cnm düzgün bi fiziğe sahipsn üstte ki yazzdığım arkadaş gibi.. lise öğrencisi olduğun için çok abartılı şeylerden kaçın...
Eki Görüntüle 449438 Eki Görüntüle 449439 Eki Görüntüle 449442 Eki Görüntüle 449444 Eki Görüntüle 449445 Eki Görüntüle 449446 Eki Görüntüle 449447 Eki Görüntüle 449448 Eki Görüntüle 449449
slmm kızlar... pazar günü holdingin bahar şenliği için açık havada toplanacağız 3 fabrika çalışanı tek yerde ve %90 nı beyaz yaka olacak... sizce dizde kot mu giymem daha uygun yoksa upuzun bir etek mi daha uygun olur...
birde kumralım buğday tenli perçem kesmek istiyorum anlım çok geniş değil darda değil
beren in bu hali gibi göz rengimde dahil... not=saç rengim hafif daha açık... ayrıcavucut tipimde benzemiyor bu kadar zayıf değilim ama şişko da değilim 38 giyiyorum (dukan amcam saolsun 44 bedendengeldm sarkma falan düşünmiyin Allah a çok şükür yok yüzümde de bir sarkma falan şişkoluk yok kalmadı)
Türk Ünlüler | TendeRenk >> Moda - Moda Trendleri - 2010 Modası - 2011 Modası - Magazin - Güzellik - Dekorasyon - Part 4
yorumlarınız bekliyorum
cnm çok şeker bi kızsın maşallah... Cnm tarz değiştrmek kolay birşey değildr bi anda olmaz.. ama şöyle bişey yapablrsn... eğer spor giyinen biriysen klasik giyime yavaş yavaş geçeblrsn... klasik giyinen biride spor giyinerek tarzını en basit bu şeklde değiştreblr... ama senn yaşın klasik giyim için çok erken.. bence alışverişe çıkarak gardrobunu yenileyeblrsn... giydiğin dar paça jeanlern renkleri oluyor.. turuncu ,yeşil,mavi,sarırenk renk al onlardan.. üzerine de şık tişörtler alırsın.. yani giydğn modellern renklerinde desenlerinde oynama yapablrsn... ama giyim tarzının dışına şuanda çıkman için biraz erken... hafif mankaj yapmaya başlayablrsn.. parfümünü değiştreblrsn...
Giyim durumu: açık
Saç rengi: koyu kahve ana rengi ama şu an açık bi kahve tonu
Yüz tipi: hafif köseli bi çenem var
Beden: 38
Boy: 166
Vucut tipi: armut tipi diyebilirim ama göbek de var çok az
Ten rengi: buğday
Mesleğinizi: öğretmen. şu an çalışmıyorum
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: açik kahverengi
Yüz tipi: yuvarlak (
Beden: 48
Boy: 1.78
Vucut tipi: sisman gobekli :)
Ten rengi: beyaz
Mesleğinizi:bankaci
benim facebookum yok canim burdan yorum yaparmisin?
Arkadaşlar facebookta bi sayfa açtım konumuzla ilgilide yardımcı olabileceğim bi sayfa.. ilgilenenler sayfamı beğenebilir. linkini veriyorum....
Modamodern {~~ el sanatları,moda ve yaratıcılık ~~} | Facebook
Giyim durumu: Açık yada, kapalı
Saç rengi: belirtiniz
Yüz tipi: belirtiniz
Beden: belirtiniz
Boy: belirtiniz
Vucut tipi: belirtiniz
Ten rengi: belirtiniz
Mesleğinizi: belirtinz
Giyim durumu: kapalı
Saç rengi: kızıl
Yüz tipi: yuvarlak
Beden: 36
Boy: 160
Vucut tipi: ince
Ten rengi: buğday tenli
Mesleğinizi: öğretmen
fikirlerinizi bekliyorum. vücut tipimi tam olarak bilmiyorum ama belim ince basenlerim yokbilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?