Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

slmm kızlar... pazar günü holdingin bahar şenliği için açık havada toplanacağız 3 fabrika çalışanı tek yerde ve %90 nı beyaz yaka olacak... sizce dizde kot mu giymem daha uygun yoksa upuzun bir etek mi daha uygun olur...

birde kumralım buğday tenli perçem kesmek istiyorum anlım çok geniş değil darda değil
beren in bu hali gibi göz rengimde dahil...
not=saç rengim hafif daha açık... ayrıcavucut tipimde benzemiyor bu kadar zayıf değilim ama şişko da değilim 38 giyiyorum (dukan amcam saolsun 44 bedenden geldm sarkma falan düşünmiyin Allah a çok şükür yok yüzümde de bir sarkma falan şişkoluk yok kalmadı)
Türk Ünlüler | TendeRenk >> Moda - Moda Trendleri - 2010 Modası - 2011 Modası - Magazin - Güzellik - Dekorasyon - Part 4

yorumlarınız bekliyorum

cevablarınızı bekliyorum kızlar

ayy bana da tavsiyede bulunsana canım boy 170 kilo 52 açığım beyaz tenli siyah saçlıyım mesleğimde öğretmen

küçük gösteriyorum ama küçük diilim ben yinede teşekkür ederim

Giyim durumu: Açık

Saç rengi: kahverengi

Yüz tipi: üçgen ve küçük

Beden: 34-36

Boy: 165

Vucut tipi: dümdüz böyle tahta gibi

Ten rengi: buğday

Mesleğinizi: öğrenci

çookk beğendim burayı yaa bende tavsiye istiyoruuum lütfeen :) çünkü çok zayıfım ve minyonum rahatsızım bu durumdan :/

Giyim durumu:kapalı,parduseli

Saç rengi: kahferengi

Yüz tipi: oval

Beden: 40-42

Boy: 165

Vucut tipi: alt dar yanı kalca yok bacak yok ama ustte gogus on planda gobek var bıraz

Ten rengi: bugday

Mesleğinizi: ev hanımı

bılgın ıcın sımdıden thanks canımmm

bu arada sacımı boyatsam hangı renk yakısır cnm

Saç rengi: Doğal sarışın tonları

Yüz tipi: Oval

Beden: 42 - zayıflama sürecinde

Boy: 170

Vucut tipi: normal -kalça üst bedenime göre daha geniş-

Ten rengi: beyaz

Mesleğinizi: üniversite 3. sınıf.

Canım bende modayla çok ilgiliyim aslında. Yabancı moda bloglarını takip ediyorum. Amaaa son zamanlarda aldığım kilolar yüzünden bi kendini salmışlık bi boşvermişlik oldu bende ((( Ama geçen haftadan beri diyetisyen yardımıyla diyete başladım. Gerçi aşırı kilolu değilim 8-10 kilo fazlam var.
Senden, hem zayıflayınca da giyebileceğim hem de şuanki beni oldugumdan daha ince göstericek parçalar önermeni istiycem. :)
Bir de abartmak gibi olmasın ama , bir gardropta mutlaka olması gereken parçaları söyler misin? - örn: küçük siyah elbise mutlaka olmalı gibi. :)
Not: Genelde Zara, Topshop, H&M, Pull & Bear ve GAP markalarından giyinirim.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim şimdiden

merhaba canım :)
21 yaşımdayım öğrenciyim 1.61 boy 48 kiloyum genelde spor giyerim çok severim ama pek topuklu giymem 2 tane kışlık topuklum 2 tane de yazlık topuklum var rahatıma düşkünüm brz converseler vazgeçilmezlerim etek ve elbise giymeyi de çok seviyorum ama kararsız kalıyorum boyuma göre nası giysem etsem diye bi kaç parça bişiler almak stiyorum bana özellikle sonbahar-kış için giyim önerilerinde bulunur musun bi de kışlık çizme almayı düşünüyorum sence boyu nerde bi çizme almalıyım yardımcı olursan çok sevinirim

Giyim durumu: ne çok açık ne çok kapalı

Saç rengi: gölgeli ama kısa zamanda doğal kahve saçrengime döneceğim

Yüz tipi: yuvarlak

Beden: 38

Boy: 1.65

Vucut tipi: normal orantılı kalça daha geniş

Saç rengi: açik kahverengi

Yüz tipi: yuvarlak (

Beden: 48

Boy: 1.78

Vucut tipi: sisman gobekli :)

Mesleğinizi:bankaci

benim facebookum yok canim burdan yorum yaparmisin?

cnm üzerine çok yapışıp saran elastik kıyafetlerden uzak dur.. Desenli karmaşık renkli giysiler giyme... çok kar beyazdan uzak dur... Korse kullanmaya özen göster.. sana uygun olabileceğini düşündüğüm bi kaç model koyuyorum..

Giyim durumu: orta açıklıkta

Saç rengi: açık kahve

Yüz tipi: oval(yüzüm biraz küçük geliyor)

Beden:36

Boy: 1.60

Vucut tipi: armut (bel 62-kalca 90)

Ten rengi: esmer

Mesleğinizi: özel sektörde ofis ortamında

Giyim durumu: Açık yada, kapalı

Saç rengi: belirtiniz

Yüz tipi: belirtiniz

Beden: belirtiniz

Boy: belirtiniz

Vucut tipi: belirtiniz

Ten rengi: belirtiniz

Mesleğinizi: belirtinz

giyim durumum açık
sarıya yakın açık kumral saçlarımın rengi
uzun bir yüzüm var
36-38 giyiyorum genelde
boyum 1.68
vücut tipimden tam emin değilim ama ölçülerim 90-71-96
açık tenliyim beyaz değilim buğdaya daha yakın
şehir plancısıyım şu an da üniversitede araştırma görevlisi olmaya çalışlıyorum

bana da yardımcı olursanız sevinirim

yüz tipim oval (hafif sadece çenede uzunluk var ve yanaklarım dolgun değil) yeşil gözlü bembeyaz tenliyim 36 bedenim vücütüm çok ince 1.65 boy saçlarım kumral (belki kızıla boyatmyı düşünüyorum hangı kızıl yakışır belirtebilirmisin?) bden ölçüleri 85 62 82 ev hanımı ve kapalı değilim..tşk....

Saç rengi: sarı

Yüz tipi: oval-uzun

Beden: 34-36

Boy: 1.55

Vucut tipi: zayıf

Ten rengi: açık

yardımcı olursan sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…