Giyim durumu: Açık
Saç rengi: KaramelBakır
Yüz tipi: Oval
Beden: 36
Boy: 166
Vucut tipi: 80-65-89 hangi vücut tipindeyim bilmiyorum. Bu arada boynum uzun. Ayrıyeten göğüs ölçüm 80 ama göğüslerim daha küçük, sırtım geniş olduğu için öyle.
Ten rengi: Buğday
Mesleğinizi: Üniversite öğrencisi
yaşım yazmayı unutmuşum daha yeni mezun oldum 22 yaşındayım şuan kpss mağduruyum dediğin gibi canım :)) allah nasip ederse bi kaç ay sonra nişanım olacak istemeye geldiklerinde ne giyeceğim konusunda çok kararsızım genelde elbise altına tayt yada kot pantolan üzerine tişört giyiyorum ama söz konusu isteme olunca nasıl giyinmem gerektiğini bilemedim(
selam bende nerde ne giyilir diye bi konu açayım diyodum burayı gördüm. sanırım nerde ne giyeceğini tam olarak kestiremeyen biriyim. dbana bakılması hoşuma gidiyo ama içime düşülecek kadar incelenmek rahatsız ediyo. şık ama mütevazi olmak istiyorum ama tam olarak becerdiğim söylenemez. bi kaç gün önce yiğenimin kalabalık bir yüzük töreni vardı. kıyafetimle yine biraz dikkat çektim. iki hafta sonrada diğer yiğenimin nişanı var ve ben ne giyeceğime karar vermiş değilim. yardımcı olacak birlierini arıyorummmmm
Giyim durumu: Açık yada, kapalı
Saç rengi: belirtiniz
Yüz tipi: belirtiniz
Beden: belirtiniz
Boy: belirtiniz
Vucut tipi: belirtiniz
Ten rengi: belirtiniz
Mesleğinizi: belirtinz
Saç rengi: SİYAH
Yüz tipi: HAFİF UZUN
Beden: 36
Boy: 1,70
Vucut tipi: ZAYIF
Ten rengi: ESMER
Mesleğinizi: ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ :)
slm kızlarrrr.. bnmde mezuniyet balom var (üniversite) ne giyecegime karar veremiorum.. saçlarımın üst kısımları fındık kabuğu uçları ise sarı. tenim beyaz. gözlerim bal rengi. bana yardım edermisin arkadaşımmmm
Saç rengi: Siyaha yakın koyu kestane.
Yüz tipi:Yuvarlak yüz hatlarına ve dolgun yanaklara sahibim.
Beden:36-38
Boy:1.60
Vucut tipi: Biraz göbeğim var 55 kgm.hafif balık etliyim diyelim.
Ten rengi:Buğday.
Mesleğinizi:Üniversite öğrencisiyim.
Merhaba .
Benim bacaklarım gayet ince . lakin üst kısmım şişko kalıyor ne tarz kıyafetler giymem gerek?
Çok teşekkürler
cnm mrb. hoşgeldin.. Göğüs,bel,kalça boy kilo bunları yazarsan sevinirim cnm.. bi de göbek vs. varsa onları da yaz cnm daha ii yardmcı olurum
boyum 1.72 kilom 61 canım. bedenim 38. açık giyinebilirim.yaşım 23. yaşıma uygun şıkır şıkır seyler istiyorumm
boyum 1.72 kilom 61 canım. bedenim 38. açık giyinebilirim.yaşım 23. yaşıma uygun şıkır şıkır seyler istiyorumm
bu sayfada mavi eteki kırmızı çantalı bayan gibi giyenebilir miyim .
Saç rengi: Siyaha yakın koyu kestane.
Yüz tipi:Yuvarlak yüz hatlarına ve dolgun yanaklara sahibim.
Beden:38
Boy:1.63
Vucut tipi: Biraz göbeğim var 55 kgm.hafif balık etliyim diyelim.
Ten rengi:Buğday (beyaza yakın)
Mesleğinizi:öğretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?