipi??? yazarsan daha ii yardmcı olurum ttlm![]()
valla ne olduğunu bilmiyorumölçülerim 83-61-90 canım
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
Bu yardımcı olur belki ... Elma tip üst ince alt kalın.. Armut bel kalcaya oranla inceKalça bele oranla geniş
![]()
GİYİM DURUMU:kapalı değilim ama çok açık da giyinemem mini falan .. kadınsı kıyafetleri böyle kalçayı saran diz altı eski tarz ne deniyor bilmiyorum tetkleri elbiseyi falan severim ama yakışmaz die giyinemiyorum ,rahat şeylerle geçiştiriyorumGiyim durumu: Açık yada, kapalı
Saç rengi: belirtiniz
Yüz tipi: belirtiniz
Beden: belirtiniz
Boy: belirtiniz
Vucut tipi: belirtiniz
Ten rengi: belirtiniz
Mesleğinizi: belirtinz
![]()
ahh canım göğüs deme cok dertliyim
kalçalarım küçük diye düşünüyodum bende aslında:)
omuz derken genişliğiyse 38 cm şimdi ölçtüm![]()
cnm evet güzel bişi paylaşmşsnvücut tipini bilemeyenler için güzel bir paylaşm.. arkadaşın vücut ölçüleri neredeyse 90-60-90 a yakın
göğüsleri biraz daha büyük olsaydı tam kum saati olacaktı... kumsaatyle armut arası bişey... omuzlrı hakkında da bilgi verse daha anlaşılır olurdu.... beli ince kalçası bele göre büyük olduğu için aynı sizn vücudunuz gi bi üzerine oturan herşey yakışır
sizler çok şanslısnzz
benm vücut tipim dik dörgene giriyor...
belim kalın malesef
![]()
Rica ederim canım ne demek
Acaba benim ölçülerim kaç tam ölçmeyi bilmiyorum..
Teşekkürler canım benim formumu korumaya çalışıyorum alırsam toto büyür![]()
cnm mezurayla ölçebirsn.. gögüs-bel-kalçagögüs ve kalçayı en şişkin yerden alıyoruz
beli de en ince kısım var ya hani elimizi belimize koyarz ya işte ordan
kendin yapamazsan bir terziden ricaedeblrsn cnm...
her kadın ölçülerini bilmeli
ewet formunu kesnlkle korumalsn cnm
![]()
GİYİM DURUMU:kapalı değilim ama çok açık da giyinemem mini falan .. kadınsı kıyafetleri böyle kalçayı saran diz altı eski tarz ne deniyor bilmiyorum tetkleri elbiseyi falan severim ama yakışmaz die giyinemiyorum ,rahat şeylerle geçiştiriyorum
SAÇ: kahverengi
YÜZ: oval
BEDEN: şu an 42 ama hamilelikten sonraki kilolarım duruyor normalde üst 36 alt 38 idi
BOY:1.70
TİP:valla öyle elma armut gibi bit şeklim yol ama kalıplıyımdır,omuzlarım geniş,belim çok ince değil ve bence bacaklarımda azcık uzun olabilirdi.. iyi yönlerim ise kalçalarım yuvarlak ve dik,gögüslerim ideal ve dik,saçlarım ve boynum uzun
TEN: BEYAZ ,YÜZ DE BUĞDAY RENGİ ÖZELLİKLE YAZIN
MESLEK: öğretmen
giyim durumu: acik ama bende fazla acik giyinmem mini tarzi vs.
sac rengi:kumral
yüz tipival
beden:34-36
boy:161
vucut tipi:ince
ten rengi:bugday
meslek:ev hanimi
yorumlarini bekliyorum canim![]()
merhaba cnm.. beden türünü yazarsan yardımcı olablrm.. ya da ölçülerini ver..![]()