Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

ev içinde fazla şık olmaz mı bunlar? ben de senin gibi daha sade giyinmeyi düşünüyordum.teşekkürler ilgilendiğin için=) siyah olan güzelmiş üstünü sevdim ama diz boyu kalem etek tarzında olsa olmazmı ki?

kızlar kaldğm yerden cevaplıyorum... en son yazanları en son cvplycam ... 3 gün içinde en geç cvp verrm

cnm ev sonra pişman oluyorsun... çok sade olmasın. bir kez nişanlanacaksn... resim falan çekinrsnz herhalde stüdyoda... lacivert olan evet ideal aslında... etek kısmında istedğn gibi farklılık düşüneblrsn cnm.. eğer sade bişeyler düşünüyorsan... şu modellern başörtüsünü görme

elimde sana uygun model resmi yok cnm... şimdi böyle bişeyide örnek modellerle göstermek lazım... sen önceden git en yakın kafa dengi arkadaşınla mağazaları gez kafana uyan modeli belirle nişan alışverşinde alırsnz sonra.. tabi diktreceksen cnm kendin benm verdklermden hoşuna giden varsa ekleme çıkarma yapp tasarlarsn bişeyler

Son düzenleme:
Giyim durumu: Açık

Saç rengi: siyah

Yüz tipi: oval

Beden: 40

Boy: 1.73

Vucut tipi: armut

Ten rengi: beyaz

Mesleğinizi: öğrenci

cnm boydan kurtarıyorsun formuna dikkat et sonra benm gibi olursun boyuna çizgili kumaşlar uygun senn için fakat alt üst kombinlerde üstünü enine çizgili giyeblrsn cnm...... üst beden bol yada desenli kumaşlarda olablr..
Eki Görüntüle 449378

Saç rengi: siyah

Beden: 36/38

Boy: 1.70

Vucut tipi: kum saati

Mesleğinizi: ihracat müdürü

cnm fiziğin tam ideal maşallah sen istedğn beğendiğin bi çok şeyi giyeblrsn. dar paça jeanler.... bol tişörtler.... herşey olur sana... mini etek... elbise uzun kısa farketmez.. şort kapri hepsini farklı şeklde kombnleyerek giyeblrsn

Giyim durumu: Kapalı

Saç rengi: Siyah kendi doğal rengi

Yüz tipi: Uzun ama küçük

Beden: 38

Boy: 1.80

Vucut tipi: galiba kum saati

Ten rengi: Beyaz

Mesleğinizi: Öğrenci ve evhanımı

Ben de o güzel kombinlerinizden istiyorum ben önce vücut tipimi söyleyeyim size omuzlarım geniş belim ince kalçam büyük (omuzla orantılı) ama gögsüm küçük :) buda benim yanılmıyorsam kum saati olduğumu gösteriyor kaplıyım etek giymeyi sevmiyorum açıkcası eşim kapri etek giydiğim de yakışmadığını söylüyor uzun etek de boyuma göre bulmakda zorlanıyorum zaten rahatta etmiyorum açıkcası tunik ve pantol giyiyorum sürekli ama daha değişik başka ne olabilir bilmiyorum Bu arada eğer memur olursam iş hayatımda saçımı açmam gerekecek o zaman nasıl giyinmem erekir onunla ilgili de bilgi verirseniz sevinirim. En azından aklımda olsun belki birgün olurum memur

şimdiden teşekkür ederim

cnm alışverşe çoktan çıkmşsndr geç kaldım... sınavlardan derslerden pek açamadım burayı
cnm sen bol paça giyme dar paça tercih et.. cnm göbek,simit yoksa düşük bel olur... ama göbek simit varsa düşük bel çok düşük olmasın hatta üstüne tunk gibi haff uzun üstte giyeblrsn yüksek belde olur sana cnm...

cnm arada pantolon giyeblrsn.. canım kibar bi botla kibar bi pardesü giyersen kısaltmaz. bide botla çizmeyi kasdettn galiba... çizmenin üzerini pardesü biraz örtsün...
Eki Görüntüle 449391

cnm mezuniyet balon bitmştr herhalde artık.... geç kaldım kusura bakma...:26:

cnm düzgün bi fiziğe sahip olduğun için üzerine oturan modelleri rahatlkla seçeblrsn.. Bol tişört altına dar paça jean.. short üzerine tunik.... mini etek.. mini elbiseler çok cici durar

Saç rengi: sarı

Beden: 38

Boy: 1.68
kilo : 56
Vucut tipi:hafif armut

Mesleğinizi: öğretmen

Son düzenleme:

cnm düzgün bi fiziğe sahipsn üstte ki yazzdığım arkadaş gibi.. lise öğrencisi olduğun için çok abartılı şeylerden kaçın...
Eki Görüntüle 449438 Eki Görüntüle 449439 Eki Görüntüle 449447 Eki Görüntüle 449448

Saç rengi: açık kumral

Beden: 36

Boy: 1.60
Vucut tipi: armut

Ten rengi: buğday

Mesleğinizi: ingilizce öğretmeni

şimdiden teşekkürler:)

Biraz topuklu ayakkabı giymeye çalşn.. enine çizgili detaylar yerine boyuna çizgili ve düz kumaşları terch edin.. uzun kolyeler takablrsnz...
çok ağır desenli kumaşlardan kaçının... fazlalıklarnz yoksa düşük bel,yüksek bel ikisinide kullanablrsnz.. armut fiziğine sahip olduğunz için üst bedennze açık alt bedeninize koyu renk giyslerle kombin yapablrsnz

Cnm sağolasın deprem stresini atabldm sonunda... bana istediğin zaman msj atablrsn özelden birazdan özel msj kutumu boşaltıcam... Cnm yaşın küçük olduğu için fazla ağır tesettür giyimden kaçın..
Eki Görüntüle 449467 Eki Görüntüle 449469

Eki Görüntüle 447151

basit olduğumu düşünüyorum tarz konusunda öneride bulunursan sevinirim

cnm çok şeker bi kızsın maşallah... Cnm tarz değiştrmek kolay birşey değildr bi anda olmaz.. ama şöyle bişey yapablrsn... eğer spor giyinen biriysen klasik giyime yavaş yavaş geçeblrsn... klasik giyinen biride spor giyinerek tarzını en basit bu şeklde değiştreblr... ama senn yaşın klasik giyim için çok erken.. bence alışverişe çıkarak gardrobunu yenileyeblrsn... giydiğin dar paça jeanlern renkleri oluyor.. turuncu ,yeşil,mavi,sarı renk renk al onlardan.. üzerine de şık tişörtler alırsın.. yani giydğn modellern renklerinde desenlerinde oynama yapablrsn... ama giyim tarzının dışına şuanda çıkman için biraz erken... hafif mankaj yapmaya başlayablrsn.. parfümünü değiştreblrsn...

mrb.. bacaklarınız dolgun diye bacaklarınızı saklamayın. tabi rahatsz etmyorsa ... üzerinize yapışan bi pantolon giyeblrsnz... tabi şekklli ve dolgun bi bacaklara sahipsenz... Biraz topuklu ayakkabı giymenizi tavsiye edyorum. bol pantolon tercih etmeyn mümkünse... boyunuz biraz daha uzun olsaydı giyeblrdnz.. çok büyük aksesuarlardan kaçınn.. azla uzun veya belde biten kısa ceketlerden kaçının. Bele oturan ve kalça hizasında kalan modeller seçin. Düşük belli bir pantolon giymek istiyorsanız üzerine saçaklı, püsküllü veya payetli bir gömlek kullanabilirsiniz. Altla üst arasında renk kontrastları yapmayın, illa bir kontrast yapmak istiyorsanız, kumaş türü kontrastları uygulayın: ıpek bir elbise üzerine jean ceket gibi.

Ay bende isterim

Saç rengi: Kahve Rengi

Yüz tipi: Uzun

Beden: 36/38

Boy: 1.68

Vucut tipi: üst tarafim ince alt taraf hafif basenli :26:

Ten rengi: acik tenliyim

Mesleğinizi: Magaza müdür yardimcisi

simdiden tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…