çok teşekkür ederim arkadaşım,spora başlayacağım zaten artık emzirmek problem değil oğlum ek gidaya geçti. inşallah forma girerim.. o kombini çok beğendim tam da bahsettiğim etek tipi..söylediklerini dikkate alıcam çok sağol..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim arkadaşım,spora başlayacağım zaten artık emzirmek problem değil oğlum ek gidaya geçti. inşallah forma girerim.. o kombini çok beğendim tam da bahsettiğim etek tipi..söylediklerini dikkate alıcam çok sağol..
beden türü derken düz yani zayifim inceyim cilizim böyle dümdüz sayilirim tabiri caizse odun gibiyim![]()
![]()
Giyim durumu: Açık yada, kapalı
Saç rengi: belirtiniz
Yüz tipi: belirtiniz
Beden: belirtiniz
Boy: belirtiniz
Vucut tipi: belirtiniz
Ten rengi: belirtiniz
Mesleğinizi: belirtinz
![]()
merhabalar
açığım
saç rengi:açık kestane
yüz tüpüval ve minyon
beden:40
boy:1.55
vücut tipi:armut
ten rengi:beyaz
meslek:şimdilik ev hanımıyım
şimdiden teşekkür ederim
Mrb...Armut olarak tanımlanan vücut şekli, Beyoncé, Jennifer Lopez sayesinde beğeni toplayan bir vücut tipi ve üstü ince ama basen ve poposu olan kadınları tarif etmekte kullanılıyor. Üzerinize oturan giysilerden yana kullanın terchlernzi daima... göğsünz küçükse destekli iç çamşrları tercih edn...Ayrıca göğsünüzü ortaya çıkarmak için korse tipi üstler, oturuk ceketler veya önü açık bırakılmış bir bluzun içine giyeceğiniz balkonet tarzı sütyenler giyebilirsiniz. dar paça pantolonlar güzel durar ama bel kısmında esneme yapıp açılmamasına dikkat edin.. sanırım biraz toplu ve kıvrımlı bir bayansnz.. Toplu kadınlar genellikle bol giysiler ve gösterişsiz renklerle vücutlarını saklamak eğilimindedir. Ancak bunun yerine üzerinize oturan, göğüs ve kalçalarınızı saran giysileri tercih etmekte fayda var. Vücudunuz kıvrımlıysa, sezonun trendleri tam size göre.
Özellikle de 50lerin tarzındaki geniş etekler ve üzerinize oturan üstler. Vücudunuzun beğendiğiniz yanlarını öne çıkarmak için aksesusarlardan da yararlanabilirsiniz. Mesela dikkati ince belinize çekmek için, kontrast renklerde şık bir kemeri, gözden kaçmayacak parlak ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Unutmayın, bol kesimli giysiler sizi daha da hımbıl gösterir. Üzerinize oturan tok kumaşlar daha şık durur.makyaj
Beyaz tenliler için en önemli unsur, öncelikle beyaz bir tene sahip olduğunuzu hatırlamaktan geçer. Başkalarının yüzünde güzel duran bir makyaj, sizi bir palyaço gibi gösterebilir. kahverengi remeller size daha uygundur ya da saçınzn rengnde... Beyaz tenlilere uygun far renkleri ise; pembe, gri, yeşil, mavi, mor ve tonları ek olarak da açık kahvedir. Beyaz tenliler, koyu renk rujdan uzak durmalıdır. Uygun renkler ise; açık pembe, parlak ve domates kırmızısıdır. Dudak kalemi de kullanmalıdır. Açık pembe, pembekahve, gül kurusu allıklar hoş durur. Beyaz tenliler fondötenini doğru seçmelidir. Çok açık renk küllü, çok koyu renk ise kırmızı gösterir.
![]()
1.70 im,zayıfım 38 beden giyiyorum belim basene göre daha ince..Yazlık pardesü için nasıl bişey tavsiye edersiniz?(tesettür)
çok teşekkür ederim canım ben evet biraz topluyum ve armut vücutluyum yani belim ince kalçam var bayağı ve birazcıkta kilom ..doğumdan sonra böyle kaldım ama tekrar vericem şu anda 55 kiloyum ama 48 filan hedefliyorum ama bunları saklamak için bol giymiyorum senin dediğin gibi dar hatlarımı belli eden kıyafetleri seviyorum demekki doğru yapıyomuşum ..uyarılarını dikkate alıcam canım tekrardan çok teşekkür ederim
rica ederm cnm.. 50 nin altına düşersen çok güzel olur.. boyun daha da uzun gözükür.. inş. hedefledğn kiloya ulaşrsn...![]()
boy 161
kilo 66 (biliyorum kilo vermem lazım başladım az az diyete)
saç rengim sarı
göz rengi açık kahve rengi
kiloyu daha çok göbekten alıyorum
cnm mrb.. bi de bel alça gögüs ölçülerni verrsen vücut tipine göre daha ii yardmcı olablrm.. saçın sarı peki ten rengini de yazar msn cnm..
tmm verdğnz bilglere göre yazaym zaten göbeği belrtmşsnz Göbeğiniz varsa yapmanız gereken şey dikkati göbeğinizden uzaklaştırarak göğüslere ya da bacaklara yöneltmektir. Bunun için boyununuza gösterişli bir kolye ya da eşarp takabilirsiniz, mini etek giyerek bacaklarınızı ön plan da tutabilirsiniz. Dar paçalı pantolonlar da size göre. Önü düz yanlarında ya da arkasında fermuar olan modelleri giymelisiniz. Polyester veya likralı kumaş elbiselerden uzak durmalısınız; çünkü bunlar hatlarınızı belli eder ve göbeğinizi gizlemeye yardımcı olmaz. Etek seçiminizi de pileli eteklerden yana değil daha dar eteklerden yana kullanmalısınız. Dolgu topuklarla tıknaz bir görüntünüz olur ancak ince topuklar her zaman daha şık ve kibardır. Eki Görüntüle 336786
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.mutlu huzurlu bol kazançlı günler dilerim
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: bal köpüğüüü :)
Yüz tipival minyon
Beden:36 beden
Boy: 1.58
Vucut tipi:armut :)
Ten rengi:buğday
Mesleğinizi:muhasebeciyimmm
beklıyorm bakalm merak ettm![]()
Mrb cnmcnm armut tipli vücuda sahip olduğun için kıvrımlarını ortaya çıkaracak üzerine oturan herşeyi giyeblrsnn... göbek yoksa dar paça düşük bel ya da yüksk bel üzerine oturan dar paça pantolonlar rahatlkla giyeblrsn... üzerine oturan saran herşey yakışır..ayrıca üzrine oturan düz inen etekler (kalem etekler) giyeblrsn rahatlkla... 36 beden olduğuna göre zyfsn herşey yakşr... senn problemn boyunu uzun tutmak tatlm
çok kısa değilsn 36 beden olunca da biraz uzun duruyor olablrsn ama boyıunu biraz daha uzun tutmak senn için hep bir avantaj olur.. kıvrımlarını daha iyi sergilersn cnm
ayakkabı seçerken az da olsa topuğu olan ayakkabıları tercih et.. bilekten bağlamalı ayakkabılar terchlern arasında yer almasın cnm yoksa bacak boyunu keser daha kısa ve kilolu görünürsün.. bilekten bağlı ayakkabılar çok uuzun boylu .. uzun bacaklılar için uygun.. aksesuarlarını çok aşırı büyük seçme!! gereksz cep,duble paça kemer gibi enine çizgi yaratan detaylardan uzak dur.
yüzün ovalmş biraz da minyon.. saçınn üst kısmını krep tarzında kabartarak kullanırsn yüzünü daha uzun daha büyük tutarsn
saçın uzunsa at kuyruğu yapıp önden kabart.. saç rengnde güzel
günümüzün trendleri olan dar paça düşük bel dar pantolonları rahatça giyeblrsn cnm.. üzrrine de oturan üstler,v yaka kesmli üstler de iyi olur cnm boyunu uzun gösterr
çok aşırı büyük olmayan orta büyüklükte aksesuarlar
makyaj tonları olarak..
Pembe ve mürdüm tonları cilde canlılık katacaktır. Bronz kahve tonlardaki gölgelendirme sayesinde gözlere derinlik kazandırabilirsiniz. Yüzün renk dengesini sağlamak için şeftali tonlarında bir allık tercih edin. Allık uygulamalarında çok baskın renkler tercih etmemelsn cnm. Esas amaç yüzü sağlıklı bir şekilde renklendirmek olmalı
yaptığın iş spor giyimden vazgeçmeni gerektrmiyordur cnm o yüzden rahatsn
![]()
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: Kızıl-kahve
Yüz tipi:Uzun
Beden:36 beden
Boy: 1.72
Vucut tipi: İnce
Ten rengi: Buğday
Mesleğinizi: Hemşire![]()