• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

topuklu ayakkabı korse,koyu renk giysiler olmazsa olmazlarınz olsun.. Enine çizgilerden uzak durun aksine boyuna çizgili kumaşları terchedeblrsnz... Göğüs altından bollaşarak inen elbiseler uygun..,

Eki Görüntüle 389204 Eki Görüntüle 389214 Eki Görüntüle 389213 Eki Görüntüle 389212 Eki Görüntüle 389211 Eki Görüntüle 389210 Eki Görüntüle 389209 Eki Görüntüle 389208 Eki Görüntüle 389207 Eki Görüntüle 389206 Eki Görüntüle 389205 Eki Görüntüle 389215

çok teşekkür ederim.nerede oturuyorsun gelip benim gardolabıma el atmaya ne dersin .birleşmiş milletler gibi gardolabım var.kilo aldığımdan beride hiçbişi olmuyor.

işyerinde belden bollaşan elbiseler giydiğim zaman o zamanda hamile gibi gözüküyorum.spor giyim tmm uzun tişört skinny jeans ama bunun dışında profesyonel yardıma ihtiyacım var.

Giyim durumu: Açık
Saç rengi: dore bakır
Yüz tipi: yuvarlak
Beden:44-çok nadir 46
Boy:160
Vucut tipi: kollarım ve bacaklarım kalın iri kemikliyim göbeğim yok gögüslerim normal vucumda kat yok ama kiloluyum
Ten rengi: esmer
Mesleğinizi:emekli

giyim durumu:açık
saç rengi:koyu kestane
yüz tipi:üçgen yüz
beden:38
boy:1.69
vücüt tipi:kilolu biri değilim kolların bacaklarım normal sadece biraz belimin kalın olduğunu dusunuyorum onun dısında vücut hatlarımı seviyorum.
ten rengi:buğday tenli
meslek:öğrenci

yorumlarınızı gerçekten çok merak edıyorum.sizden fikir almak istediğim konu ise arkadaşımın nişanı olacak ve ben koyu gri omuzunda ve boyun bölgesinde siyah dantel detayları olan diz üstü bir elbisem var onu giymek istiyorum sizde uygun mudur? bu elbisemi nasıl kombinleyebilirim? şimdiden çok teşekkür ederim.

saç rengi:siyah
yüz tipi:yuvarlak
beden:36 nadiren 38
boy:1.73
kilo:55
vucut tipi:yuvarlak hatlıyım belim baya ince bacaklarım uzun ölçülerim 85-60-95
ten rengi:açık buğday
merhaba goldflayy :16: böyle bi konu açıp bizlere yardımcı oldugun ıcın cok tşkler :54: ben hep aynı tarz giyinmekten cok sıkıldımm mesela diz altına doğru dar eteklerden giymek istiyorum kimisi diyo bacak boyun uzun yakışmaz,kimisi diyo bacakların uzun cok yakışır.bende kararsız kalıyorum..bu konuyu görmem iyi oldu bana yardımcı olursan cok sevinirim teşekkürler..

selam daha önce vücut tipime göre bazı şeylerden bahsetmiştiniz. gerçi ben biraz kilo verdim şimdi daha rahat giyinebiliyorum ama bu kez sorum başka. ben etek ve elbise giymeyi çok seviyorum ama altına çorap ve ayakkabı konusunda kararsız kalıyorum. opak,siyah ince, ten rengi vs ne tarz eteklerin altına nasıl çorap giymek lazım onu bilemiyorum. krem süet ayakkabılarım var mesela topuklu ama nasıl bir çorapla giyebilirim. ya da opak siyah çorabın altına nasıl bir ayakkabı giyilir mesela. bu gibi bazı bilgiler verirseniz çook mutlu olurum. bu arada çorapsız giymekten hoşlanmıyorum zaten işyerindede yasak.

birde şu ayakkabının koyu gri lacivert arası gibi bir rengini beğendim ama almadım. dar paça kot altına olacağını düşündüm ama sizce nasıl?

Son düzenleme:
merhaba merhaba ben de bi danışayım istedim :)

Saç rengi: Kızıl

Yüz tipi: küçük bi yüzüm var

Beden: 36

Boy: 1.65

Kilo: 52

Vucut tipi: üst tarafım ince ama biraz basenlerim var

Ten rengi: beyaz tenliyim

Mesleğinizi: avukatım

iş hayatında mecbur klasik giyiniyorum ama özel hayatımda çok klasiğe kaçmayan çok da spor olmayan tarzda giyinmeyi seviyorum

bu arada 24 haziranda da nişanım olcak nişanımla da ilgili öneride bulunabilir misiniz?
evde akrabalar arasında olacak
hem nişan için hem de günlük hayat ve iş hayatı için önerileriniz olursa çok mutlu olacağım
şimdiden teşekkürler :16:

Son düzenleme:
$imagesCAE7JSXS.webp
resmi eklemeyi unuttum bu ayakkabıdan bahsediyorum.

Saç rengi: koyu kestane

Yüz tipi: oval

Beden: 36

Boy: 1.68

Vucut tipi: armut

Ten rengi: buğday

Mesleğinizi: öğrenci

merhabalar :) benm yaklaşık 1 ay sonra mezuniyetim var .Pek modadan anladığım söylenemez elbisemi ve ayakkabımı aldım yalnız saç, takı ve çanta konusunda hiçbi fikrim yok . Ama şöle uzaktan bakıldığında helenistik dönemi yansıtmak istiyorum . elbisemin rngi sarı ayakkabım bordo . fikirlerinizi bekliyorum.... :)

mrb.. uzun zamandr takip edemiyorum burayı sınavlarımdan dolayı.... O jean sorununuz evet zor bi durum... O zaman belinize olacak bir beden jean alıp terziye gidip bacak kısmını daralttıracaksnz... Likralı jeanlar de alablrsnz kolay açılır şekle girer.. Bi de LK & JNS de bazı jeanlerin bel kısmı biraz genş.. Bi de orada ki kotları deneyin bende de biraz o problem var belim de simit bölgem kalın o mağazadan aldığım jean hatta belime hep bol geliyor daraltıyorum sizde iyi durablr bi bakablrsnz... Topuklu ayakkabı giymiyorsanz giymeye çalışın az da olsa topuklu olsun ayakkabılarınz.. üst bedeninizde bol şeyler giyeblrsnz... Alt bedeninizde açık renkleri tercih edeblrsnz..

Eki Görüntüle 388562

şu en baştaki resim tam da benim silüetüm... :9: teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. sınavlarından yüksek yüksek notlar alırsın innnşallaaah... :34:

Merhabalar öncelikle sabırla bu şekilde amme hizmeti verdiğiniz için canı gönülden kutluyorum.
Saç rengi: Kendi rengim açık kestane, ancak boyamalar sonucu soğan kabuğu kahve tonları kızıl arası birşey şuanda
Yüz tipi: oval, elmacık kemikleri geniş
Beden: 38
Boy: 1.71
Vucut tipi: omuzlar ve kalça orantılı ancak geniş
Ten rengi: beyaz
Mesleğinizi: mühendis
Ek olarak ta bacaklarımı geniş buluyorum, ayak bileklerimi hiç beğenmiyorum. Feminen giyinmeyi çok istesem de etek giydiğimde çok iriymişim, çok dikkat çekiyormuşum gibi geliyor. Saç kesimim v şeklinde ve bel hizasında. Yaşım da 23,5:)
Şu an yarı öğrenci de sayılırım, okulda spor ayakkabı-kot-tshirt kombinasyonları ile idare ediyorum. ama bu çok sürmeyecek:/
Bir de şuan ortada fol yok yumurta yok ama ne tür gelinlik tavsiye edersiniz? Straplez geniş göğüslüler için kullanışlı olmaz herhalde.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Saç rengi: siyah

Beden: 40

Boy: 1.73

Vucut tipi: armut

Mesleğinizi: öğrenci

Beden: 36/38

Boy: 1.70

Vucut tipi: kum saati

Mesleğinizi: ihracat müdürü

Beden: 36/38

Vucut tipi: kum saati

Mesleğinizi: ihracat müdürü

teşekkürler :)

Giyim durumu: Açık yada, kapalı

Saç rengi: belirtiniz

Yüz tipi: belirtiniz

Beden: belirtiniz

Boy: belirtiniz

Vucut tipi: belirtiniz

Ten rengi: belirtiniz

Mesleğinizi: belirtinz

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Saç rengi: Açık kumral - düz

Gerekirse göz rengim kahve
Ayaklarım 39-40 numara.

Yüz tipi: Oval-uzun, biraz da alın geniş sanırım

Beden: 40

Vucut tipi: bundan tam bir şey anlamadım(normal)

Ten rengi: beyaz ten, hafif çil

Mesleğinizi: anasınıfı öğretmeni

Bakalım benim için nasıl bir şey çıkacak!
Bir de ben yazın saçlarımı hürrem rengi veya 1-2 ton açığına boyatıp perma yaptırmayı , yeşil lens almayı düşünüyorum. Bu durum için de 2. bir kombinasyon istesem. :)

Son düzenleme:

Saç rengi: Kahve - saçlarım göğüs altında hepsi eşit boyda

Göz rengi: Açık kahve

Yüz tipi: Oval

Beden: üst 36 alt 38

Boy: 1.65

Kilo: 51

Vucut tipi: Armut

Ten rengi: Sarımsı buğday tenliyim

Mesleği : öğrenci

Öncelikle merhaba canım :) Ben günlük yaşamda ne tür giyinmeliyim mesela pantolon olarak dar paça mı yoksa ispanyol paça tarzında mı,kalça da ya da bel hizasında mı olmalı giyeceğim pantolon vs. Yarın alışverişe gitmeyi düşünüyorum senden fikir alarak yapacağım alışverişimi. Bana da yardımcı olman dileğimle :61:

Son düzenleme:
Giyim durumu: Orta

Saç rengi: Fındık Kabuğu

Yüz tipi: Yuvarlak

Beden: 42

Boy: 1.66

Vucut tipi: Kum saati ama üstüm altımdan daha dar

Ten rengi: Kumral

Mesleğinizi: Öğrenci

??????????????????

Saç rengi: kestane

Yüz tipi: yuvarlak

kilo:52

Boy: 1.59

Vucut tipi: sanırım kum saati. göğs:84 bel:66 kalça:66

Ten rengi: kumral
Mesleğiniz: evhanımı

kapalı bi bayanım pantolon giymıyorum . kombin başarım sıfır.asla kendme yakışanı bulamyorum. ama güzel giyinmek istyorum. dışarya çıkaken uzun pardesüler giyiyorum. boyumun uzun görünmesini istyorum. bot üstü pardesü giysem boyumu kısaltırmı. bilgilerinize çooook ihtiyacım var.

Konuyu açmışsın ama boşş
Fosss!

sınav dönemnde bu sayfaya cvp vermyorum... finallerm bitince tekrar cvplıycam... haziranda bakıcam buraya... ama boşsa keşke sormasaydın.... neyse cvp vermem sana boş bulduğun bi sayfaya yanlşlkla soru sormuş olsan gerek... hayırlı günler

saç rengi:siyah
yüz tipi:yuvarlak
beden:36 nadiren 38
boy:1.73
kilo:55
vucut tipi:yuvarlak hatlıyım belim baya ince bacaklarım uzun ölçülerim 85-60-95
ten rengi:açık buğday
merhaba goldflayy :16: böyle bi konu açıp bizlere yardımcı oldugun ıcın cok tşkler :54: ben hep aynı tarz giyinmekten cok sıkıldımm mesela diz altına doğru dar eteklerden giymek istiyorum kimisi diyo bacak boyun uzun yakışmaz,kimisi diyo bacakların uzun cok yakışır.bende kararsız kalıyorum.fiziğime uygun kıyafetler önermeni istiyorum.bu konuyu görmem iyi oldu bana yardımcı olursan cok sevinirim teşekkürler..
bu yazdıgımada uzun süredr cvp bekliyorummmm :31:

Back
X