merhaba
kapalıyım ama pardesülü değil,kot vs giyiyorum.
yüz tipi:yuvarlak
beden:40
boy:1.70
kilo:63
vücut tipi:sanırım kum saatine yakın
ölçüler:90-81-95 bel biraz kalın :)
meslek:ev hanımı
ten:buğday
kapandıktan sonra fikir almaya ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.
merhaba, saç rengimi değiştirmek istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum ilk defa boyatıcam. yardımınızı rica ediyorum
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: Kestane
Yüz tipi: Oval
Beden: 38
Boy: 1.62
Vucut tipi:Balık etli
Ten rengi:beyaz , bugday (yüzümün rengi daha açık vücuduma göre)
Mesleğinizi:özel bir firmada çalışıyorum
kıyafet ve saç rengi olarak yardımlarınızı rica ediyorum.
merhaba... Belinz 20 cm daha ince olsaydı kum saati olablrdnz ama sanırım elma olabilirsnz... Çok fazla açık renkli (beyaz vs.) tonları tercih etmeyinz.. ve çok ağır desenlerden kaçınınız.. bi kaç model koyuyorum bilgsayarımda arıza var flash disk okumuyor malesef :26: yoksa ekleyeceğim daha modeller vardı daha sonra tekrar eklemeye çalışıcam
Eki Görüntüle 388020 Eki Görüntüle 388019 Eki Görüntüle 388018 Eki Görüntüle 388021 Eki Görüntüle 388022 Eki Görüntüle 388023
Giyim durumu: Açık yada, kapalı
Saç rengi: siyah
Yüz tipi: yuvarlak
Beden: 44
Boy: 1.73
Vucut tipi:kilolu,orantili
Ten rengi:beyaz
Mesleğinizigrenci
dershanede olsun gunluk hayatta olsun nasil giyinmeliyim ne renk ve desenler kullanmaliyim simdiden tesekkurler
Giyim durumu: Açık , ama cok diil
Saç rengi: kumral
Yüz tipi: oval
Beden: 38-40
Boy: 1.71
Vucut tipi: armut
Ten rengi: bugday
Mesleğinizi: muhendis
cnm bana yakisacak giyim tarzi ve renkler konusunda yardimci olursan coook mutlu olucam, yeni evliyim ayrica. insan bu donemde degisiklik istiyor kendinde. sac ve makyajda da yardimini istesem cokmu sey isterim(( kirmazsin dimi beni simdiden saol
cnmm, saclarimin rengini degistirdim maalesef, simdi dogala donme arzum var. ilk foto dugunden once digeri sonra , bikac gun oncesine ait.
Eki Görüntüle 379670 Eki Görüntüle 379671
Saç rengi: Kumral
Beden: 36
Boy: 1.60
Vucut tipi:
(80-61-89)
Ten rengi:beyaz
Mesleğiniz:Bankacı
Gelinlik modeli ve günlük giyimlerde önerileriniz varsa duymak isterim bende (mümkünse klasıkten uzak çunku yeterınce klasık giymek zorunda kalıyorum :)
Kilom 48 ve yaşım 24 eklemeyi unutmuşum..
Saç rengi: altın orta kumral
Beden: 36
Boy: 171
Vucut tipi: ince
Ten rengi: bronz
genelde spor giyiniyorum :))
bende merak ediyorum =))
Saç rengilatin
Beden:36
Boy: 1.56
Vucut tipi: Armut (Kalça 90 bel 60 göğüs75)
Ten rengi:Buğday oluyor herhalde koyu değil bronz değil tam beyazda değil
Mesleğinizi:Öğrenci
Giyim durumu: Açık ama dekolte giymem pek. :)
Saç rengi: kestane
Yüz tipi: küçük, minyon
Beden: alt beden 38 üst beden 38-40
Boy: 1.56
Vucut tipi: bacaklarım ince basenim ve kalça problemim yok, fakat üst beden fena. belim oldukça kalın. göbekim de var.
Ten rengi: beyaz
Mesleğinizi: çalışmıyorum, anneyim :)
tam aradığım konu valla. bu aralar tarzımda değişiklik yapmak; daha doğrusu tarz oluşturmak istiyorum. lakin gittiğim hiç bir mağazada hoşuma giden bişi bulamıyorum. beğendiklerimi de kendime uyduramıyorum. kombin yapamıyorum. kot pantolon almak istiyorum mesela. alt kısım cuk oturuyo; ama belde düğme kapanmıyo.ben ne giysem hakkaten.? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...
Günaydın.. Gelinlik önerisiyle başlayayım ilk önce... Çok yüksek topuklu bir ayakkabı giyecek olursanz yani 20 cm falan o zaman o zaman kabarık gelinlkler giyeblrsnz... ama çok yüksek topuk giymeyi düşünmüyorsanz 5 cm civarı vs. düşünüyorsanz çok kabarık gelinlk terch etmeynz.. Biraz daha prenses tipi gelinlkler uygun olur.. Taşlı ya da dantelli zevkinize kalıyor.. Askılı bir gelinlk seçersenzde daha biraz uzun görünürsüz.. Topuzunuzu da kabarık yaparak yine uzun bir görünüm elde edeblrsnz..
Günlük hayatta da bakacı olduğunz için kalem etekleri tercih edeblrsnz.. Yüksek bel olablr etekler.. Ama siz günlük iş dışında öneriler istiyorsunz o yüzden fazlasaıyla spor giyineblrsnzDar paça jeanler, taytlar tişörtler.....
Eki Görüntüle 388510 Eki Görüntüle 388511 Eki Görüntüle 388512 Eki Görüntüle 388513 Eki Görüntüle 388514 Eki Görüntüle 388515 Eki Görüntüle 388516 Eki Görüntüle 388517 Eki Görüntüle 388518
yarışmaya gidiyorum söle farklı seler denemeyi seviyorummm showw t de kiii kararsızımm kk nün güzel kızlarrrı saolsunn fikirlerini sundular bana birde size danısayım dedim
Saç rengi: koyu kestane
Beden: 38
Boy: 1.66
Vucut tipi: üst dolgunnn bacak kısmı ince armut tipi oluo galiba
Ten rengi: bugday
Mesleğinizi: radyo cinema sektörüşimdiden saollunnnn
Teşekkür ederim:) Düğünümümde yüksek topuklu ve rahat mesela topugu ve tabanı kalın bir ayakkabı tercıh etmek istiyorum, gelinliğimide çok düz gelmesin ama çokta kabarık gelmesin uzun olsun istiyorum, duvakta aynı şekilde, saçlarımıda tepeden düz bir topuz olarak sade yapmak istiyorum,
bana bilgilerimi göz onunde bulundurup önerebıcegınız dantel gelinlik modelleri var mı?
Giyim durumu: normalde acik, ama kapali kiyafet almaliyim
Saç rengi: kahve
Yüz tipi: yuvarlak
Beden: 46
Boy: 1,72
Vucut tipi: kilolu, orantili
Ten rengi: bronz
Mesleğinizi: hemsire
merhaba tatlim,
kuzenim ilahili dügün yapicak, bu durumda kapali giyinmem gerekiyor, ama normalde acik biri oldugumdan hic bi fikrim yok
kiloluyum, nasil bi etek tercih etmeliyim, nasil bi kombin öneririsin bana>?
Saç rengi: kahverengi
Yüz tipi: minyon bi yüzüm yüzüm ince ve uzun yuvarlak falan değil yani
Beden: 36-38
Boy: 1.70
Vucut tipi: bi ay öncesine kadar 44 kilodaydım şimdi 51 oldum o yüzden az bi göbeğim var göbek olmasa vücut hatlarım belirgin tipi ne olur bilmiyorum fekat sanırım armut tip oluyorum :))
Ten rengi: kumral
Mesleğinizi: öğretmen (ama daha olamadım ) yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
yaşım yazmayı unutmuşum daha yeni mezun oldum 22 yaşındayım şuan kpss mağduruyum dediğin gibi canım :)) allah nasip ederse bi kaç ay sonra nişanım olacak istemeye geldiklerinde ne giyeceğim konusunda çok kararsızım genelde elbise altına tayt yada kot pantolan üzerine tişört giyiyorum ama söz konusu isteme olunca nasıl giyinmem gerektiğini bilemedimmrb.. Vücudunz gayet düzgün giysi seçmekte zorluk çekmezsnz.. Yaşınızı bilmiyorum galiba KPSS mağduru öğretmen adaysınz.. 23-28 arası yaşlardasnz sanırım.. Okulda giymek için birşeyler istyorsanz..
Eki Görüntüle 388624 Eki Görüntüle 388633 Eki Görüntüle 388632 Eki Görüntüle 388631 Eki Görüntüle 388630 Eki Görüntüle 388629 Eki Görüntüle 388628 Eki Görüntüle 388627 Eki Görüntüle 388626 Eki Görüntüle 388625 Eki Görüntüle 388634
Giyim durumu: Açık yada, kapalı
Saç rengi: belirtiniz
Yüz tipi: belirtiniz
Beden: belirtiniz
Boy: belirtiniz
Vucut tipi: belirtiniz
Ten rengi: belirtiniz
Mesleğinizi: belirtinz
Giyim durum: acik ( makul derecede)
Sac rengi. : acik kahve
Yuz tipi : yuvarlak ( toplu )
Beden : 44
Boy. : 1.60
Vucut tipi : elma sanirim ust govdem daha genis gogus 95 beden
Ten rengi. : beyaz
Meslek : bebisten dolayi simdilik ev hanimi
Sınavlarımdan dolayı pek takip edemedim 1 aydır... Sizin topuklu ayakkabılara ve korseye ihtiyacınız var.. İnş. en kısa zaman da ben de dahil fazla kilolarımızı veririz.. Üst gövedenz daha genşse üst tarafta açık renkler ve penye kumaşta yapılmş dar üstleri tercih etmeyinz.. Enine çizgili kumaşlardan yapılmş giysilerle çok büyük desenli kumşlardan yapılmış giysilerde tercih etmeyin.. Yuvarlak yüzünüze hareket katmak için katlı bir saç modeli kestirerek yüzünüze hareket vereblrsnz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?