• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

Giyim durumu: Açık

Saç rengi: koyu kahverengi

Yüz tipi: oval

Beden: 36

Boy: 1.50

Vucut tipi: armut

Ten rengi: buğday

Mesleğinizi: öğrenci

önümüzdeki ay mezuniyet balom var çok güzel olmalıyım elbise arıyorum yorumlarınız benim için çok önemli tercihlerimi etkileyecek şimdiden teşekkürler :54:

Saç rengi: koyu kestane

Beden: 38 -40

Boy: 1.60

Vucut tipi:armut

Ten rengi: esmer

Mesleğinizi: öğretmen

bu yazdıgımada uzun süredr cvp bekliyorummmm :31:

cnm sınav döneminde yazamıyorum söylemştim.... sınavdan sonra da bi türlü açamadım burayı.... şimdide deprem geçirdik...... yani burayı açmak için uzun bi vakit bulamadım... çok cvp bekleyen var... belki otursam 2 günü mü alacak.... Cnm Senin fiziğin gayet güzel.... Fiziğini koru cnm... Dediğin etek kalem etek sanırım.. diz altına doğru dar iniyorsa.... cnm ben tam aksine o etekleri uzun boylulara yakştryorum ama hani boyun 180 üzeri olsa ya da 160 altı olsa giyme derdim... Ama kesinlkle giy derim... Alt bacakların düzgünse zaten kesnlkle giy.... Ama boyuna çizgili kumaşlardan yapılmşları deneme... Düz olsun kumaş...

Cnm yaş kaç bu arada bilmyorum ama en fazla 26 olduğunu düşünüyorum... cnm Türkiye standartlarına göre uzun boylusun :9: tayt giy, üzerine bol tişört..... uzun boylulara en çok tayt üzerine bol tişört yakştryorum... Elbise giyeblrsn yazın... şort..... boyun ve kilon tam iyi cnm bi çok şeyi rahatlkla giyeblrsn...

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçen gün deprem geçrdk... evde uzun boylu duramıyorum, 2 gece parkta yattık... hani pek rahat değilim.. Bi de kpss çalşmaya başladım ona da dün hiç bakamadım... 2 gün sıkı çalşp telafi edicem.... 2-3 gün sonra gelip kaldğm yerden cvplamaya çalşacağım... görüşmek üzere:34:

Son düzenleme:

Saç rengi: Sarı

Yüz tipi: Sanırım oval.

Beden: Small. 36 38

Boy: 1.68 / 1.70

Vucut tipi: Elma, armut falan bilmiyorum ama. Zayıfım, popo ve göğüs vücuduma göre büyük. Göbek yok.

Ten rengi: Beyaz.

Mesleğinizi: Öğrenci. (Lise.)

Saç rengi: Sarı (hemde orjinal ):49:

Yüz tipi:oval.

Beden: 36 (small)

Boy: 1.68
Kilo : 52
Vucut tipi: normal boyut göğüs, hafif popo,ince ve düzgün bacaklar,göbek yok

Mesleğinizi:öğrenci (üni)

Saç rengi: açık kumral

Boy: 1.60

Mesleğinizi: ingilizce öğretmeni

şimdiden teşekkürler:)

öncelikle geçmiş olsun.. deprem geçirmişsiniz..

Giyim durumu: kapalı

Yüz tipi:oval.

Beden: 38 dar geliyo 40 bol :D:D genelde 40 alıp sonradan daralttırıyorum :D:D

Boy: 1.66

Kilo : 58

Vucut tipi: belim ince kalçam yok ama baya basenlerim .. armut tipi diye tabir ediliyo sanırım :)

Ten rengi: beyaz tenliiym

Mesleğinizi: liseden yeni mezun oldum.. makine ressamıyım

şimdiden teşşekkür ederim yorumlarınız için.. bide size özel mesaj atmayı denedim ama mesajlarınız dolu olduğu için gönderilmedi.. bana özelden ulaşabilirseniz çooooooooooook sevinirm :):)

Merhabalar öncelikle sabırla bu şekilde amme hizmeti verdiğiniz için canı gönülden kutluyorum.
Saç rengi: Kendi rengim açık kestane, ancak boyamalar sonucu soğan kabuğu kahve tonları kızıl arası birşey şuanda
Yüz tipi: oval, elmacık kemikleri geniş
Beden: 38
Boy: 1.71
Vucut tipi: omuzlar ve kalça orantılı ancak geniş
Ten rengi: beyaz
Mesleğinizi: mühendis
Ek olarak ta bacaklarımı geniş buluyorum, ayak bileklerimi hiç beğenmiyorum. Feminen giyinmeyi çok istesem de etek giydiğimde çok iriymişim, çok dikkat çekiyormuşum gibi geliyor. Saç kesimim v şeklinde ve bel hizasında. Yaşım da 23,5:)
Şu an yarı öğrenci de sayılırım, okulda spor ayakkabı-kot-tshirt kombinasyonları ile idare ediyorum. ama bu çok sürmeyecek:/
Bir de şuan ortada fol yok yumurta yok ama ne tür gelinlik tavsiye edersiniz? Straplez geniş göğüslüler için kullanışlı olmaz herhalde.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

cnm biraz geç oldu .... :9: finaller,deprem derken:9::9: kusura bakma... Cnm senn boy ve beden gayet güzel ama sanırım senn şekil olarak vücudunla problemn var... Cnm bacaklarını genş buluyorsun yani iri buluyorsun.. o zaman likralı pantolonlardan uzak dur.. sıkı dokuma kot giymeni tavsiyeederm ve özellkle dar olsun kot ve koyu renk kotları tercih et... Alt bacaklarını çok kalın buluyorsan kışın tayt yada dar bi jean üzerine çizme giyerek iri bulduğun alt bacaklarını kamufleedeblrsn... Cnm yada çok bol salaş şalvar,pantolon etek tarzı pantolonlar giyeceksn.. dediğim 2 şeklde... yani ortası yok... desenli çoraplardan da uzak dur.. ayak bileklerni ne açıdan beğenmiyosun cnm..? eğer gerçekten beğenmiosan zaten kısa etek giydğnde kendine güvenn olmaz rahat taşıyamazsn eteği.. en iyisi kısa etekleri kışın çizmeyle giy :9: ben öyle yapıyorum :9: bende alt bacaklarımı beğenmiorum çünkü.. :50: cnm sen yine aynı kombinasyonlarla devam et tabi söyledklerime biraz daha dikkat ederek.. Gelinliktede geniş omuzlu olduğun için boyundan bağlı modelleri seçme... Duvağın da omuzlara doğru düşürülmesi faydalı olacaktır. uzun boylu olduğun için kabarıkda seçeblrsn cnm gelnlği,düzde o konuda şanslsn :34:

Saç rengi: dore bakır
Yüz tipi: yuvarlak
Beden:44-çok nadir 46
Boy:160
Vucut tipi: kollarım ve bacaklarım kalın iri kemikliyim göbeğim yok gögüslerim normal vucumda kat yok ama kiloluyum
Ten rengi: esmer
Mesleğinizi:emekli

göbeğinzn olmaması güzel.. :nazar:
Biraz daha sizi uzun gösterecek modelleri denemelsnz... enine çizgili kumaşlardan yapılmş giyslerden,iri desenli ççok renkli (renk karmaşası çok olan giysiler) giyslerden uzak durun... topuklu ayakkabı her zaman giymeye çalşın.. yaşınızı bilmiyorum ama emekli olduğunuza göre orta yaşlı bi bayansnz.. Böyle şeyleri takip ettğinze göre bakımlı bi bayansnz büyük ihtmal.. $images.webp$ögretmen kombin 5.webp$MWSnap786.webp$kot-pantolon-kombinleri-5-300x300.webp$kot-pantolon-kombinleri-4-300x300.webp

giyim durumu:açık
saç rengi:koyu kestane
yüz tipi:üçgen yüz
beden:38
boy:1.69
vücüt tipi:kilolu biri değilim kolların bacaklarım normal sadece biraz belimin kalın olduğunu dusunuyorum onun dısında vücut hatlarımı seviyorum.
ten rengi:buğday tenli
meslek:öğrenci

yorumlarınızı gerçekten çok merak edıyorum.sizden fikir almak istediğim konu ise arkadaşımın nişanı olacak ve ben koyu gri omuzunda ve boyun bölgesinde siyah dantel detayları olan diz üstü bir elbisem var onu giymek istiyorum sizde uygun mudur? bu elbisemi nasıl kombinleyebilirim? şimdiden çok teşekkür ederim.

cnm geç mi kaldım cvp yazmakta acaba :26:

nasıl mutlu oldum anlatamam:)
şimdi şöyle.yakında istemeye gelecekler ve aile arasında söz-nişan yapıcaz.sevgilimle aynı boydayız.dolayısıyla topuklu giyemiyorum.23 yaşındayım.uzun boylu 36 bedenim.kumralım.vücudum genel olarak ince ama basenlerim biraz geniş belime ve göğsüme göre.yine de abes bir görüntü yok. ev ortamına ve söz ortamına uygun nasıl birşey giyebilirim ayakkabıyla beraber? çok mini ve göğüs dekoltesi istemiyorum kayınbabanın yanında adaplı oturup kalkmak gerek sonuçta:)

merhaba merhaba ben de bi danışayım istedim :)

Saç rengi: Kızıl

Yüz tipi: küçük bi yüzüm var

Boy: 1.65

Kilo: 52

Vucut tipi: üst tarafım ince ama biraz basenlerim var

Ten rengi: beyaz tenliyim

Mesleğinizi: avukatım

iş hayatında mecbur klasik giyiniyorum ama özel hayatımda çok klasiğe kaçmayan çok da spor olmayan tarzda giyinmeyi seviyorum

bu arada 24 haziranda da nişanım olcak nişanımla da ilgili öneride bulunabilir misiniz?
evde akrabalar arasında olacak
hem nişan için hem de günlük hayat ve iş hayatı için önerileriniz olursa çok mutlu olacağım
şimdiden teşekkürler :16:
mrb. gayet herşeyin yakışableceği bi fiziğinz var... günlük giysiler bu şeklde olablr..
$396474_268184416584320_261417773927651_698160_318975170_n.webp$548521_363435997036273_153515031361705_1004726_1974999383_n.webp$559932_300444753358286_261417773927651_778187_1646578695_n.webp$554185_310976232305138_261417773927651_808746_599185851_n.webp$ye_il1_3.webpEki Görüntüle 449315 $oa0h6q.webp$MWSnap802.webp$diaz-cameron-2011-june-jeans2.webp$549658_422427111107260_122281061121868_1801104_2139126021_n.webp

cnm nişanına 3 gün kalmş geç kaldım artık almşsnzdr... Nişann hayrlı olsun bu arada:34:

Saç rengi: koyu kestane

Boy: 1.68

Mesleğinizi: öğrenci

merhabalar :) benm yaklaşık 1 ay sonra mezuniyetim var .Pek modadan anladığım söylenemez elbisemi ve ayakkabımı aldım yalnız saç, takı ve çanta konusunda hiçbi fikrim yok . Ama şöle uzaktan bakıldığında helenistik dönemi yansıtmak istiyorum . elbisemin rngi sarı ayakkabım bordo . fikirlerinizi bekliyorum.... :)

cnm derslerden dolayı geç baktım bu topice kusura bakma :50: geç kaldım... mezuniyetn çoktan bitmştr

cnm geç mi kaldım cvp yazmakta acaba :26:

evet birazcık geç oldu tatlım ama olsun=) sen bu durumuma göre önerilerde yine bulunur musun canım benım=) tarzına bayıldım çünkü yakında alışverişe çıkacağım bana önerebileceğin ne varsa büyük mutlulukla dinler uygularım yani:D yepyeni fikirlere ihtiyacım var çünkü =))

nasıl mutlu oldum anlatamam:)
şimdi şöyle.yakında istemeye gelecekler ve aile arasında söz-nişan yapıcaz.sevgilimle aynı boydayız.dolayısıyla topuklu giyemiyorum.23 yaşındayım.uzun boylu 36 bedenim.kumralım.vücudum genel olarak ince ama basenlerim biraz geniş belime ve göğsüme göre.yine de abes bir görüntü yok. ev ortamına ve söz ortamına uygun nasıl birşey giyebilirim ayakkabıyla beraber? çok mini ve göğüs dekoltesi istemiyorum kayınbabanın yanında adaplı oturup kalkmak gerek sonuçta:)

cnm mrb. :1: o zaman mini bi topuk giyeceksn... :9: cnm evde olacak diyede çok sade birşey alma... ben evde olacak diye çok sade birşey aldım pişman oldum :1: bu tarz bişiler olablr
$abiyekiyafetmodelleri_abiyeyeni6.webpEki Görüntüle 449342

evet birazcık geç oldu tatlım ama olsun=) sen bu durumuma göre önerilerde yine bulunur musun canım benım=) tarzına bayıldım çünkü yakında alışverişe çıkacağım bana önerebileceğin ne varsa büyük mutlulukla dinler uygularım yani:D yepyeni fikirlere ihtiyacım var çünkü =))

cnm belinn kalınlığı için sakın tam o noktayı kesecek giysiler giyme... mesela ince bi kemer tam o bölgeye kötü olur... ama tam aksine tam kalın bi kemer o bölgeyi kamufle edr..:1: cnm bu yaz böyle şirin elbiseler giymeyi dene eğer giymyorsan...
$6a00d83451e9a369e20168e9415628970c-800wi.webp$265373.webpEki Görüntüle 449352 $yazlik-elbiseler1-520x701.webp$spor-yazlik-bayan-elbise-2012-modelleri-kadinlarkulubu-net-01.webp$MWSnap801.webp$3860048921_e46b9dd2e6.webp$fosforlu-spor-elbise.webp

Son düzenleme:

Saç rengi: siyah

Yüz tipi: yuvarlak

Beden: 38/40

Boy: 1.62

Vucut tipi: üst tarafım kalça karın normal bacaklarım dolgun

Ten rengi: bembeyaz

Mesleğinizi: şimdilik çalışmıyorum, yakında devlette tercüman olacağım

şimdiden teşekkürler :71:

Back
X